• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalıcı Makyaj Uygulamaları Uzun Kirpikler

Kalıcı makyaj yaptıranlar, kalıcı makyaj kaş, kalıcı makyaj nedir, kalıcı makyaj nasıl yapılır, kalıcı makyaj silme, kalıcı makyaj fiyatları, kalıcı makyaj dudak

sunney

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2013
188
73
98
Kızlar kirpik uzatmak için önerebileceğiniz bir ürün yada bir formül varmı? Bazı firmaların sattığı rimel şeklindeki bakım ürününden aldım ama hiç bir faydasını göremedim. Kirpiklerim hem kısa hemde seyrek İpek kirpik yaptırsam 2 ay sonra gene eski haline dönecek Bu kadınların çektiği nedir arkadaş

Herşeye çare bulan tıp ve estetik dünyası, kalıcı uzun kirpiklere çare bulamadı ya helal olsun vallahi..söyle kesin kalıcı ve ameliyatsız bir yöntem bulsam neyse parası vericem arkadaş. Tek hayalim uzun kıvrık kirpikler..

denedim onları canım ya..istediğim gibi olmuyor. sonuçta genetik durumda var. uzasada biraz bıraktığın an eskisine dönüyor. ben böyle kalıcı yöntemler olsa diyorum. ama yok şimdilik.:(

Herşeye çare bulan tıp ve estetik dünyası, kalıcı uzun kirpiklere çare bulamadı ya helal olsun vallahi..söyle kesin kalıcı ve ameliyatsız bir yöntem bulsam neyse parası vericem arkadaş. Tek hayalim uzun kıvrık kirpikler..
Vallahi aynı dertten muzdaribizZ. Kirpik kıvırmak makası ile kıvırıp dolgunlastırıcı rimel sürüyorum ama oda hemen geri düşüyor

Ben de kısa kirpiklerim den yakınan biriydim. Her şeyi denemedim ama kirpiklerimi uzatamadım. Araştırdım Kadıköyde New Elegance diye bir firma buldum. İpek kirpik uygulaması yapıldı. Hem çok doğal duruyor hemde makyaj yapmasam bile yüzüm solgun durmuyor. Ne ağırlık yapıyor nede yapışkanlar belli oluyor. Tavsiye ederim hanımlar..

İpek kirpik 1-2 ay icinde dökülüyor diye yazildi hep:KK43: bu yüzden hic dusunmedim ben onu. Sizdeki durumu nedir acaba?

Ben de kısa kirpiklerim den yakınan biriydim. Her şeyi denemedim ama kirpiklerimi uzatamadım. Araştırdım Kadıköyde New Elegance diye bir firma buldum. İpek kirpik uygulaması yapıldı. Hem çok doğal duruyor hemde makyaj yapmasam bile yüzüm solgun durmuyor. Ne ağırlık yapıyor nede yapışkanlar belli oluyor. Tavsiye ederim hanımlar..
İpek kirpiğin kalıcılığı ne kadar oluyor acaba ve kendi kirpiklerimize herhangi bir zararı var mı ? Simdiden Teşekkürler

İpek kirpiğin kalıcılığı ne kadar oluyor acaba ve kendi kirpiklerimize herhangi bir zararı var mı ? Simdiden Teşekkürler

Sakın yaptırma ipek kirpik
Ben yaptırdım ilk başlarda insanın hoşuna gidiyor tabi makyaja pek gerek kalmıyor ama o kirpikler sürekli birbirine giriyor yamuk yumuk duruyor ..
Yüzünü doğru düzgün yıkayamıyorsun bile
En sonunda sinirlendim çıkarttırdım tabi çıkarttırana kadar bayağı bir dökülmüştü
Kirpikler çıktığında inanamadım bütün kirpiklerim kısacık kalmıştı ve çoğu dökülmüştü.. :KK42:
Kirpiklerimi uzatmak için biraz yağ falan kullandım uzadımı uzadı.. ama eskisi gibi güzel değil kirpiklerim :işsiz:

Sakın yaptırma ipek kirpik
Ben yaptırdım ilk başlarda insanın hoşuna gidiyor tabi makyaja pek gerek kalmıyor ama o kirpikler sürekli birbirine giriyor yamuk yumuk duruyor ..
Yüzünü doğru düzgün yıkayamıyorsun bile
En sonunda sinirlendim çıkarttırdım tabi çıkarttırana kadar bayağı bir dökülmüştü
Kirpikler çıktığında inanamadım bütün kirpiklerim kısacık kalmıştı ve çoğu dökülmüştü.. :KK42:
Kirpiklerimi uzatmak için biraz yağ falan kullandım uzadımı uzadı.. ama eskisi gibi güzel değil kirpiklerim :işsiz:
Aynen öyle...

Ben her gece yatmadan önce vazelin sürdüm, bu şekilde toparlanıp eski haline döndü.

Bir göz tansiyon ilacı var. Onu gözünün içine gelmeyecek şekilde kirpik diplerine sürünce bir süre sonra kirpikleri uzatıyor. İlacın yan etkisi kirpik uzatması :) Ben 2 ayrı zamanda kullandım uzattım kirpileri çok güzel oldu ama bırakınca bir süre sonra eski haline dönüyor kirpikler. Sonuçta ilaç ya hep kullanmaya korktum açıkçası :) şimdi kirpik lifting yaptırıyorum.

Son düzenleme:
Merhaba kızlar, uzun ama düz (asla kıvrılmıyor) kirpiklere tavsiyeleriniz mevcut mudur? Kirpik lifting yardımcı olur mu bu sorunuma?

Doğal yöntemler işe yaramıyorsa kirpiklerinle barışmanı tavsiye ederim çeşitli işlemlerden geçince daha da yıpratıp olumsuz sonuçlar alabilirsin malesef

İpek kirpik tavsiyemdir. Elbet ömür boyu değil ama en azından beni 3 ay götürüyor canım.:KK200:

İpek kirpik tavsiyemdir. Elbet ömür boyu değil ama en azından beni 3 ay götürüyor canım.:KK200:
O da kalıcı bi çözüm değil ki; maalesef yaptıranlar hep döküldü, kirpikler birbirine geçti vs diyor. Kendi kirpiklerin dökülmesi de cabası bi de.. üstelik sanırım 2 haftada bir yenilenmesi gerekiyor zor zahmetli iş yani o yüzden ben de tam yaptıracakken vazgeçmiştim.

Back