Anladım cnm nasip kısmet diyelimdusunurdumde su an onu giyebilecegim bi etkinlik yok o yuzden baska zamana kismet insallah hem ben yurtdisindayim :/
Tesekkur ederim.dedigim gibi nişanı atlattik kına ve düğünde yaza olacak o zamana kadar alternatifleri degerlendirecek çok vaktim var. Acelem kalmadı yanı:) tekrar teşekkürler ilginize.Fiyatını düşürdüm sadece bn fikir olsun diye atmıştım
Rica ederm ne demekTesekkur ederim.dedigim gibi nişanı atlattik kına ve düğünde yaza olacak o zamana kadar alternatifleri degerlendirecek çok vaktim var. Acelem kalmadı yanı:) tekrar teşekkürler ilginize.
Teşekkürler. Daha farklı bakıyorum.Bende bu abiye var peçeden alınmıştı. Kendi kınamda giydim. Çok temiz deformesi yoktur...
Özel dikim abiyelerimde var kumaşı akerden alındı. Siz ne tarz arıyosunuz ona göre foto atıyım :)Teşekkürler. Daha farklı bakıyorum.
Pudra renkte belden asagi bol kesim olan abiyem var.ve yalnizca bir kez giydim ama kisa kollu.dusunurseniz foto gonderirimBelden aşağı bol kesim bakıyorum daha çok pudra renklerde
Kolsuz değilse sıkıntı yok bakabilirim elbiseyePudra renkte belden asagi bol kesim olan abiyem var.ve yalnizca bir kez giydim ama kisa kollu.dusunurseniz foto gonderirim
Resmini cektim.yuklemek icin de ugrastim ama yuklenmedi buraya cok uzgunum. Watsapiniz varsa ordan yollasamKolsuz değilse sıkıntı yok bakabilirim elbiseye
Fiyat ne düşünüyorsunuzBöyle bi abiyemde var beğenirseniz
50 lira düşünüyorumFiyat ne düşünüyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?