nezaman evleneceksin canım? yaz ayıysa, uzun kollu gelinlik tuhaf olabilir.. ama sonbahar veya kışsa, kesinlikle uzun kollu dantelli giy derim. eldiven demode geliyor bana...eldivenli modelleri sevmiyorum, bir kusurun kapatıldığı belli oluyor sanki... resimdeki uzun kollu dantelli model cok şık...
daha varmış... bende kasım 2011de evlenicem, ama hala gelinliğimi almadım :) benimde yüzümün daha doğrusu alnımın sağ kısmında kaza izim var saçımla ve makyajla kapatmaya çalışcamherkesin bir kusuru oluyor maalesef resimdeki modelin üstüne sade bir topuz güzel olabilir, üstü gösterişli bir model, eteği çok kabarık olmamalı bence... Hayırlı olsun şimdiden canım, mutluluklar....
çok teşekkürler canım, sana da mutluluklar dilerim, gelinliğini alınca paylaşır mısın :)
peki resimde eklediğim model nasıl sizce? ve altı görünmüyo altı nasıl olabilir?
gelinliğe ne kadar ödemeyi düşünüyorsunuz? kaliteli bir dantel için bütçe ayırabilecekseniz kesinlikle dantel derim, bırakın kusur kapatmak için kullanılmayı, kaliteli dantelli kollu bir gelinlik straplese beş basar bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?