- 11 Mart 2021
- 15
- 9
- 35
-
- Konu Sahibi Gereklibilgi
Cok güzel saclariniz gercekten.Kısacık saclarim demişsiniz ne kadardı?ben de uygularim ise yarıyorsa..Annemin tavsiyesiyle bir küre başladım inanın bana kısacık saçlarım 5ayda belime kadar uzadı bir bardak pirince iki su bardağı ılık su ekledim 12 sat beklettim ve pirinçleri düzdüm bu suyu bir şişeye boşalttım ve haftada iki kere saçlarıma uyguladım profil fotoğrafında saçlarımı görebilirsiniz harika bir kur
Cok güzel saclariniz gercekten.Kısacık saclarim demişsiniz ne kadardı?ben de uygularim ise yarıyogercekten çok kisaydi
Evet benimArkadan saçınızın fotoğrafını atar mısınız, eğer bu siz iseniz?
Ölçüm yapacağım, 5 ayda 20 cm saç uzamaz çünkü
O zaman bekliyorum saçın uzunluğunun fotoğraflarını...Evet benim
Uzatma hevesim var baldoda olsa talibim alfjskfjfjO degilde ürün tanıtacak gibinyazmisiniz princ tarlanız mi var
Yasemin kokulu oneririmUzatma hevesim var baldoda olsa talibim alfjskfjfj
Pirincten sonra kısalmis sanki yav.Kısasi buysa..Düzenli.bir şekilde haftada iki kez uygulayın yıkamadan iki gün bekletin uzuyor
Haftada iki gün uyguladım iki günde beklettim yıkamadan bu sekildePirinc suyunu haftada iki kere nasıl uyguladiniz? Ne kadar süre bekledi?
Belinizin yerini mi karıştırdınız?Düzenli.bir şekilde haftada iki kez uygulayın yıkamadan iki gün bekletin uzuyor
Yıkamadan iki gün bekletsem o suyu uzar mi bilmem de bitlenirim kesin akfjdjfjf
Uzatma hevesim var baldoda olsa talibim alfjskfjfj