Uzun süre emek verdiğimiz sevgilin ayrılma aşamasında çabucak birini bulup 1kaç ayda nişan yapması

Zor ve can acıtan bir durum olsa gerek. Her şeyin iyi bir sebebi var bence. Şuan canınız yansa da ileride iyi ki öyle olmuş diyeceğiniz gün gelecek eminim. İçiniz rahat gönlünüz ferah olsun. Sabah açın pencereyi çekin temiz havayı içinize, aynada kendinize gülümseyin, yeniden doğuşunuza da merhaba deyin.

Ah tulipa seni okadar iyi anliyorumki. Ama bir düsensene, ya o cok deger verdigimiz insan bu degeri hic haketmiyorsa? Ama kalbe söz gecmez biliyorum.
Onu görebilecegin yerlerden uzak dur, Facebook Hesabinda varsa sil, gözden Irak olan gönüldende Irak olur derlerya..
Ne desem bilemedim. Ben dün cok kötüydüm KK'ya konu acinca rahatladim, bir de adetim geldi bugün onunda payi olabilir..
Unutacaksin. Cok sürmez inshallah gececek neler geciyor.

İnsan doğru kişisi olmama ihtimaline de üzülüyor tabi..Halbuki ona göre gayet iyi bir adayken.Onu güzelce sevmişken,,görüntüde kusurum yokken.Ondan daha çok; değer ,adap,sadakat sahibiyken,daha güçlüyken..Tr gelemem diyerek ayrıldı benden..

Neredi yasiyor ki? Türk mü kendisi?

Bak bu işler kısmet işi. Komsumuzun kızı vardı 7 senelik sevgilisiydi çocuğun işi gücü de yoktu. Nişan yapıldı nikah yapıldı düğün günü ayrıldılar. Oğlan başkasını buldu devlet hava meydanlarinda dolgun maaşla işe girdi. Başkasıyla evlendi. Yani tüm sıkıntıyı yoksulluğu kız çekti sefasini başkası sürdü. Nasip değilmiş. Kiz da başkasını buldu adam pazarcilik yapıyor.

Allah sabır versin canım şuan için cok acıyor olabilir ama geçiyor merak etme zamanla geçiyor yada şöyle söyleyeyim birinden hoşalndıgında belkide onunla kıyaslayıp ondan üstün yanlarını gördüğünde karakter olarak vs seni cok sevdıgınde bunu hissetiğinde geçiyor o yüzden kendini sakın kapatma denemekte karşı tarafa sanş vermekte fayda var, oturup onun için giden için üzülme sakın! Cnku sadece kendine edersin, he hastalık sahibi olmak istiyorsan ne ala!
Aslında ikinzde görüşmüşsünüz sadece o tutunmuş belki o değil de sen tutunsaydın yanındakine suan uzulen o olacaktı ne yazıkkı bu durumlar böyle
Seni anlıyorum
O yüzden sıkma canını
Herşeyten öte bir kader var kısmet var kısmetten öte köy yok:)

tulipa tulipa inan en çok korktuğum şey bu ara bu..
Birgün haberini alacağım eminim. Evliliğe o kadar istekli bir insandı ki, ne diyeyim.
Allah sabır versin

eeeee nasılo sen de onunla görüşürken talibin çıktı adama bir baktın o iyi çıkmadı öyle mi ?? e iyi de ilişkiyi sen de bitirmişsin canımcım ....

Hele ki maddi olarak evliliğe hazır olmadığını söylüyorsa ..Manevi olarak bile hazır olmadığını düşünüyorsak ..(ilgsizlik,iş sorunu,ayrı ülkeler)..

Çok zormuş..İnsanın ağrına gidiyor..Hele ki...Şunu diyorsa:''Sen de iyiydin o da iyi.Allah karşıma hep iyileri çıkardı''Benim de bir talibim olmuştu ama o iyi çıkmadı..
Ve bu kızla benle limoni görüşürken aralıkta tanışmış.Ve hiç söylemedi bana..Ben onun arkasından iş çevirmedim ama o yaptı bunu..Bayram öncesi nişan yapmış...

Bu durumu yaşayan da varsa dertleşmek isterim.
Yaşaması daha zormuş çünkü..
Ayrıldık en geç 2 hafta içinde ailesinin bulduğu kızla sözlendi üstüne yetmedi bu haberi bana kendi verdi '' hayal ben sözlendim bi daha beni arama''
düğüne hazırlık sürecinde hayat bana zehir oldu sürekli arayıp sormalar senide kaybetmek istemiyorum arkadaşım sırdaşım olarak hayatımda kal sen gibi değil beni anlamıyor demeler...
yine düğün sabahı son bir mesaj...
vee ben düğün fotoğraflarını yerel bi gazetede gördüm evlenceğini biliyordum ama tarihini bilmiyordum....
çok şükür diyorum bütün bunların üstünden 1 yıl geçti...

Bende bu noktaya kadar gelmiştim cok sükur hatadan döndük şuan evliyiz..eşimin ailesi beni istemiyordu farkli külturden oldugum icin ailemin maddi durumu iyi olmadigi icin vs..tüm bunlari aştık nişanlandik eşim askere gitti 6 aylik bi surec cok zor gecti ailesi aramadi cok yanliz kaldim bunaldim ayrilmak istedigimi söyledim esim askerde kıyamet koptu bunu bana yaptn ya ailem hakliymis onlarn istedigi biriyle hemen evlenicem dedi babasinj aradi ayrildik dedi ama ben coktan pisman olmustum yanina gittim dizelttim hatami..ama o sürecte yasadigimi bi ben bi Allah bilir aglamadigim onu baskasiyla dusununce kahrolmadigim gun yoktu seni anliyorm bu yuzden ve psikolojik destek almani tavsiye ederim kolay atlatilmiyor..:KK43:

Buna benzer bir şey bende yaşadım. İlk başlarda çok üzülüyorsun ama zamanla geçiyor. sürekli bir bahane bulmuş seninle birlikteyken, görüşmeye başlamış, ve hemen nişanlanmış zaten sevgi yokmuş ki hemen birine yüzük takmış aynı benim ki gibi... ama boş ver eden bulur kimsenin yaptığı yanına kalmaz:KK20:

Son düzenleme:
İkii
Allah sabır versin canım şuan için cok acıyor olabilir ama geçiyor merak etme zamanla geçiyor yada şöyle söyleyeyim birinden hoşalndıgında belkide onunla kıyaslayıp ondan üstün yanlarını gördüğünde karakter olarak vs seni cok sevdıgınde bunu hissetiğinde geçiyor o yüzden kendini sakın kapatma denemekte karşı tarafa sanş vermekte fayda var, oturup onun için giden için üzülme sakın! Cnku sadece kendine edersin, he hastalık sahibi olmak istiyorsan ne ala!
Aslında ikinzde görüşmüşsünüz sadece o tutunmuş belki o değil de sen tutunsaydın yanındakine suan uzulen o olacaktı ne yazıkkı bu durumlar böyle
Seni anlıyorum
O yüzden sıkma canını
Herşeyten öte bir kader var kısmet var kısmetten öte köy yok:)

ikimiz de görüştük.
Ama fark devasa.O beni ilgisizliği ve bundan vazgeçmemesi iş bulup atak yapmaması birşeye karar vermemesi yüzünden sevdiğim halde ayrılmak zorundq kaldık o itti bu seviyeye.Ayrı ülkeler sorununu kararsızlığını aşamadı.Depresif takıldı.Sevdi ama o benim kadar mcadele etmedi.
En son belki silkelenir diye bir talip var işyerinden ama ben seni kaybetmeyi hazır değilim.Ya sen ?"dedim.Mutlu olmanı isterim dedi.Bunun üzerne kızıp ağlayıp engelledim faceden yazışırken.Hayır şimdi engelleme konuşalım yine dedi.Benim de içim yanıyor dedi .Ben engelleyecem seni dedim.Tel var dedi...Sonra aramadı.

Bir ay sonra kendisine ulaştım.Hani bana ulaşırdın herşeyin yalan dedim.o sırada meğer bu kızla arasını tutturmuş bir şeye karar verip.Kendi ülkesinden birini daha mantıklı bulmuş.Ama bana bu kızdan bahsetmedi hiç.Yoksa onu ellere veremezdim.Hazirana kadar ben buna yazdım.Engellemeyecektin beni dedi yine bu kızı söylemedi .Oysa ben ona hep açıktım.

O ise kaçak dövüştü.(müş).Bana ağustosta söyledi.
Ben ondan bul
kadarını beklemezdim.Bu konuda diğer erkeklerden ayrıydı masumdu gözümde.Biz maddi sorunlarından dplayı biraraya gelemiyorduk..işe girdiyse çalışacaksa başkasını değil beni düşünmeliydi...Gözü yemedi...

Son düzenleme:
X