Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İstanbul fatihde oturuyorum. Düşünürseniz elden alabilirsiniz yada ptt kargoyla gönderebilirim ptt ile gayet uygun oluyoNerde oturuyorsunuz
Rica ederim. :))Elden almak tercihim olur tabi su sıralar maddi sıkışıklık var bi dahaki aya hala satmamis olursanız yine size donus yaparım ben.ilginize çok teşekkürler.
38 beden uzun yada yarım kol uzun abiye arıyorum çok acil. 1 hafta içinde bulmam lazım.resimli ve fiyatda yazan tekliflerinizi bekliyorum.
Resim gönderebilir misiniz fiyatla birliktehburan
elimde var hala arıyorsanız.
Siyah ve kirmizi dışında şık abiye hala aranıyor.
Teşekkürler cnm bu tarzlar şimdi Tuğba magazasinda 200 TL ye satılıyor.senin aldigin fiyata gore tabiki istediğin fiyat çok makul ama bnm butcemi aşıyor ikinci el olarak.yinede ilgine teşekkürler.Eki Görüntüle 1828331 bende bu var cnm eger düşünürsen 430 a aldım 250 ye vermek istiyorum sadece 1 kere giyildi kuru temizleme yapıldı 38 beden
Evet çok hosmus gerçekten bende beğendim ama fiyat pahalı biraz pazarlık olabilirse düşünebilirim. Çok teşekkürler.http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/ilmio-yesil-abiye-elbise.892014/
Su arkadasinkini cok begenmistim ama su an ihtiyacim yok. Siz de bakin isterseniz, o baslikta pekcok elbise bulabilirsiniz.