38 beden uzun yada yarım kol uzun abiye arıyorum çok acil. 1 hafta içinde bulmam lazım.resimli ve fiyatda yazan tekliflerinizi bekliyorum.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-tesettur-olarak-kullanilabilen-abiye.864053/38 beden uzun yada yarım kol uzun abiye arıyorum çok acil. 1 hafta içinde bulmam lazım.resimli ve fiyatda yazan tekliflerinizi bekliyorum.
özelden açık halinin fotosunu attım
38 beden adressim marka. 45tl. Umarim begenirsiniz.
Rica ederim.Teşekkürler. Bu tarz değil benim aradığım.
Teşekkürler uzun kollu bakıyorum.38-40 beden uyumlu Boyundan Baglamalı uzerının saten sıyah bolerası var dılersenız acık dıersenız kapalı kullanabılırsınız
1 defa gıydım Kuban Abiye 170 tl
Teşekkürler uzun kollu bakıyorum.
38 beden uzun yada yarım kol uzun abiye arıyorum çok acil. 1 hafta içinde bulmam lazım.resimli ve fiyatda yazan tekliflerinizi bekliyorum.
Teşekkürler biraz daha gösterişli birşeyler bakıyorum elti olucam sonuçta:)Eki Görüntüle 1749162
bende boyle bır sey var 2 kere giyildi kemer cıkabilir
Rica ederim :)Teşekkürler biraz daha gösterişli birşeyler bakıyorum elti olucam sonuçta:)
Bolerolu düşünmüyorum teşekkürlerhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum...e-petrol-yesili-abiye-cok-uygun-fiyata.852343
Petrol yeşili yarım kol boleralı cok şık fiyatlarıda 60 tl çok uygun düşünürseniz
Eki Görüntüle 1758787 Eki Görüntüle 1758789 Eki Görüntüle 1758792 Eki Görüntüle 1758793 Eki Görüntüle 1758794 cnm bende de bu model var biraz gec oldu sanırım ama eger düşünürsen fiyat 150 tl
harikaymis bu cok begendim cokkEki Görüntüle 1758787 Eki Görüntüle 1758789 Eki Görüntüle 1758792 Eki Görüntüle 1758793 Eki Görüntüle 1758794 cnm bende de bu model var biraz gec oldu sanırım ama eger düşünürsen fiyat 150 tl
Fiyatını düşürdüm sadece bn fikir olsun diye atmıştımTeşekkürler. Önceki eklediklerinize ne oldu acaba:) fiyatlarını farklı farklı koymustunuz aynı elbiseye. Nisanimiz oldu o yüzden cvp yazamadim size. Artık sırada kına ve düğün var ona gore elbise bakicam.
Düşünür müsün peki cnm :)harikaymis bu cok begendim cokk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?