- 3 Şubat 2012
- 4.843
- 7.927
- 358
- 37
- Konu Sahibi KumkatNedir
Bende uclarda yasardim. Ama sadece kendim yasardim. Sonrada bicak gibi keser atardim. Gencken yaniYapi.meselasi.ben.cok.ucta yasiyorum sevinlerimi.ve uzuntulerimi dibe vuruyorum resmen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende uclarda yasardim. Ama sadece kendim yasardim. Sonrada bicak gibi keser atardim. Gencken yaniYapi.meselasi.ben.cok.ucta yasiyorum sevinlerimi.ve uzuntulerimi dibe vuruyorum resmen
bence sende hatanı biliyorsun buraya takıl takılacaksan zira unutacaksın ve iyiki diyeceksin zaten kesin ve net önemli olan ders çıkarman.bu davranışları bırakman.Sevilmeyen hor kullanilan ego sisiren.taraf oldum hep sevdikce kaybettim ..
16 yasinda sevgili oldugun insanla 6 yil iliski22 yasindayim ve 6 yillik iliskimi bundan 15 gun bitirmek.zorunda kaldim . Hergun bu his nezamn gececk diye dusunuyorum icimde tarifi.imkansiz bir sizi var sanki.kimse onun gibi olanayacak kimseyi bu kadar sevemeyecegim .. kimse onun gibi sarilmayacak sanki bana nefesim kesiliyor yere goge sigamiyorum gunes.dogmuyo sanki . Sevilmeyen hor kullanilan ego sisiren.taraf oldum hep sevdikce kaybettim ..
Merak.ediyorum uzun iliskisini.bitiripte bu yasadiklarimi yasayip sonra cok kutlu olan varmi .. sanki.bi tarafim.her zamn oisman olacak gibi geliyor. Nolur iyi.seyler soyleyin yeniden sevebildinizmi unutabildinizmi hayyalerinizi gecmis.hep bi golgemi oldu hayatinizda yada
Soyleyeceklerine cok.ihtiyacim var
Cikti ve evet 1.sn.bile.dusunmedim.hayr demek icin . Seviyorum cok hemde onsuz 1 tane hayalim.olmadi benim.
bende senin gibiydim, aynı , aman ondan başkası ile olmaz yapamam, onun gibi kimseyi sevemem gibi saf saf düşüncelerim vardı, hatta ben o adamla düğünüme 5 gün kala ayrıldım, hiç ama hiiiççç pişman olmadım, o beni kaybetti, benim sevgime layık olmadı, şimdi benim değerimi bilen beni canı gibi çok seven bir eşim var, onunla hiç olmadığım kadar mutluyum, ben eşimle öğrendim sevmek ve sevilmeyi
hiç üzülme bugünlerin geçecek, canın acıcak ama geçecek
Evlilik.olacagi icin.ayrildim bi.nevi cok.ilgisizdi zaten.su 15 gundede aramadi yil donumumuz gecti gece bi ton.laf saydi oysa kendini.affettirebilirdi 3 ay sonra nisan.duaunuyorduk ama sevgisine olan inancimi.kaybettim kendimi yioratmaktan.uzmekten.yoruldum16 yasinda sevgili oldugun insanla 6 yil iliski
bir anda aklina ayrilik gelmedi sanirim mutlaka bitirmek icin sebeplerin vardi
unutulur :) hemde cok guzel unutulur
ayrildiysan evlilik olmucani anladigin icindir
evlilik olmucaksa yurumicekse 1-2 ay depresyona girersin sonra iyiki dersin
İsmi Osman mi?sanki.bi tarafim.her zamn oisman olacak
iyi ki olmamış diye şükür namazları bile kıldım bee.. kimse vazgeçilmez değilllll bunu unutmayın
:):) Hayir canim.pisman olacak.gibi.demek.istedimİsmi Osman mi?
Öyle demeyin insan en yakınlarının ölümüne bile dayanabiliyorken bunada dayanır üzülmeyin geçecek. .
Nasil yani 5 gun kalami nasil bukadar guclu durmayi basardiniz kafamda ibca soru var goreyim diye resmen bahaneler uydurcak.durumdayim .. masallah rabbim banada o gunleri gormeyi nasio etsin zira ben.hep pisman olmaktan cok korkuyorum