Uzun süre emek verdiğimiz sevgilin ayrılma aşamasında çabucak birini bulup 1kaç ayda nişan yapması

tulipa

ΛŁŁ -SТΛЯ başlangıç 66; güncel 62; hedef 60
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2010
8.139
4.871
Hele ki maddi olarak evliliğe hazır olmadığını söylüyorsa ..Manevi olarak bile hazır olmadığını düşünüyorsak ..(ilgsizlik,iş sorunu,ayrı ülkeler)..

Çok zormuş..İnsanın ağrına gidiyor..Hele ki...Şunu diyorsa:''Sen de iyiydin o da iyi.Allah karşıma hep iyileri çıkardı''Benim de bir talibim olmuştu ama o iyi çıkmadı..
Ve bu kızla benle limoni görüşürken aralıkta tanışmış.Ve hiç söylemedi bana..Ben onun arkasından iş çevirmedim ama o yaptı bunu..Bayram öncesi nişan yapmış...

Bu durumu yaşayan da varsa dertleşmek isterim.
Yaşaması daha zormuş çünkü..

Son düzenleme:
Hanımefendi lütfen bana kızmayın ama adam size bin tane sinyal vermiş bu işin oluru olmayacağına dair. Siz isteğiniz kadar emek verin yani hiçbir şey fark etmez. 5 para etmeyecek adamı tepeye çıkarıp sonra da çok emek verdim diye çabalamışsınız. Eh bundan sonra yapmazsınız artık.

Reactions: Amy
Hayırlısı...

Kalan sahalar senindir be Tulipa!

Dikkatli ol, deymeyecek adamlara yüz verme.

Ben seviyordum onu..Ama unutmak istiyordum...
Başka biri olsun da iyice unutayım istiyordum doğal olarak...Gönüle söz geçmiyor..
En önemlisi maddi olarak hazır olmadığını söyleyip beni iki yıl oyalaması ve bu kızla birkaç ay içinde nişanlanması..Benle görüşürken o kızla tanışmış bu..Ben yanlış yapmadım ona..Eğer o olmayacaksa başka birini deneyeceğimi de açık yüreklilikle söyledim..Ama onun olmasını istediğimi söyledim duygusal birşekilde...
.Bu ilşkide ben hiç hata yapmadım ona .Ama o yaptı kapak oldu..

Böyle yazınca duygusal görünmüyor..Ama benim yaşadığım üzüntüyü ben biliyorum..

Adamın durumuna daha çok yorum rica ediyorum.Üzüntülüyüm..Kendi durumumu biliyorum...Kafamdan atamadığım için buraya yazdım..Bir şekilde rehabilite olmam lazım..Zaman ne kadar uzun olursa okadar uzun zamanda unutuluyor.İşyerindekiyle zaman geçirmemiştim fazla..Birkaç haftaya unuttum...Ama bu öyle değil...Uzayınca böyle yandın işte ,daha çok anı birikiyor..Ya kalbindeki tek kişi hala ben olayım istiyordum...Çok yeni..Çabuk evlenmemeliydi..Zaten maddiyatı yeterli değil diye biz biraraya gelememiştik..Ayrı ülkeler falan..

Yaşayanlar özellikle yorum yaparsa çok sevinirim..

Bu şok yine bir süre devam edecek..Umarım uzun sürmez...Etkisi kalır diye korkuyorum...Yaşayan arkadaşlar; çabuk geçti mi?..

Hemşireceli bu yazdığınızın bana faydası yok ben acımı yaşamak istiyorum.Yaşamadan bitmiyor çünkü..O şok illa bir süre yaşanacak kaçışı yok...Benim amacım bunu yaşayanlarla dertleşmek aslında...Yardım alsam ne olacak.Bir şey demiyor ki.Dinliyor sadece..Antidepesan kullanıyorum zaten daha ne yüklesinler düzelmiyor meret işte..Olumsuzlukları yaşadıkça düzelmiyor.
Yaşayan daha iyi anlıyor.Yaşamayan anlamıyor gerçekten.

Bazen insan doğru insanı bulduğuna inandığında tüm kriter ve duvarları kaldırıveriyor..
İnsan yanlış bi ilşkiden sonr anında bile birini bulabilir bunda bi sakınca yok.kimi neyi niçin beklemeli ,neyin yasını tutmalı .biten bitmiş .giden gitmiş.
Gercekten olayları ikili düşünmek lazım.sen kendi tarafından okuyorsun oysaki o cok sevmemiş ki ..

Ya siz hiç mi yaşamadınız?Keşke sizin kadar duyguları devre dışı bırakabilseydim.Ama duygusal insanım kahretsim.Arebesklik deyip küçültmeyin bence.Oldu işte bir kere yalnızdım o da sevecek gibi yaptı.İnandım bufarklı dedim.Hayret ya...Lütfen benim gibi yaşamış olanlar yazsın..Yargılayacak olanlar yazmasın..Popüler üyelere güzel güzel sayfalarca yazıyor ama insanlar.Aynı dertlere hem de!!!

melisagun mesajın için çok tşk ederim..

Aynı şeyi yasadım evet .beni bıraktıktan bir hafta sonra biriyle oldu.iy de oldu yasım kısa sürdü.onlar gezip tozarken..ühühhü beni bıraktı diye o salağa niye ağlıyım .kaderime üzldüm .gecer iyki olmamış dedim hep.kötü anları hatırladım hep.unutmama yardımcı oldular..sonra bi zaman sonra geri geldiğinde ben yeni sevgilinleydim..
Değer veren varken kıymet bilmeyene kalbimi niye emanet edim.

Kusura bakmayın ben sizin eski konularınıza da denk gelmiştim.iş yerindeki adama da yapılmıştınız.Siz böyle erkeklere yapıştığınız ve erkek olsun evkeneyim de nasıl olursa olsun mantığı güddüğünüz sürece değer görmeyecek,mutlu olmayacaksınız.Akıl var mantık var hep aynı şeyler oluyorsa bir kere de erkekleri,kaderi bilmemneyi suçlamak yerine dönün kendi davranışlarınıza bakın ya..nedir bu türk kadınlarındaki sürekli kurban psikolojisi..yıl 2015 farkındalık aldı yürüdü millet astral seyahat falan yapıyor bizimkiler hala kadere ağıt yakıyor.Sert yazdım üzgünüm ama gerçekten kızıyorum size..kendi kendinize yapıyorsunuz bunu..öbür konunuzda da sizi uyardık yine bildiğinizi okuyosunuz

Ama melisagun ben onun için yanlış kişi değildim ki...

İnan nasıl bi duygu bilirim .dumur olmak deyimini yasarsın,mantıklı düşünemezsin,peşinden gelse belki istemeyecektin ama başkasına gitmiş ya hani cazibe kazanıyor işte..pişman olup gelsin istersen ,yanlış yaptım affet desin istersin..bunların hepsi normal..ama bu duygulara cok kaptırma kendini.doUnda yasa.beynin sana oyunlar oynayacak..iyi anları hatırladığında hemen kötülere gec.olmadığını anlaşamadığını hatırlat kendine..ve beynine söyle..boşuna acı cektirmeye calışma ben bitirdim olmazdı zaten onla.de.inan işe yarıyor.bi zaman sonra beynine hükmediyorsun.acı yok rocky moduna giriyorsun..
Çirkinmiydim bırktı beni,kötü mü davrandım yada eksiğim neydi diye düşünme..aynada bak kendine süslen giyin kuşan ,taş gibi hatunum de..biri gelir gider..
Kafamda bazen o kadar soru olurduki insanlar konuşurken duymazdım..dalgınlık ,unutkanlık arkadasım olmuştu..
Çok şükür atlattım gitti hepsini..kendimi salsaydım daha beter depresyona girebilirdim o zamanlar..
Zaten yapamıyormuşsunuz özetle, ilerde daha fazla acı cekecektin..evlilik böyle kolay değil,ayrılığıda böyle kolay atlatılmıyor..
Sen yarınına bak..cok insanlar terkedildi ve başka insanlarla cok güzel yuvalar kurdular..ümitsiz olma ,beyninin seni oynatmasına izin verme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…