• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

uzun ilişkisi yeni bitmiş erkek

pembesteteskop

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2014
224
73
53
merhabalar.
konu başlığında bahsettiğim çocukla aynı okuldayız, kendisi üst dönemim.

Ben okulla ilgili bir şey sormak için, ortak arkadaşımın tavsiyesiyle ona yazdım. (numarasını o verdi, benim dışımda bir çok kişi de danışmak için yazdı.)
Kendisini sadece sosyal medyadan tanıyorum, yüz yüze görüşmüşlüğümüz yoktu hiç.
Neyse başta gayet normal danıştığım konu için yazıştık bi kaç gün. Bu arada ben onun 2 yıldır bir kızla çıktığını da biliyordum. Ama sonra bu bana öyle başka konulardan da laf atmaya, muhabbeti uzatmaya başladı. işte 2 yıllık ilişkisini 1 aydır bitirdiğini söyledi, başlarda çok acı çektiğini falan anlattı. Ben belki barışırsınız falan da dedim, ama ayrılma sebebini de anlattı, barışmayız artık dedi. Böyle böyle biz arkadaşça konuşmaya devam ettik.Bi gün okula gelmiş mesaj attı kantinde oturduk ilk defa yüz yüze de görüştük. arada sosyal medyadan eski fotoğraflarımı beğeniyor, ne biliyim yarı şaka yarı ciddi baya iltifat da ediyor. Hani sevgilisinden yeni ayrılmasa benden hoşlandı mı acaba diyebileceğim samimiyette davranıyor. Bir yandan da ara ara eski kız arkadaşından bahsediyo falan. artık bir ilişkiye başlama hevesinin, arzusunun kalmadığını söylüyo, depresif konuşuyor.

Geçen gün de bi konu hakkında konuşurken 'pardon ben yanlış anlamışım, erkek milleti hep böyle işte falan 'dedi. meğer benim ondan hoşlanmış olabileceğimi düşünmüş, bu yüzden arada sırada kendini kötülüyomuş, hoşlanacağım varsa da vazgeçeyim diye. Bu bana biraz saçma geldi çünkü ben hiç o tarz bi hareket yapmadım.
Sonra da 'zaten senin bi suçun yok, benim ruh halim bu aralar karışık, senden hoşlandığımı sanarım, ama aslında bu başka bir şeydir, ikimiz de üzülmeyelim normal konuşmaya devam edelim' dedi.

benim kafamı asıl karıştırsansa böyle dedikten sonra ben arkadaş gibi konuşmama rağmen, yine bir yandan iltifat ediyor, şakalaşıyor. Beni yara bandı olarak mı kullanmak istiyor anlamadım gerçekten.

Hoş çocuk, kafa yapılarımız uyuyor, keşke ilişkisi yeni bitmiş olmasaydı diyorum bazen, keşke bana anlatmasa o kızı, onu unuttuktan sonra tanışsaydık diyorum. Kafam iyice karışık yani öyle içimi dökmek istedim.

Tam kafama uyan biri çıktı, o da belli ki beni beğendi, tanısak bir şeyler olur diyemediğim için, zamanlama için de üzgünüm sanırım.

Şimdiden teşekkürler yorumlarınız için.

Kafa yapiniz nasil uyuyor bilmiyorum. Cocuk bildigin dengesiz. Eksinli bir ask yasarsin bol inisli cikisli ama hayati paylasamazsin.

kafa yapımdan kastım, fikirlerimiz, güldüğümüz şeyler, hayata bakışımız falandı. normal arkadaşça güzel güzel konuşabiliyoruz ama işte o bu sefer beni güzel bulduğunu falan ima eden bi şey söyleyince benim de kafamı karıştırıyor. bu açıdan dengesiz olabilir. napcağımı ben de şaşırdım

kaç kaç kaç...
depar atarak kaç hem de. hala daha kızdan bahsediyor, yara bandı olarak kullanmaya yeltenir gibi olup sonra da uzak duruyor.
şu haliyle emin ol hiçbir işe yaramaz. bırak acısını unutsun.

uzak dur ondan bacım kaç kurtar kendini. o şimdi gündüzleri seninle geziyor geceleri tülay nolur geri dön : (( diye ağlıyor
en ufak ters hareketinde ve kavganizda "tülay böyle yapmazdı .s " olacak
göze alabiliyorsan buyur ama bence ugrasmana değmez

öyle tülay geri dön'lük bi durum olduğunu sanmıyorum. Çünkü bitiren taraf da o, ve bitirme sebeplerini duyunca iki taraf da kendince haklı geldi bana. Ha hâla seviyor, hâla aşık mı? benimle sevgili olsa da ya o kızı unutamazsa gibi sorular benim de kafamı kurcalıyor, zaten sevgili olma gibi bi durum yok şu an ama o zaman da bana neden hoşlanmış gibi davranıyor. kafamda deli sorular yani :(

herkes benzer şeyleri söylemiş.. bilmiyorum bana özünde iyi biri, sadece biraz boşlukta ne yaptığını bilmiyor gibi gelmişti. benden hoşlanmışsa da cesaret edemiyor, yeni ilişkiden korkuyor gibi hissettim.

bana o kızı anlatmasa, unuttuğundan emin olsam belki bi şeyler olamaz mıydı sizce? bir erkek hoşlandığı kıza anlatmaz di mi eski sevgilisini?

Sanki sen hoslanmak icin hazir da bekliyorsun da kendini kotuluyormus haspam :işsiz: tüm kizlar bana aşık erkegi. Teallam. Bence hic bulasma, triplere bak sanki 15 yaşında.

Sanki sen hoslanmak icin hazir da bekliyorsun da kendini kotuluyormus haspam :işsiz: tüm kizlar bana aşık erkegi. Teallam. Bence hic bulasma, triplere bak sanki 15 yaşında.

gerçekten hiç de öyle tarzda yazışan biri değilim karşı cinsle. ve asıl tam tersi onun hareketleri yanlış anlamaya fırsat verecek türden. bence bunu da beni test etmek için söyledi, yoksa bi kız senden hoşlansım istemiyosan, soğuk davranırsın, yazmazsın yani kapanır gider konu. öyle değil mi?

merhabalar.
konu başlığında bahsettiğim çocukla aynı okuldayız, kendisi üst dönemim.

Ben okulla ilgili bir şey sormak için, ortak arkadaşımın tavsiyesiyle ona yazdım. (numarasını o verdi, benim dışımda bir çok kişi de danışmak için yazdı.)
Kendisini sadece sosyal medyadan tanıyorum, yüz yüze görüşmüşlüğümüz yoktu hiç.
Neyse başta gayet normal danıştığım konu için yazıştık bi kaç gün. Bu arada ben onun 2 yıldır bir kızla çıktığını da biliyordum. Ama sonra bu bana öyle başka konulardan da laf atmaya, muhabbeti uzatmaya başladı. işte 2 yıllık ilişkisini 1 aydır bitirdiğini söyledi, başlarda çok acı çektiğini falan anlattı. Ben belki barışırsınız falan da dedim, ama ayrılma sebebini de anlattı, barışmayız artık dedi. Böyle böyle biz arkadaşça konuşmaya devam ettik.Bi gün okula gelmiş mesaj attı kantinde oturduk ilk defa yüz yüze de görüştük. arada sosyal medyadan eski fotoğraflarımı beğeniyor, ne biliyim yarı şaka yarı ciddi baya iltifat da ediyor. Hani sevgilisinden yeni ayrılmasa benden hoşlandı mı acaba diyebileceğim samimiyette davranıyor. Bir yandan da ara ara eski kız arkadaşından bahsediyo falan. artık bir ilişkiye başlama hevesinin, arzusunun kalmadığını söylüyo, depresif konuşuyor.

Geçen gün de bi konu hakkında konuşurken 'pardon ben yanlış anlamışım, erkek milleti hep böyle işte falan 'dedi. meğer benim ondan hoşlanmış olabileceğimi düşünmüş, bu yüzden arada sırada kendini kötülüyomuş, hoşlanacağım varsa da vazgeçeyim diye. Bu bana biraz saçma geldi çünkü ben hiç o tarz bi hareket yapmadım.
Sonra da 'zaten senin bi suçun yok, benim ruh halim bu aralar karışık, senden hoşlandığımı sanarım, ama aslında bu başka bir şeydir, ikimiz de üzülmeyelim normal konuşmaya devam edelim' dedi.
benim kafamı asıl karıştırsansa böyle dedikten sonra ben arkadaş gibi konuşmama rağmen, yine bir yandan iltifat ediyor, şakalaşıyor. Beni yara bandı olarak mı kullanmak istiyor anlamadım gerçekten.

Hoş çocuk, kafa yapılarımız uyuyor, keşke ilişkisi yeni bitmiş olmasaydı diyorum bazen, keşke bana anlatmasa o kızı, onu unuttuktan sonra tanışsaydık diyorum. Kafam iyice karışık yani öyle içimi dökmek istedim.

Tam kafama uyan biri çıktı, o da belli ki beni beğendi, tanısak bir şeyler olur diyemediğim için, zamanlama için de üzgünüm sanırım.

Şimdiden teşekkürler yorumlarınız için.
bu nedir ya abi bir erkek de akıllı olsun dengesiz olmasın lütfen ama ya. acaba butun sorunlu erkekler kk üyelerini özellikle mi seçiyor :KK45: yoksa dünyadan umudum kalmayacak:63:

saçma sapan hareketlere gel. zırvalamış resmen. aklı sıra eşegın aklına karpuz kabugu sokcak ki senin de aklına girmiş bile. sen gelme bu oyunlara. bi de kendi kendine tripler ya senin hoşlandıgını falan düşünüyo. bu erkekler de hemen iki konuşsan benden hoşlanıyo, hiç konuşmasan kezban derler.
hoşlandıysan zamana bırak, ilk adımı sen atma. ama dengesiz ona göre adımlarını saglam at.

Ne istedigini bilmeyen, özgüveni 0 , aşk acısı çeken bir erkek.
Biri tatafından (siz) begeniliyor olmak hoşuna gidiyor, o yüzden irtibatı tam kesmiyor. Ama ıssız adam imajı da ciziyor.
Uzak durun, en iyi ihtimalle üzülürsünüz:) kötü ihtimal ise uğruna zaman harcayıp yine üzülürsünüx

bu nedir ya abi bir erkek de akıllı olsun dengesiz olmasın lütfen ama ya. acaba butun sorunlu erkekler kk üyelerini özellikle mi seçiyor :KK45: yoksa dünyadan umudum kalmayacak:63:

saçma sapan hareketlere gel. zırvalamış resmen. aklı sıra eşegın aklına karpuz kabugu sokcak ki senin de aklına girmiş bile. sen gelme bu oyunlara. bi de kendi kendine tripler ya senin hoşlandıgını falan düşünüyo. bu erkekler de hemen iki konuşsan benden hoşlanıyo, hiç konuşmasan kezban derler.
hoşlandıysan zamana bırak, ilk adımı sen atma. ama dengesiz ona göre adımlarını saglam at.

of aynen düzgün biri bulmaz bizi zaten :(
benim de aklıma soktu tabi, mesela profil fotoğrafın çok güzel, etkilenmemek mümkün değil diyo, açıp açıp bakıyorum diyor. Hiç aklında olmasa da iyi anlaştığın, fiziken yakışıklı bulduğun çocuk böyle söyleyince senin de aklın karışıyor tabi.

ben zaten o yazmadıkça yazmıyorum çok, başka nasıl net tavrımı koyabilirim?
yani benimle ilerde bir şeyler düşünecekse o kızı anlatmasın mesela.

of aynen düzgün biri bulmaz bizi zaten :KK43:
benim de aklıma soktu tabi, mesela profil fotoğrafın çok güzel, etkilenmemek mümkün değil diyo, açıp açıp bakıyorum diyor. Hiç aklında olmasa da iyi anlaştığın, fiziken yakışıklı bulduğun çocuk böyle söyleyince senin de aklın karışıyor tabi.

ben zaten o yazmadıkça yazmıyorum çok, başka nasıl net tavrımı koyabilirim?
yani benimle ilerde bir şeyler düşünecekse o kızı anlatmasın mesela.

canım zaten erkeklerin beyin işleyişini çözmek zor değil. hep aynı numaralar. seni etkilemek, bu amaçla da seninle konuşup kafa dağıtmak istiyo belliki. şuanda aranızda ciddi bişey olması mümkün değil. ha ciddi bişey düşünebilirim belki diyosa senin dediğin gibi anlatmasın o kızı. sen o yazmadıkca yazma. arkadaş tavrını da net bi şekilde koy. fazla samimiyet olmasın. zamana bırak bakalım. ama seni kullanmasına da izin verme

Ne istedigini bilmeyen, özgüveni 0 , aşk acısı çeken bir erkek.
Biri tatafından (siz) begeniliyor olmak hoşuna gidiyor, o yüzden irtibatı tam kesmiyor. Ama ıssız adam imajı da ciziyor.
Uzak durun, en iyi ihtimalle üzülürsünüz:) kötü ihtimal ise uğruna zaman harcayıp yine üzülürsünüx

ben onu beğendiğimi ima eden hiç bi şey de yapmadım aslında. bu hoşlanma olayını söylemese olaya hiç o açıdan da bakmamıştım. çünkü ilişkisi 1 ay önce bitmiş, bu benim kendimi durdurmam için yeterli bi sebepti, ki zaten 1 kere yüz yüze gördüm. hemen nasıl hoşlanayım :)

ama işte şimdi uzaktan bakınca, normal bir zamanda tanışsak çok da güzel şeyler yaşayabilirdik gibime geliyor ne yazık ki :(

Olgun biri değil, seni çok uğraştırır üzer, istediğini alamazsın, bağlanmamışken bitir bence. Adam ona yazdığını düşünüyor hatta ondan hoşlandığına o kadar emin ki seni kendinden soğutmaya çalışmışmış ukala. Şuan aklı o kızdadır sizin de o boşluktayken gösterdiğiniz ilgiyi, arkadaşlığınızı seviyordur. Zaten herhangi bir söz vermekten kaçınıyor, hoşlandığını gösterse bile yarın bir gün çıkıp öyle zannettim ama boşluktaydım diyecek.

herkes benzer şeyleri söylemiş.. bilmiyorum bana özünde iyi biri, sadece biraz boşlukta ne yaptığını bilmiyor gibi gelmişti. benden hoşlanmışsa da cesaret edemiyor, yeni ilişkiden korkuyor gibi hissettim.

bana o kızı anlatmasa, unuttuğundan emin olsam belki bi şeyler olamaz mıydı sizce? bir erkek hoşlandığı kıza anlatmaz di mi eski sevgilisini?
Çünkü buna inanmak istiyorsunuz. Objektif yorumlarda da düşündüğünüzün tam tersi yorumlr gelince de öyle değildir diye düşünüp kendinizi rahatlatmaya calışıyorsunuz. Sizi anlıyorum.
Fakat üzgünüm ama, gelen yorumlardaki ırtak nokta: kaç!
Neden birinin birini unutma döneminde aracı olasınız? Size ne kadar dürüst bilmiyorsunuz ki.
Ben de 7 senelik ilişkşden çıkan bir erkek tanıdım. Ve onu gerçekten sevdim. Aynı sizin gibi düşünüp kendimi rahatlatırdım. Begenmede benle olmaz su bu derdim. Ama gel gör ki icraat yoktu. Bir gün açıl ve net konustuk. Bşraz ara verdik. Yine olmadı görüşmeye başladık. Ama yine olmadı. Çünkü kendisi unutamıyordu o şahsı. Ben tamamen kestim görüşmeyi. Adam bambaşka biriyle tanıştı, 4 ayda nişan,6 ayda düğün yaptı.
İşte size yaşanmış tecrübe.
Kaçın ondan :)

Back
X