yav he he..Yaşadığında anlarsın..Sen herşeyi güzel halledersin ben kötü.Oldu rahatladın mı?Çok egolu sözler bunlar.Ben üzüntülüyken ayıp.Kusura bakmayın ben sizin eski konularınıza da denk gelmiştim.iş yerindeki adama da yapılmıştınız.Siz böyle erkeklere yapıştığınız ve erkek olsun evkeneyim de nasıl olursa olsun mantığı güddüğünüz sürece değer görmeyecek,mutlu olmayacaksınız.Akıl var mantık var hep aynı şeyler oluyorsa bir kere de erkekleri,kaderi bilmemneyi suçlamak yerine dönün kendi davranışlarınıza bakın ya..nedir bu türk kadınlarındaki sürekli kurban psikolojisi..yıl 2015 farkındalık aldı yürüdü millet astral seyahat falan yapıyor bizimkiler hala kadere ağıt yakıyor.Sert yazdım üzgünüm ama gerçekten kızıyorum size..kendi kendinize yapıyorsunuz bunu..öbür konunuzda da sizi uyardık yine bildiğinizi okuyosunuz
yav he he..Yaşadığında anlarsın..
Ama Onun doğru kişiside değilmişsin..Ama melisagun ben onun için yanlış kişi değildim ki...
yav he he..Yaşadığında anlarsın..Sen herşeyi güzel halledersin ben kötü.Oldu rahatladın mı?Çok egolu sözler bunlar.Ben üzüntülüyken ayıp.
Senin benle derdin ne Allah aşkına.Popüler üyelere sayfalarca adam gibi yazılar yazıyorsunuz ama.Hem de aynı dertlere!!Ay dünya da bir sen yaşıyorsun zaten :) kader kurbanı :)))
Ama Onun doğru kişiside değilmişsin..
Mesafe ayırırmı hiç sevenleri..kör olmuş gözlerin..duygular seni kör etmiş.3-4 yıkdır iki arkadasım farklı ülkedeydi.ve yeni evlendiler.yani düşün.ayrılamadıkar asla..beklediler sabrettiler.e bu adam seni evlilikte de yarı yolda bırakırdı en basit mevzuda..hani fedakarlık,yok..fazla sürmezdi..
Senin benle derdin ne Allah aşkına.Popüler üyelere sayfalarca adam gibi yazılar yazıyorsunuz ama.Hem de aynı dertlere!!
İnsan doğru kişisi olmama ihtimaline de üzülüyor tabi..Halbuki ona göre gayet iyi bir adayken.Onu güzelce sevmişken,,görüntüde kusurum yokken.Ondan daha çok; değer ,adap,sadakat sahibiyken,daha güçlüyken..Tr gelemem diyerek ayrıldı benden..Ama Onun doğru kişiside değilmişsin..
Mesafe ayırırmı hiç sevenleri..kör olmuş gözlerin..duygular seni kör etmiş.3-4 yıkdır iki arkadasım farklı ülkedeydi.ve yeni evlendiler.yani düşün.ayrılamadıkar asla..beklediler sabrettiler.e bu adam seni evlilikte de yarı yolda bırakırdı en basit mevzuda..hani fedakarlık,yok..fazla sürmezdi..
Herkesin derdi kendine büyük.Ateş düştüğü yeri yakar.Sen yaşasaydın sen de üzülürdün.Taş değiliz.Bu olay yeni zaten.Çok normal.Ve bu dertleri de küçümseme bunlar da zor..Büyük konuşma derim..Çok zaman önce bu dertleri ben de bilmezdim..Ve lütfen bukadar egolu ve alaylı konuşma,komik oluyor tanımadığın etmediğin üzüntülü birine.Senin rahatın yerinde anladık.Güzel arkadaşım ben seni tanımıyorum seninle ne derdim olabilir ? Buraya yorum için konu açıyorsun ben de kendi fikrimi yazıyorum..sen hep üzüntülüsün zaten..millet kira ödeyemiyor,millet kanser,milletim çocuğu sakat doğuyor,millet kocasından dayak yiyor ama sen çok üzüntülüsün ve kimse seni anlamıyor
İşte Bdv de aslında bircok kişi böyle..bu sorun cözmeyi istemediğinden değil ,konu sahibinin beyninde oluşan boşluğa en uygun cümleyi oturtma cabası içindeyiz.Çok güzel anlatıyosunuz ben bile sizin anlattıklarınızdan birşeyler almaya çalışıyorum ancak boşuna konuşuyorsunuz daha önceki konularına bakarsanız bunlar milyar kere yazıldı yine kendi bildiğini okuyor.duvara yazılsa yeşerirdi tulipa da tık yok :) yine 2 ay sonra başka bir yapışma/kaçma konusu açacak yine milyon tane aynı yorumu alacak..neyse belliki kendisi tecrübe etmek istiyor yaşasın görsün
Herkesin derdi kendine büyük.Ateş düştüğü yeri yakar.Sen yaşasaydın sen de üzülürdün.Taş değiliz.Bu olay yeni zaten.Çok normal.Ve bu dertleri de küçümseme bunlar da zor..Büyük konuşma derim..Çok zaman önce bu dertleri ben de bilmezdim..Ve lütfen bukadar egolu ve alaylı konuşma,komik oluyor tanımadığın etmediğin üzüntülü birine.Senin rahatın yerinde anladık.
bak iste hep bunu yapiyorsun.. karsidaki insan adina karar veriyor, dusuncesini okumus gibi hukum bicip emin oluyorsun oyle dusundugune.. sonra da hayalkirikligi olunca yikiliyorsun.. seninle ne alay ediyorum ne de acini kucumsuyorum.. sadece, kendine bunu yapmana kiziyorum.. nicin ikna olmuyorsun, hep ama ama ama?Ama melisagun ben onun için yanlış kişi değildim ki...
Böyle söylesen ne diyeceğim ben sana..Biliyorum herkesin kendine göre dertleri var...Ben de burda başkalarının dertlerine yazıyorum.Ama küçümsemiyorum kimsenin derdini.Hassasiyetle yaklaşıyorum..Aşk derdini keşke küçüktebilsek içimizde..Ama Allah koymuş işte içimize duyguları..Zaten duygusal olmanın da Allah belasını versin .Bne de isterim..Düze çıkana kadar çırpınıyoruz işte..Ben her sıkıntımı açmıyorum zaten çok darlandığımda ve çabuk çıkamayacağımı düşündüğümde..Destek bekliyorum yani,oyüzden dik laflar daha çok üzüyor..Teşekür ederim son güzel mesajın için..Küçümsemiyorum..bende yaşadım şuanda da 3.5 yıllık hayatımın aşkından yeni ayrıldım.bende üzülüyorum bende kötüyüm.Ama dönüp kendi hatalarıma da bakıyorum.Bu kadar kendini paralamanın kimseye bir faydası var mı? Bak o evleniyor,öbürü kimbilir kimle olan sana oluyor..kendini kendi hataların yüzünden yıpratıyor ve dünyada bunları birtek sen yaşıyorsun sanıyorsun.aç bak burası dert forumu herkesin derdi var.neyse benden bu kadar konunuzdan çıkıyorum by