• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Uzun Saca Kisa Kat Modeli

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
sadece ilk sayfayı okudum ama benim önereceğim şey yoktu canım al bu resmi geç kuaförün karşısına bunu istiyorum de dikkat etmen gereken hususlarıda ben yazayım gittiğin kuaför 40 yıllık kuaförün dahi olsa::
-bu model sana gitmez derse bilki yapamicak
-benzetmeye çalışırız derse bilki saçlarını kökten kazıyabilir
-aaa ayıpsın otur hemen yapayım derse bilki tecrübesizdir
-ben bunu yapamam derse bilki o kuaförde cevher var

öptüm cnmm Allah kolaylık versina.s.

Daha önce bende bu model için kuaföre gittim :kızgın: Ah salak kafam görünce hoşuna gidio tmm da bakalım kestirince başına ne çiçekler açılcak Allahtan çabuk uzayan saçlara sahibim yoksa daha çok uzun süre besleme gibi dolaşabilirdim kafamçokkarıştı aman canım yaa çok dikkat et valla bu model kesimle falan olcak iş değil söliyim yani sadece kesmekle saçın bu hale gelmez bikere azsa aralara ek saç yapcaksın sonra en az bi saat kabart spreyle falan ohoooo anca bu hale geliyo kafamçokkarıştı uğraşamadıgın zamanlarda da besleme gibi kalıyosun :1no2:

bu saçların en kötü yanı da o zaten.uğraşmadığın zaman kötü oluyo :S anca dalgalı saçın olacak ki hacimli duracak.
çoğu arkadaşım böyle saç yapayım derken beslemeye döndü :)
ben yine de çok beğeniyorum bu tip saç modellerini.
biraz uzayınca bende kısa mkatlar attırıcam uçlarına ellettirmeden..
daha zamanı var tabii..:(:kızgın:

cnm selıncım bu sacl modelınde saten cıtcıt var sacları ole gostermesının nedenı bırazda cıtcıt yanı kısa katlı kestr ama okadr kata gerek yok saten sora sacların sekle gırmez uzadıkca daha cabuq kırılada bılır ben kendımden bılıom saclarım cok katlıydı uslerı altları ınce ınce kat sora bırdaha sekle gırmedı bu sacı bellı bı donemden sora sıkıcaktr cok katlı kestrme bıraz kat verdırp cıtcıtlada kullanabılrsın sac oskeılde daha gusel sekle gırera.s.

bence katın başlama noktasını söyledikten sonra kuaför gerisini yapıcaktır ;) yada referans olarak telefonundan göster resmi kuaförün aklında oluşmul olur=)

bu emo kızların saçları genelde kısa oluyor mesela enselerine kadar
düzleştirici yapıp krepe atıyorlar diplere kabarsın diye
sonra da siyah postişler takıyorlar altlara,bellerine kadar uzun görünsün diye
katlı kesime sahip değiller yani..

bi ara bende meraklıydım böyle saçlara.katları baya fazla bi kesim.üstleri kısa. ama hiç yapamıyodum bu resimdeki kızınki gibi falan.bakıp bakıp sinirleniyodum saçım ne biçim oldu diye.
allahtanki hevesim geçti.şimdi böyle kabarık saçlar grünce iğrenmeyle bakıyorum.ama bi zamanlar pek seviyodum işte

ama satanis vs. kelimeler kullanılması anlamıyorum.satanistlik apayrı birşey,şeytana tapmak.bir insan siyah giyiniyor diye ona böyle bir sıfat nasıl yakıştırılabilir?gençken yapılmıcak,denenmicek de ne zaman yapılcakki.içimde kalmasın yazmak istedim sadece.lafım kimseye değil.ama bi tişört giyindi diye gençlik nereye gidiyor vs.gibi lafların kullanılması canımı sıktı.o yüzden yazmak istedim kötü bi niyetim veya saygısızlığım yapmak istemedim:a.s
nedense çarşaflılara kimse satanist demiyorr :S

neysee saçın tepesindeki kısa saçlara sprey sıkıp sonra tarakla tiftik tiftik ediyolar hepsini,sonra sprey sıkıyorlar bisürü.sonrada elle şekil veriyorlar.
bide genelde altlarına postiş takıyolar

Son düzenleme:
ama modası geçti o saçların ya.ya da ben bıktığımdan bana öyle geliyodur bilmiyorum ama bi zamanlar ne kadar hoşlansamda bu tür saçlardan,şimdi bana tiksindirici itici geliyor,şimdi diyorum keşke kestirmeseydim ,öyle kabarık saçlarla dışarda nasıl duruyodum
bnim fikrim berbat bi model :1rolleyes: eminim bigün sende bıkarsın.

Back