İnan nasıl bi duygu bilirim .dumur olmak deyimini yasarsın,mantıklı düşünemezsin,peşinden gelse belki istemeyecektin ama başkasına gitmiş ya hani cazibe kazanıyor işte..pişman olup gelsin istersen ,yanlış yaptım affet desin istersin..bunların hepsi normal..ama bu duygulara cok kaptırma kendini.doUnda yasa.beynin sana oyunlar oynayacak..iyi anları hatırladığında hemen kötülere gec.olmadığını anlaşamadığını hatırlat kendine..ve beynine söyle..boşuna acı cektirmeye calışma ben bitirdim olmazdı zaten onla.de.inan işe yarıyor.bi zaman sonra beynine hükmediyorsun.acı yok rocky moduna giriyorsun..
Çirkinmiydim bırktı beni,kötü mü davrandım yada eksiğim neydi diye düşünme..aynada bak kendine süslen giyin kuşan ,taş gibi hatunum de..biri gelir gider..
Kafamda bazen o kadar soru olurduki insanlar konuşurken duymazdım..dalgınlık ,unutkanlık arkadasım olmuştu..
Çok şükür atlattım gitti hepsini..kendimi salsaydım daha beter depresyona girebilirdim o zamanlar..
Zaten yapamıyormuşsunuz özetle, ilerde daha fazla acı cekecektin..evlilik böyle kolay değil,ayrılığıda böyle kolay atlatılmıyor..
Sen yarınına bak..cok insanlar terkedildi ve başka insanlarla cok güzel yuvalar kurdular..ümitsiz olma ,beyninin seni oynatmasına izin verme