• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama uzun saçı evde boyamak kolay mı

duygulusu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2011
107
0
46
Diğer
merhaba kızlar başlıktan da anlaşılacağı üzerine saçımı evde kendim boyamak istiyorum saçlarım belime kadar ve katlı kesim bundan 1 sene önce bır kuaförde boyattım fakat boya sırasında o kuaför özentisi saçımı cok döktü kopardı tararken resmen.Konuya gelecek olursa;saçımın rengi kızıl acık kestane sanırım yanı güneste daha bı kızıl duruyor loreleın herhangı bır urunu ıle sacımı koyu kahve yapmak ıstıyorum ve ılk defa evde kendım boyamak ıstıyorum sacımın uzunlugu yukarda da belirttiğim üzere belime kadar sayılır kac kutu boya almam lazım bu boya nasıl hazırlanıyor ne kadar beklıyor ılk boyamaya nerelerden baslamam gerekıyor mesela bekleme süresi 30 dakka ise bir yere boyarken harcadgım vakıt dıger kısmı boyarken nasıl ayarlanıyor ilk basladığım yer daha fazla beklemez mi koyu kahveyı elde edebilir miyim olumsuz bı sonuc alma ıhtımalım var mı...Çokkkk soru sordum bılıyorum ama yardımcı olursanız o kadar mutlu olucam kı:61:

ben kendimden örnek vereyim.benim saçım o kadar uzun değildi ama gürdü 2 kutu yetiyordu.sen saçına 2 kutu al derim garanti olsun.içinde ne kadar süre olacağı yazıyor zaten.sen koyu kahve demişsin koyu kahvede dediğin gibi bazı yerler daha çok duracak dedin ya o önemli değil çünkü koyu kahve ilk siyah oluyor (siyah çıktı diye üzülme normal yani)sonra biraz açılır rengi.
benim bildiğim bu kadar yardımcı olduysam ne mutlu:61:

canım çok teşekkür ederim okuyupta cevap yazdıgın ıcın ılk kez bır boyama işlemi yapmayı düşünüyorum onun için nasıl bi yöntem ile boyayacağımı bilmiyorum :18:

canım çok teşekkür ederim okuyupta cevap yazdıgın ıcın ılk kez bır boyama işlemi yapmayı düşünüyorum onun için nasıl bi yöntem ile boyayacağımı bilmiyorum :18:

benim saçlarım gür sayılır sırtımla belim arasında 1 karış var belime.. bana 2 kutu yetiyor canım heralde sana da 2 kutu gider. Koyu bir renk istiyorsun riskli değil evde boyamanda herhangi bir sakınca yok yalnız uğraştırıcı işte bir de saçın uzunsa tabiki daha da zor.. ben siyaha boyuyorum koyu kahve boyayacaksan tabi ki ilk önce siyah tutar 1 haftaya akıp doğallaşır açılır.. canım bir de sana tavsiyem alnına kulak kenarlarına vazelin sür boyamadan önce boya gelince çıkmıyor bir de koyu renk yapıyoruz kötü gözüküyor ten üzerinde çıkana kadar.. vazelin o soruna çare olabilir :34: bir de sana yardım edecek saçını tutam tutam ayıracak bir yardımcı buldun mu tamamdır kuaföre yedireceğin fazla boya cebinde kalır:34:

Son düzenleme:
koaförler saçın alt tarafından başlıyolar.saçını ortadan ikiye ayır ayırdığın bir tarafı ense tarafından başlayarak tutam tutam üste doğru çık.sonra diğer tarafa geç aynı şekilde arada maksimum 5 dakika olur gibime geliyor.iki elinede eldiven giy her şeyini yanında hazırla saçlarını tutamlarını tutturabilemk için bir sürü dişli toka bulundur olur sanırım.olmadı annenden kardeşinden komsundan falan yardım iste.internetten saç boyama videoları izle bi fikir olur belki senin için şimdiden kolay gelsin..

yardımın için çok teşekkürler arkadaşlar inşallah bır hafta sonu cesaret edıp boyamayı düşünüyorum yalnız aradğım seri LOREAL MAJİREL SAÇ BOYASI - 3 KOYU KAHVE bu boyayı nerede bulabılırım bu koyu kahve cok hoşuma gitti Casting Creme Gloss 400 Koyu Kahve ye baktım fakat o sanki açık gibi geldı bana istediğim ürünü nerelerde bulabılırım acaba marketlere baktım ama bulamadım

birde arkadaşlar bu lorealın en begendınız koyu kahvesı hangısı bır suru urunu var ıclerınden hangısı kafam karıstı koyu dursun ve doğal olsun ıstıyorum

Back