- 2 Eylül 2007
- 17.023
- 12.633
Şimdi ben senin omuzuna dokundum ya, sen de kendine zaman ver ve bırak zamanı geldiğinde bir başkası da kalbine dokunsun...Çok teşekür ederim.Çok güzel bir yorumdu.Sanki omuzuma dokundun..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şimdi ben senin omuzuna dokundum ya, sen de kendine zaman ver ve bırak zamanı geldiğinde bir başkası da kalbine dokunsun...Çok teşekür ederim.Çok güzel bir yorumdu.Sanki omuzuma dokundun..
İnsan doğru kişisi olmama ihtimaline de üzülüyor tabi..Halbuki ona göre gayet iyi bir adayken.Onu güzelce sevmişken,,görüntüde kusurum yokken.Ondan daha çok; değer ,adap,sadakat sahibiyken,daha güçlüyken..Tr gelemem diyerek ayrıldı benden..
yurtdışında türk..Neredi yasiyor ki? Türk mü kendisi?
Ayrıldık en geç 2 hafta içinde ailesinin bulduğu kızla sözlendi üstüne yetmedi bu haberi bana kendi verdi '' hayal ben sözlendim bi daha beni arama''Hele ki maddi olarak evliliğe hazır olmadığını söylüyorsa ..Manevi olarak bile hazır olmadığını düşünüyorsak ..(ilgsizlik,iş sorunu,ayrı ülkeler)..
Çok zormuş..İnsanın ağrına gidiyor..Hele ki...Şunu diyorsa:''Sen de iyiydin o da iyi.Allah karşıma hep iyileri çıkardı''Benim de bir talibim olmuştu ama o iyi çıkmadı..
Ve bu kızla benle limoni görüşürken aralıkta tanışmış.Ve hiç söylemedi bana..Ben onun arkasından iş çevirmedim ama o yaptı bunu..Bayram öncesi nişan yapmış...
Bu durumu yaşayan da varsa dertleşmek isterim.
Yaşaması daha zormuş çünkü..
Allah sabır versin canım şuan için cok acıyor olabilir ama geçiyor merak etme zamanla geçiyor yada şöyle söyleyeyim birinden hoşalndıgında belkide onunla kıyaslayıp ondan üstün yanlarını gördüğünde karakter olarak vs seni cok sevdıgınde bunu hissetiğinde geçiyor o yüzden kendini sakın kapatma denemekte karşı tarafa sanş vermekte fayda var, oturup onun için giden için üzülme sakın! Cnku sadece kendine edersin, he hastalık sahibi olmak istiyorsan ne ala!
Aslında ikinzde görüşmüşsünüz sadece o tutunmuş belki o değil de sen tutunsaydın yanındakine suan uzulen o olacaktı ne yazıkkı bu durumlar böyle
Seni anlıyorum
O yüzden sıkma canını
Herşeyten öte bir kader var kısmet var kısmetten öte köy yok:)