• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Uzun Saca Kisa Kat Modeli

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
Saç modeli çok hoş ama makyaj ve takılar berbat. Neyse, yalnız bu tür modeller çok kullanışlı olmuyor.Evden çıkarken bir saat şekil vermekle uğraşabilirsin. Kızıl renk istiyorsan dene ama o da en çabuk akan renktir. Bir de saçın çabuk uzuyorsa, modeli kısa sürede kaybolabilir.

Daha önce bende bu model için kuaföre gittim :kızgın: Ah salak kafam görünce hoşuna gidio tmm da bakalım kestirince başına ne çiçekler açılcak Allahtan çabuk uzayan saçlara sahibim yoksa daha çok uzun süre besleme gibi dolaşabilirdim kafamçokkarıştı aman canım yaa çok dikkat et valla bu model kesimle falan olcak iş değil söliyim yani sadece kesmekle saçın bu hale gelmez bikere azsa aralara ek saç yapcaksın sonra en az bi saat kabart spreyle falan ohoooo anca bu hale geliyo kafamçokkarıştı uğraşamadıgın zamanlarda da besleme gibi kalıyosun :1no2:

ah anacığım bendede böle bi kardeş var erkek kardeşimde böle manyak manyak saçlar filan yapıyo kendine ben gülüyom tabi önceleri çok tepki veriyodum ama artık anlayış gösteriyorum o bir dönem ve o dönemi atlatınce onada saçma gelecek bence bekliyom işte

haksızmıyım yaffffff

Canm bence omuzlarına kadr katlı kestir ama altlarını uzun bıraktır kesim sadece bundan ibaret hee bide kahkül kestir bu şeklde yandan kullanabilceğin bi kahkül kestir gerisi sana kalmışş sadece arka kısmını kabartıcaksınn kabartma yapmayı bilmiosan sölerm cnm yaz bana yerimseniben

O zmn kabartmak istediğin saç tutamını başını öne dogru eğerek öne dogru at tarakla kabart ve dibine spry sık sonra başını normal kaldır elinle düzlt saçını gör bak süperr olcak

:kahve:selincim, darılma ama bende anlam veremiyorum bu tarza. çalıştığım bir yerde bir stajyer kız vardı. fotoğraf tıpkı ona benziyor. kızı herkes satanist sanıyordu. ehh! haksızda sayılmazlardı hani. kıza bir tek ben iyi davranırdım... bende yaranamazdım. agresif ama çok saf kalpliydi.
sadece böyle görünmeyi sevdiğini söylerdi... yani farklı olmak adına mı yapılıyor bunlar? :uhm: çoğu insanın itici bulduğu bir havaya girmek istemek şaşırtıcı...tatlicadiarzu

sizde de büyük bir hata var insanları dış görünüşlerine göre değerlendiriyorsunuz böle saçlarını yaptı diye satanist damgasını vurmanız çok utanç verici sizde saç modeliniz yüzünden böyle bi damgaya çarptırılmak istemezsiniz!!!
ayrıca dünyada normal bi tarzla gezipte ateisti de satanisti de var tv de görüyoruz ben müslümanım diye geçinen insanları bi dua sorsan bilemeyecek kadar acizler müslümanım derler afedersiniz bi taraflarını açarlar
ülkemizde sakal uzatan piercing takan özellikler (rockçılara) bu tarz yakıştırmalar yapılıyor sen nerden biliyosun onun imanını Allah sevgisini sen öle değilsinde daha mı imanlısın!!!
olayı çarpıtmayalım ve unutayalım insanları dış görünüşlerine göre değerlendirmek çok yanlış!!!

sizde de büyük bir hata var insanları dış görünüşlerine göre değerlendiriyorsunuz böle saçlarını yaptı diye satanist damgasını vurmanız çok utanç verici sizde saç modeliniz yüzünden böyle bi damgaya çarptırılmak istemezsiniz!!!
ayrıca dünyada normal bi tarzla gezipte ateisti de satanisti de var tv de görüyoruz ben müslümanım diye geçinen insanları bi dua sorsan bilemeyecek kadar acizler müslümanım derler afedersiniz bi taraflarını açarlar
ülkemizde sakal uzatan piercing takan özellikler (rockçılara) bu tarz yakıştırmalar yapılıyor sen nerden biliyosun onun imanını Allah sevgisini sen öle değilsinde daha mı imanlısın!!!
olayı çarpıtmayalım ve unutayalım insanları dış görünüşlerine göre değerlendirmek çok yanlış!!!

hayatım,
1) toplumdaki bakış açısını aksettirdim.
2) geri adım attığım fikrine kapılma sakın! ben geri atacağım adımı hiç atmam çünkü.
3) ben her ama her şeyde uç ve sivri olmaya karşı bir insanım...
4) hakında en ufak bir yorumda bulunmadım.
5) insanlara karşı korkunç bir sevgi taşıyan biriyle konuşuyorsun...

ben genel konuştum ablacım genelde hep böyle düşünüyor insanlar onlara tekimi gösterdim yoqsa sana karşı bi saygısızlık yapmak istemem

ben genel konuştum ablacım genelde hep böyle düşünüyor insanlar onlara tekimi gösterdim yoqsa sana karşı bi saygısızlık yapmak istemem

önemli değil hayatım. :teselli: ama çok üzüldüm gerçekten. çünkü insanların yanlızca kalplerine ve niyetlerine önem veren biriyim... ama beni tanımadığın için bunu bilemezsin... zaten öyle olmasaydı, örn: verdiğin cevaplara karşılık olarak, bir sürü şey yazabilirdim sana. ama bunları haketmediğini halinden anladım. yani kalbine ve niyetine önem verdim. saç modeline değil. yerimseniben neyse... ben bu mevzuyu unuttum zaten. ama için rahat olsun diye yanıt verdim. :1hug:

Back