Uzun ömürlü insanların yaşadığı Ege'nin doğal ürünlerini denemek ister misiniz?

kışın corbalarımızın ve cayımızın hem lezzetini hem şifasını artıran limon sıcak yaz günlerinde ise icimizi serinleten limonatanın baş tacı.ayrıca bayanlar kilo almamak için her yemekten önce ılık suyun içine yarım limonu sıkıp içiyorum.

kırmızı pancarın suyu en güclü kan düzelticilerden biri olduğu, havuc suyu ile yarı yarıya karıştırılıp içildiğinde alyuvarların sayısını kısa zamanda artırdığı söyleniyor.

tarlalarımızdan toplanan cıtır cıtır kırmızı turplar tam bir C vitamini kaynağı ve kalsiyum deposu.

siyah zeytinlerimiz sadece tuzla tatlandırılmaktadır.boya maddesi ile siyahlaştırılmış deyil kendiliğinden ağacında siyahlaşmaya ,olgunlaşmaya bıraktığımız zeytinlerimizden elde edilmektedir.son derece lezzetli ve faydalıdır.

kırma zeytinlerimizde insan sağlığına kimyasalla deyil, sadece tuzlu suyla tatlandırılarak sofralarımıza gelmektedir.inanın elinize aldığınızda cerez gibi yemeğe doyamayacaksınız.

hadi kızlar siparişlerinizi bekliyorum. ürünlerimizden memnun kalmayanlardan ücret almıyacağım.

evet kızlar çok yakında çömlekte yaptığım halis muhlis hiç bir katkı maddesinin kullanılmadığı koyun yoğurtlarımızda başlayacaktır.

Son düzenleme:
civcivlerimde artık yumurtlayacak zamanlarına yaklaştılar. yoğurdumuzdan sonra yumurtalarımızıda buradan sizlere sunacağım bayanlar.

ekşi nar ekşisi-ekşi nar ekşisi-

Son düzenleme:
geçen sene aldığım iki dişi bir erkek hindinlerim yavruladı ve bu yılbaşında taş fırında pişittirdim. gerçekten çok harika oldular( hindileri alanların söylediği yorum) çünkü benim et ile aram çok yok malasef.
ayrıca yeni yılın tüm insanlığa güzellikler getirmesini dilerim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…