uzun mücadelem:(zafer benim:) kanser öyküm.

bir insan yasamadan kendisi veya cevresindeki..hic bir zaman benim basima gelmez diye dusunuyor. bu bir cok sey icin gecerli. kendimizi koruma icgudusu diyelim.

ne mutlu sana, Rabbim herkese farkli farkli sinavlar vermis. Allahim kimselere yasatmasin, yasattiklarinada sifasini versin.

Son düzenleme:
İnşallah hep mutlu olursun ve aynı şeyleri tekrar yaşamazsın. Neler çektiğini az-çok tahmin edebiliyorum, darısı anneciğimin başına.

.

Son düzenleme:

sanırım babam bunu bildiği için o gece uyumadı annemle sohbet etti.

Allah uzun ömürler versin inşallah bi daha asla bu dertle karşılaşmazsınız.

sizi gönülden kutluyorum mücadeleyi bırakmadığınız için.
Çok geçmiş olsun.Allah tekrar yaşatmasın o günleri.

wow zafer gercekten senin çok güçlü bi bayansın gecmiş olsun canım sevindim

sonu mutlu olan hikayeleri hep sevmişimdir
hani masallar biter ya sonsuza dekkkk mutlu yaşadılar..diye..umarım öyle olursunuz.
Allah inşallah her zaman sağlık verir size.

Bir solukta okudum... Allah bir daha o acıları göstermesin.Büyük başarınızı tebrik ediyorum.

Gözlerim dolu dolu okudum.. Ne kadar güçlüymüşsün sana çok imrendim. İnşallah hep böyle mutlu olursun canım

Helal olsun be sana.............Başarmak içiin çıkmışsın yola ve BAŞARMIŞSIN...En önemli şey sağlık...Allah sağlık versin inşallah...Sevdiğin adamla mutluluklar:)

geçmiş olsun canım
rabbim bir daha göstermesin gözlerim dolarak okudum ve azmine hayran oldum...

Canimm benimm aglattin beniiiiiiiiiiiiii
yeni yasamin tummmmmmmm dileklerini mutluluklari sana getirsin ..haketmissinnnnnnnnnnn

ALLAH yeni yolunu acik etsin ve herdaimmmmm meleklerin yaninda olsun
opuyorummmm

Sana şöyle kocaman bir helal olsun diyorum
Harikasın gerçekten.
Bitti denen yerden hayat nasıl başlarmış,hepimize gösterdin.
Sen bu sahip olduğun güçle herşeyi başarırsın hayatta.
Üstesinden gelemeyeceğin zorluk olamaz bence.
Ayrılık acısıymış,iş sıkıntısıymış,arkadaş problemleriymiş fasa fiso gelir sana,
hele kaynana-görümce ikilisini çerez diye yersin sen ilerde bak gör
Zafer senin tabi ki,zafer nefes aldığı her anın kıymetini bilen,asla pes etmeyenlerin.
Hayata sımsıkı tutunanların zafer...
Böyle azimle zafer hikayelerini duydukça,okudukça derdimi top yapıp oynayasım geliyor.
Çünkü yanında lafı bile olmaz,çünkü hayatta yaşamaktan,nefes alıyor olmaktan ve bunun farkında olup,
gücünü ''daha iyi insan''olmaktan kullanmaktan ötesi yok.
Dilerim yaşadığın bütün sıkıntıları unutup,her anın da tebessüm edeceğin güzel,uzun ve sağlıklı bir hayatın olur.
Sen de iyi ki varsın.

Hayat bazen çok garip,çok güzel ve aslında çok da mucizevi birşey!Yaşamak herşeye rağmen çok güzel,seni tanımadan çok seviyorum,bundan sonraki hayatın için de mutluluklar diliyorum..Ne güzel şey mücadele etmek de,mükafatını görmek de..Kutlarım canım... Harikasın sen!

gözlerim doldu okurken burnumun direği sızladı
canımmmm çokkk çokk geçmiş olsun ALLAH bir daha göstermesin AMİN
umarım hayatında hep istediklerin gerçekleşir sevdiklerinle uzun seneler mutlu yaşarsın AMİN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…