- Konu Sahibi KumkatNedir
Guclu olmak zorundasin emin ol aglayip sizladiginda bisey degismiyor. Dua et, hayirlisini dile. Benim ki biraz farkliydi tabiki gaddarlik bir yere kadar duygularim vardi huzunlendigim anlar oluyordu ama gururuma yediremiyordum uzulmeyi bile. Ve bu dusunce beni ayakta tuttu gerek yok. Degmeyen insanlar icin ozellikle. Neler yaptim arkadasimla iki farkli ile gittim gezdim tozdum eglendim yeni arkadaslar edindim aklima bile gelmiyordu. Herkes bana nasil bu kadar guclu olabiliyorsun diye sasirarak bakiyordu. Halada oyle herkes biz ayrildiktan cok cok kisa bi sure sonra evlendigi icin( cevremiz ortakti cok uzun yillardir tanisiyorduk) "evlenmis inanamiyorum canin yanmiyor mu?" dediklerinde gururla "hayir" diyebilmek gercekten baska bi duygu. Allah emin ol layigini karsina cikariyor. Olmuyorsa vazgecmek gerek. Guclu ol ki ilerde az dalga gec kendinle :) bunun icinmiydi cektigim cileler diye gulumseyeceksin cunku. Suan acin taze. Insanlar evlat acisina alisiyor asktan kim ölmüs ki :)) mutlu olmaya bak sukrett :*Ben.cok incindim surekli dusunuyorum kafayi yemek.uzeriyim neredeyse . Bu surecte.nelerde.grastiniz nasil gecti