uzun mücadelem:(zafer benim:) kanser öyküm.

:))))))))) aminnnn bitanem. hepsi geride kaldı çok şükür hayal bile edemediğim günleri nasip etti allah bana.. teyzoş oluyosun eveeet. darısı seninde başına olsun. benim kızkardeşim yok malesef bende teyzoş oluyum senden. :))))).
çok mutluyuz yaşadığımız o zor günler çok şükür geride kaldı. doktorum sorun yok dedi .. mutluluğumu seninle paylaşmak istedim.

Bak canııım ben demiştim her zorluk finalde güzelik getirir diye. Senin ki de öyle oldu:) Sen o zorlu yolu yıldızlı pek iyi ile geçtin bence:) Haydii sıra bende müstakbel teyzoş:))

Bak canııım ben demiştim her zorluk finalde güzelik getirir diye. Senin ki de öyle oldu:) Sen o zorlu yolu yıldızlı pek iyi ile geçtin bence:) Haydii sıra bende müstakbel teyzoş:))

:)) evet canım. özellikle forumuna yazdım ki. bizim bu hikayemiz mücadele veren herkese moral olsun, yol olsun. bende tüm yıldızlarımı sana gönderiyorum. sana hep mutluluk ve şans getirsin teyzoş:))***************************

Gözlerimden pıtır pıtır döküldü damlacıklar....Benim de çok sevdiğim yakın bir akrabam kanserle mücadele ediyor...Şimdi onun çektiği acıyı içimde hissettim yazdıklarınızı okuduktan sonra...

Çok geçmiş olsun..!!! Ve eminimki kendi gücünüzü hissetmeniz ve bunu birçok kadınla paylaşmanız onların hayatında da değişikliklere yol açacaktır! İnanılmaz bir hikayeniz var...!

Mutluluk peşinizi hiç bırakmasın..

her şey paylaşıldıkça güzelleşiyor hayatımızda. bizlerin mücadelesi çok uzun. zor bir hastalık ağır bir süreç. ama emin ol sevdiklerinle sevenlerinle hafifliyo tüm çektiklerin. güçleniyorsun birden. umarım yakının da tez zamanda iyileşir. bizler atlattık hayatımıza kaldığımız yerden devam edicez. umutlarımız yeşerdi. herkese örnek olsun umutlarımızı hiç yitirmememiz dileklerimle..benim umudum içimde yeşermeye başladı :)

Son düzenleme:

Çok teşekkürler güzel dilekleriniz için, sizin yazdıklarınızı da okudum, iyi ki sevdiğimiz insanlar var gerçekten yanıbaşımızda..Dilerim isteklerinizin hepsini birer birer gerçekleştirirsiniz...

Çok teşekkürler güzel dilekleriniz için, sizin yazdıklarınızı da okudum, iyi ki sevdiğimiz insanlar var gerçekten yanıbaşımızda..Dilerim isteklerinizin hepsini birer birer gerçekleştirirsiniz...

Amin canım. hayatta ne müzadeleler var . Allah hepimizin yardımcısı olsun

süper bir yaşam mücadelesi.. bizlere çok güzel bir hayat dersi verdin.
seni tebrik ediyorum ve uzuun uzuuun yaşayacağın ömründe hep mutlu günlerin olsun diliyorum.

Teşekkür ederim. Akrabanıza örnek olur inş. paylaşın kendisiyle mutlaka. yaşamak çok güzellll

gerçekten çok duygulandım yazınızı okuyunca.özellikle de Daha gelinlik bileziğimi
koluma takmadan,bir sürü radyasyonlu tahlil bilekliğim oluyor yazmışsınız inanın yüreğime dokundu.sabrınız ve güçlü duruşunuzla atlatmışsınız hastalığınızı ne güzel...Allah kimseye çaresiz dert vermesin.

teşekkür ederim. her mesaja cevabım aynı ama keşke o zamanlar sizinle paylaşsaymışım.nasıl güç alıyorum sizlerden anlatamam. ha bu arada bilezikte altında sevmem:)) ama o zaman nasılsa insana dokunuyor işte:))

o kadar güçlü birisin ki.. İnsan mecbur olunca çekiyor tabii ama bu kadar olumlu bakabilmen hepimize ders olsun, artık bu hayatta atlatamayacağın bir şey olmaz senin:)

seni tebrik ediyorum işte bu ya .önce Allah sonra moral sonra doktorlar, destek derken atlatmışsın. geçmiş gitmiş olsun inşallah. benim annemde kanser hastası seni anlaatıcam mutlaka .çünkü moralini yüksek tutamıyoruz çoğu zaman.

Canım kanser umut ve destekle iyileşir. Ayrıca dışardan gelen destek tabii ki çok önemli ama isanın içinda olacak biraz da.
Annene anlat beni ve benim gibi tüm yenenleri. Kanser sözcüğü geçmesin evinizde.Grip gibi düşünsün. Ben kimseye kanser oldum demedim. Kel görenlere bile grip olduğumu söyledim:))Zaten anlaşılıyordu dışardan birde bilinçaltıma yerleştirmeye hiç niyatim yoktu.
Ayrıca annene geçmiş olsun. Moralini yüksek tutamamanız hastalığın yarattığı psikolojiden. Psikolojik destek alabilirisiniz.Ben o zaman almadım şimdi alıyorum ama gecikmeli bir yas bir nevi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…