• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzun iliskisi bittiginde "iyki" dediniz mi ?

Sevdiğin kişi ayrıldığın adam değil, senin o adama kafanda yüklediğin anlamlar.. Hemen geçmesini bekleme 15 gün çok erken biraz Zaman ver kendine. Ama sonunda geçecek ve tabiki iyiki diyeceksin emin ol ;)

4 yıllık ilişkim bitmişti benimde zerre kadar umrum olmadı çook şükür bile diyorum. Şuan karşılıklı değer verdiğim ve sevdiğim hatta aşık olduğum adamla evliyim. Yeterki sen o esaretten kurtul gerisi kısmet... Dünyanın sonu gibi geldiğini düşünsen de yok öyle bişey hayat devam ediyo hem de doğru bir insan seni bulduğunda daha da güzelleşiyor. En büyük keşken yıllarca bunu kendime neden yapmışım oluyor. O yüzden sen yüreğini ferah tut gerisi Allahtan...

6 yıllık ilişkim bitti, hatta son 1,5 senedi sözlüydük söz atıldı. İyi ki diyorum her konusu açıldığında, iyi ki ayrılmışız.

22 yasindayim ve 6 yillik iliskimi bundan 15 gun bitirmek.zorunda kaldim . Hergun bu his nezamn gececk diye dusunuyorum icimde tarifi.imkansiz bir sizi var sanki.kimse onun gibi olanayacak kimseyi bu kadar sevemeyecegim .. kimse onun gibi sarilmayacak sanki bana nefesim kesiliyor yere goge sigamiyorum gunes.dogmuyo sanki . Sevilmeyen hor kullanilan ego sisiren.taraf oldum hep sevdikce kaybettim ..

Merak.ediyorum uzun iliskisini.bitiripte bu yasadiklarimi yasayip sonra cok kutlu olan varmi .. sanki.bi tarafim.her zamn oisman olacak gibi geliyor. Nolur iyi.seyler soyleyin yeniden sevebildinizmi unutabildinizmi hayyalerinizi :KK43: gecmis.hep bi golgemi oldu hayatinizda yada :KK43:
Soyleyeceklerine cok.ihtiyacim var
16 yasinda sevgili oldugun insanla 6 yil iliski :o
bir anda aklina ayrilik gelmedi sanirim mutlaka bitirmek icin sebeplerin vardi
unutulur :) hemde cok guzel unutulur
ayrildiysan evlilik olmucani anladigin icindir
evlilik olmucaksa yurumicekse 1-2 ay depresyona girersin sonra iyiki dersin ;)

Cikti ve evet 1.sn.bile.dusunmedim.hayr demek icin . Seviyorum cok hemde onsuz 1 tane hayalim.olmadi benim.:KK43:

bende senin gibiydim, aynı , aman ondan başkası ile olmaz yapamam, onun gibi kimseyi sevemem gibi saf saf düşüncelerim vardı, hatta ben o adamla düğünüme 5 gün kala ayrıldım, hiç ama hiiiççç pişman olmadım, o beni kaybetti, benim sevgime layık olmadı, şimdi benim değerimi bilen beni canı gibi çok seven bir eşim var, onunla hiç olmadığım kadar mutluyum, ben eşimle öğrendim sevmek ve sevilmeyi

hiç üzülme bugünlerin geçecek, canın acıcak ama geçecek

bende senin gibiydim, aynı , aman ondan başkası ile olmaz yapamam, onun gibi kimseyi sevemem gibi saf saf düşüncelerim vardı, hatta ben o adamla düğünüme 5 gün kala ayrıldım, hiç ama hiiiççç pişman olmadım, o beni kaybetti, benim sevgime layık olmadı, şimdi benim değerimi bilen beni canı gibi çok seven bir eşim var, onunla hiç olmadığım kadar mutluyum, ben eşimle öğrendim sevmek ve sevilmeyi

hiç üzülme bugünlerin geçecek, canın acıcak ama geçecek

Nasil yani 5 gun kalami :( nasil bukadar guclu durmayi basardiniz kafamda ibca soru var goreyim diye resmen bahaneler uydurcak.durumdayim .. masallah rabbim banada o gunleri gormeyi nasio etsin zira ben.hep pisman olmaktan cok korkuyorum

16 yasinda sevgili oldugun insanla 6 yil iliski :eek:
bir anda aklina ayrilik gelmedi sanirim mutlaka bitirmek icin sebeplerin vardi
unutulur :) hemde cok guzel unutulur
ayrildiysan evlilik olmucani anladigin icindir
evlilik olmucaksa yurumicekse 1-2 ay depresyona girersin sonra iyiki dersin :KK66:
Evlilik.olacagi icin.ayrildim bi.nevi cok.ilgisizdi zaten.su 15 gundede aramadi yil donumumuz gecti gece bi ton.laf saydi oysa kendini.affettirebilirdi :( 3 ay sonra nisan.duaunuyorduk ama sevgisine olan inancimi.kaybettim kendimi yioratmaktan.uzmekten.yoruldum

22 yaş ciddi bir ilişki için çok erken zaten. Devam etse inanın ki bir yerde illaki kopacaktı.
Daha kişiliğinize ne olgunluklar eklenecek. Siz onu beğenmeyecektiniz.
Bu arada iyi ki dedim mi? Kesinlikle evet.
Mutlu muyum? Bin kat fazla.
Ama eğer o dönem evlenseydim şu an kesinlikle babamın evindeydim eminim.
Son olarak bir abla nasihati olarak diyorum ki; Aşkından sürünsen de (yeni çıkacak kişi için) duygularının %30 unu göster. Başlangıç için diyorum ama evlilik için değil.

Degil "iyi ki" sadaka verdim fakir fukara garip gurabayi sevindirdim. Bileklerime kadar kina yaktim konu sahibi.

"Ilklik psikolojisi"ne hic girmeyin. Ilk o elimi tuttu, ilk o mucuk atti, ilk o amuda kalkti falan amaaan bunlar birini ne degerli kilar ne de degersiz yapar. Buna bir mana yuklemek yanlis.

Elbette yere goge sigamadigimiz anlar , gunesin dogmamasi, kelebegin yedi basli canavara donusmesi halusinasyonlari herkes icin olagan bi durum. Atlatirsiniz merak etmeyin. Insan olume dahi alisiyor.

Nasil yani 5 gun kalami :KK43: nasil bukadar guclu durmayi basardiniz kafamda ibca soru var goreyim diye resmen bahaneler uydurcak.durumdayim .. masallah rabbim banada o gunleri gormeyi nasio etsin zira ben.hep pisman olmaktan cok korkuyorum

dediğim gibi biraz acı olur ama geçecek , ben çok rahatladım ayrıldığım zaman omzumdan bir ton yük kalktı sanki, beni haketmeyen insandı, kendini kötü hissetiğin an, çık dışarı gez dolaş, güçlü olmak zorundayım, çünkü bana değer veren başka kişilerde var, ailem ve arkadaşlarım, değmeyen biri için onları daha fazla üzmeye benim hakkım yok, kendimide,

Back