• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Uzun Saca Kisa Kat Modeli

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

s*e*l*i*n

Nirvana
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2007
365
8
621
ca931ce064e106616612facdp7.png

kızlar böle bi saç modeli istiyorum ama bi türlü yapamadm kuaförüm kesti ama katları biraz uzun oldu sanırımnasıl bu kadr güzel yapıyorlar anlamıyorum sizce nasıl tarif etmeliyim ki böyle bişi yapsın:1closedeyes::enbuyukkk:[/SIZE]

katılıyorum sana kara inci.saç modeli iyi güzelde o kıyafet ne öyle.
vallahi nereye koşuyo gençlik bilmem.
bizimde başımızda var bitane ablamın kızı özeniyo böyle kıyafetlere nasıl vazgeçiricez bilmem.

canım katlarını kısa kestir tepelerini tepelerini kısa yap uçlarına dokunma de, ben 2 senedir böleyim bıraktım uzasınlar
ve köpük,jöle vs kullan ben öle yapıyodum

ya yolda görsem korkarım bu ne satanistler gibi :1shok::mymeka:
kardeşimin de abidik gubidik bi saç kesimi var ama
makyaj yapmaz böyle acayip acayip giyinmez :kahve:

gurba prensese katılıyorum satanistten farksız bir kılık
ama tabi gençlerin ergenlikte kimlik ararken eğilim gösterebilecekleri bir tarz
"biz asiyiz"
anlayışlı olmak, saygı göstermek gerekir :1hug:
zevkler değişir zamanla
:1closedeyes:

kızlar şimdi katlarınmı kökten itibaren ölçtüm en uzun kat yaklaşık 20cm
yani katlar şöle
20 cm
18cm
20cm
33cm (yaklaşık
önler ise 20 cm
yanlar
20 cm
18 cm
biraz komik gelcek ama üşenmedim ölçtüm
kestirmelimiyim sizce zaten saçlarm düz ve ince telli kabartınca iyi olur sanırım

gurba prensese katılıyorum satanistten farksız bir kılık
ama tabi gençlerin ergenlikte kimlik ararken eğilim gösterebilecekleri bir tarz
"biz asiyiz"
anlayışlı olmak, saygı göstermek gerekir :1hug:
zevkler değişir zamanla

ya canım benim zaman bizlere inandığımız değerlerden kopmayı, anormal durumları normal karşılamayı öğretir oldu...
ya inanır mısın şöyle bi haftasonu yürüyüş için dışarı çıktığımda öyle tipler görüyorum ki korkuyorum kafamı kaldırıp 2. kez bakmaktan...
aileleri bunlarla nasıl aynı evde yaşıyo aklım ermiyo :uhm:
evet biz de ergen olduk biz de kişilik arayışına koyulduk ama hiç böyle anormal yolları denemedik :kahve:
yaşım öyle 35-40 da değil
bu çağın genciyim :icecream:

selincim bu arada sakın yanlış anlama
asla şahsına yönelik bir eleştiri değil bu yerimseniben
ama inan şu resimde gördüğüm kız cocugu korkuttu beni hiç de güzel bulmadım tarzını :1closedeyes:

kızlar şimdi katlarınmı kökten itibaren ölçtüm en uzun kat yaklaşık 20cm
yani katlar şöle
20 cm
18cm
20cm
33cm (yaklaşık
önler ise 20 cm
yanlar
20 cm
18 cm
biraz komik gelcek ama üşenmedim ölçtüm
kestirmelimiyim sizce zaten saçlarm düz ve ince telli kabartınca iyi olur sanırım

biraz annen gibi konuşacağım belki ama valla başka şey desen yapmazsına.s
hiç üşenmedin mi:bbo:

arkadaşım bunun için saçının çok olması gerekir bende çok seviyorum ama az olduğu için saçım malesef ne kadar kabartırsam kabartayım şıp diye 2 dk. sonra iniyo :sm_confused: üstler katlı altlar uzun ama bu saç modeli sanki toplanmış serbest bırakılmış saça benzemiyo ve arada çıt çıt var sanırım sengözlerimebaksanab

odanı topla deseydim yapmazdın derdi annem:roflol::sm_cool:
ama napim gerçekten hoşuma gitti bu saç hem hep aynı saçla kalmaktan sıkıldım herkez saçlarını değiştir diodu bende kestirdim ama birazdaha kestirmem gerekio anlaşılankafamçokkarıştı:1rolleyes:

ya canım benim zaman bizlere inandığımız değerlerden kopmayı, anormal durumları normal karşılamayı öğretir oldu...
ya inanır mısın şöyle bi haftasonu yürüyüş için dışarı çıktığımda öyle tipler görüyorum ki korkuyorum kafamı kaldırıp 2. kez bakmaktan...
aileleri bunlarla nasıl aynı evde yaşıyo aklım ermiyo :uhm:
evet biz de ergen olduk biz de kişilik arayışına koyulduk ama hiç böyle anormal yolları denemedik :kahve:
yaşım öyle 35-40 da değil
bu çağın genciyim :icecream:

selincim bu arada sakın yanlış anlama
asla şahsına yönelik bir eleştiri değil bu yerimseniben
ama inan şu resimde gördüğüm kız cocugu korkuttu beni hiç de güzel bulmadım tarzını :1closedeyes:

Evet canım dediğim gibi bunlar hep asi olma çabası
Neye asi kime göre asi o tartışılır
Ama benim de bir kız kardeşim var ona bunları güzelce anlatmaya çalıştığımda bile üzülüyor siz beni anlamıyorsunuz diye içerliyor sırnaşık şey
Ama bir bakıyorum çevreme senin de dediğin gibi şaşırtıcı şeyler çok
Gençler bilinçlenmeli kitap okuyup, bilinçli yayın izlemeli
Örneğin feministim diyen birine feminist nedir desen bilmez bilmiyor savunduğu şeyi CADIARZU
Ahh ahh, umarım Atatürk e layık birer genç olma idealine sadık kalabiliyoruzdur en azından uğraşıyoruzdur bunun için

Selincim sakın yanlış anlama sana özel bir şey yazmadım
Genel olarak o fotoğraftaki kızın tarzı hakkındaki düşüncelerim
Yoksa kim kime karışabilirki
Yetişkin ve ne istediğini bilen insanlara
Umarım istediğin modeli tutturursun güzelim sevgiler...
a.s.

Bir umutla açtım modeli bğenirsem belki bende....:kahve:

Allahım dudağım uçukluyacaktı ya...:1shok:

Direk kızın gözlerine takıldım..

Selinci inşallah aynısından yaparsın SAÇIN

canım katlarını kısa kestir tepelerini tepelerini kısa yap uçlarına dokunma de, ben 2 senedir böleyim bıraktım uzasınlar
ve köpük,jöle vs kullan ben öle yapıyodum

canım biraz buraya bak saç boyutlarımı verdim:1rolleyes:nasıl zor oluyo mu bakımı filn altlarına düz fön çekiomusun çıt çıt takıyormusun filn saçların siyah mı balyaj varmı saçlarında
biraz abarttım galiba:sm_cool:
kızlar ben ö.m. atamıyorum bu kıza ya biri atabilir mi lütfenŞeniz

canım biraz buraya bak saç boyutlarımı verdim:1rolleyes:nasıl zor oluyo mu bakımı filn altlarına düz fön çekiomusun çıt çıt takıyormusun filn saçların siyah mı balyaj varmı saçlarında
biraz abarttım galiba:sm_cool:
kızlar ben ö.m. atamıyorum bu kıza ya biri atabilir mi lütfenŞeniz

fön filan çekmiyorum zaten saçlarım mavisiyah kendi saçım düz çünkü ama dalgalı filansa çekersen iyi olur.
bakımı çok kolay oluyo ama şekil almasıı zor oluyo birazz üstlerini abartmak
ben sipreyde kullandımm jöde bide dolgunlaştıcı köpük var.onlardan kullandım tavsiyem saçların az sa fazla kat attırma igrenç duruyo

Back