Uzun süre emek verdiğimiz sevgilin ayrılma aşamasında çabucak birini bulup 1kaç ayda nişan yapması

yav he he..Yaşadığında anlarsın..Sen herşeyi güzel halledersin ben kötü.Oldu rahatladın mı?Çok egolu sözler bunlar.Ben üzüntülüyken ayıp.

Ama melisagun ben onun için yanlış kişi değildim ki...
Ama Onun doğru kişiside değilmişsin..
Mesafe ayırırmı hiç sevenleri..kör olmuş gözlerin..duygular seni kör etmiş.3-4 yıkdır iki arkadasım farklı ülkedeydi.ve yeni evlendiler.yani düşün.ayrılamadıkar asla..beklediler sabrettiler.e bu adam seni evlilikte de yarı yolda bırakırdı en basit mevzuda..hani fedakarlık,yok..fazla sürmezdi..

Ben iki farklı ve birbirinden beter ayrılık yaşadım. Birinde direkt aldatıldım, gözümle de gördüm evet üzüldüm evet ağladım ama kendimi de kahretmedim, çok da uzatmadım o süreci.
Öbür olay tam kabust :) Adam benden ayrılmadan eski manitasıyla yazıştı ve hop bende ayrıldı haftasına bunla nişanlandılar falan. Bak işte onda üzülmedim bile. Yani üzüldüğüm tek nokta bula bula bu ayıyı mı bulmuşui ben değmezmiş dedim. O geçen aylarıma üzüldüm. İki sene sonra da şimdi sevgilimi buldum. Üç yıldır sevgiliyiz ve yeni evlendik. Gayet de o iki öküzü tanımasaydım bu adama hak ettiği ilgiyi ve özveriyi veremezdim, kıymetini bilmezdim. Her tecrübe insanı cidden olgunlaştırıyor.
Ağla ama bir haftayı yada bir ayı geçirme. Takıntı yapmış gibi tek erkek oymuş gibi kendini paralama. Geçiyor, anne baba ölümüyle yaşamaya alışılıyor elin kıçı kırık erkekleri ne ki.
Yaşayan biri olarak diyorum kimseye değmez, senden değerlisi yok ondan sakın ağdalı arabesk türk filmlerinden çıkmış gibi hissetme kendini. Öyle kimse benim onu sevdiğim gibi sevemezler de yalan onu asla unutamayacağımlar da yalan,kimseyi sevemem de yalan
Şimdi geçmiştekilere gülüyorum, iyi ki aldatılmışım da eşimi bulmuşum Hoş onunla da Allah korusun ayrılsak dünyanın sonu değil, yine bir iki ağlar geçerim.

Çok güzel anlatıyosunuz ben bile sizin anlattıklarınızdan birşeyler almaya çalışıyorum ancak boşuna konuşuyorsunuz daha önceki konularına bakarsanız bunlar milyar kere yazıldı yine kendi bildiğini okuyor.duvara yazılsa yeşerirdi tulipa da tık yok :) yine 2 ay sonra başka bir yapışma/kaçma konusu açacak yine milyon tane aynı yorumu alacak..neyse belliki kendisi tecrübe etmek istiyor yaşasın görsün

Bugün bdv ye niye inancsızlar toplanmış.
İnsanların dertlerini küçük görecekseniz burada işiniz ne.hiç yazmayın moral bozmayın kafi..gölge etmeyin yahu

Senin benle derdin ne Allah aşkına.Popüler üyelere sayfalarca adam gibi yazılar yazıyorsunuz ama.Hem de aynı dertlere!!

Güzel arkadaşım ben seni tanımıyorum seninle ne derdim olabilir ? Buraya yorum için konu açıyorsun ben de kendi fikrimi yazıyorum..sen hep üzüntülüsün zaten..millet kira ödeyemiyor,millet kanser,milletim çocuğu sakat doğuyor,millet kocasından dayak yiyor ama sen çok üzüntülüsün ve kimse seni anlamıyor

İnsan doğru kişisi olmama ihtimaline de üzülüyor tabi..Halbuki ona göre gayet iyi bir adayken.Onu güzelce sevmişken,,görüntüde kusurum yokken.Ondan daha çok; değer ,adap,sadakat sahibiyken,daha güçlüyken..Tr gelemem diyerek ayrıldı benden..

Son düzenleme:
Herkesin derdi kendine büyük.Ateş düştüğü yeri yakar.Sen yaşasaydın sen de üzülürdün.Taş değiliz.Bu olay yeni zaten.Çok normal.Ve bu dertleri de küçümseme bunlar da zor..Büyük konuşma derim..Çok zaman önce bu dertleri ben de bilmezdim..Ve lütfen bukadar egolu ve alaylı konuşma,komik oluyor tanımadığın etmediğin üzüntülü birine.Senin rahatın yerinde anladık.

İşte Bdv de aslında bircok kişi böyle..bu sorun cözmeyi istemediğinden değil ,konu sahibinin beyninde oluşan boşluğa en uygun cümleyi oturtma cabası içindeyiz.
Hiçbir psikiyatri bir kac seansta hastasınıı iyi edemiyor.Tüm kitaplardaki en güzel cümleleri okuyup,beynin nöropsikolojik calışma yapısını en ince ayrıntısına kadar bilmesine rağmen hastasını iyi edecek birkac cümlesi yoktur elinde.
Çünkü terapide önemli olan tekrardır.hastaya her seansta aynı şey farklı acılarla telkin edilir,.hasta ruhundaki eksikliği,mantığındaki hatayı,zamanla bu farklı acılarla üç boyutlu olarak kapatır ve doğruyu anlar..
İlacı nasıl ki hergün almak gereklidir..burda yazmakda ruha verilen ilac gibidir..boşaldıkca ruhtan,tekrar yerine koymak gerekir..
Biz belki burdan anlamıyor,yine yazıyoruz yine anlamıycak dediğimizde o ruhundaki ve mantığındaki bir boşluğu daha dolduraduracak..

Vallahi ufak dertler kusura bakma arkadaşım..
Daha hamileyken annesini kansere veren arkadaşım var benim. Çocuğu doğduğunda annesinin kırkı çıkmamıştı, ağlamaktan sütü gelmedi yavrumun. Anne acısı bu hem de en mutlu günündeydi...
Ben şu an sağlık mevzularıyla uğraşıyorum sağlığımdan değerli bir şey yok.
Kalan o dertçikler var ya, onlar işte çok ama çok önemsiz çıtır çerez.
Alt tarafı ayrılık, alt tarafı erkek meselesi
Kusura bakma ama abartıyorsun, çocukça...

Küçümsemiyorum..bende yaşadım şuanda da 3.5 yıllık hayatımın aşkından yeni ayrıldım.bende üzülüyorum bende kötüyüm.Ama dönüp kendi hatalarıma da bakıyorum.Bu kadar kendini paralamanın kimseye bir faydası var mı? Bak o evleniyor,öbürü kimbilir kimle olan sana oluyor..kendini kendi hataların yüzünden yıpratıyor ve dünyada bunları birtek sen yaşıyorsun sanıyorsun.aç bak burası dert forumu herkesin derdi var.neyse benden bu kadar konunuzdan çıkıyorum by

Ama melisagun ben onun için yanlış kişi değildim ki...
bak iste hep bunu yapiyorsun.. karsidaki insan adina karar veriyor, dusuncesini okumus gibi hukum bicip emin oluyorsun oyle dusundugune.. sonra da hayalkirikligi olunca yikiliyorsun.. seninle ne alay ediyorum ne de acini kucumsuyorum.. sadece, kendine bunu yapmana kiziyorum.. nicin ikna olmuyorsun, hep ama ama ama?

Aslında hatan nerede biliyor musun arkadaşım?
Bahsettiğin erkekler senin anlattığın kadar sana aşık değiller, senden sadece hoşlanmışlar sen de bunları abartıp bir aşk hikayesi yazmaya çalışıyorsun.
Bunu hisseden erkek korkup kaçıyor senden.
Oysa ki müsade etsen de onlar koşsa peşinden daha kıymetli olur ilişkilerin bana inan.

Böyle söylesen ne diyeceğim ben sana..Biliyorum herkesin kendine göre dertleri var...Ben de burda başkalarının dertlerine yazıyorum.Ama küçümsemiyorum kimsenin derdini.Hassasiyetle yaklaşıyorum..Aşk derdini keşke küçüktebilsek içimizde..Ama Allah koymuş işte içimize duyguları..Zaten duygusal olmanın da Allah belasını versin .Bne de isterim..Düze çıkana kadar çırpınıyoruz işte..Ben her sıkıntımı açmıyorum zaten çok darlandığımda ve çabuk çıkamayacağımı düşündüğümde..Destek bekliyorum yani,oyüzden dik laflar daha çok üzüyor..Teşekür ederim son güzel mesajın için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…