- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.289
- 598
- Konu Sahibi KumkatNedir
iyi ki demedim ama üzerimden yük kalkmış gibi hafiflemiştim. olmuyorsa olmuyordur. ilkmiş vs bunlar önemli değil.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haha aynen benim algılar zayıflamış bak ya))neyse osmanda olsa olmasa da sen pişman olma..değmez üzülmeye..:):) Hayir canim.pisman olacak.gibi.demek.istedim
Degil "iyi ki" sadaka verdim fakir fukara garip gurabayi sevindirdim. Bileklerime kadar kina yaktim konu sahibi.
"Ilklik psikolojisi"ne hic girmeyin. Ilk o elimi tuttu, ilk o mucuk atti, ilk o amuda kalkti falan amaaan bunlar birini ne degerli kilar ne de degersiz yapar. Buna bir mana yuklemek yanlis.
Elbette yere goge sigamadigimiz anlar , gunesin dogmamasi, kelebegin yedi basli canavara donusmesi halusinasyonlari herkes icin olagan bi durum. Atlatirsiniz merak etmeyin. Insan olume dahi alisiyor.
iyi ki demedim ama üzerimden yük kalkmış gibi hafiflemiştim. olmuyorsa olmuyordur. ilkmiş vs bunlar önemli değil.
Cok sevindim.sizin adainiza insaAllah bir.gun.bende hu keliyi kullanabikirim gerci his her sekilde kulkaback.gibiyim ilgisiz sevgisiz yipratan.bir ikiskiydi egi susrmekten.baska hirsey veremesim 6 yilda yerker gezmis gururum kim hoyle hirinden.kurtukubca mutlu olmaz iyki demezkj ama sevgim.yuregim bunu.dinlemiyo snki.bi cukur var ve yer yariliyo ben dusuyorum bigun.gecicek.bu siI ama cabuk gecsin.nasil dua ettiyseniz jilur benim.icinde edin rabbim.benimde onume.hayrlar acsin.canim.yanmasinEmin ol herşey geçiyor ve bazı şeyler iyi ki olmuyor. Ben gerçekten iyi ki dedim . 3 buçuk yıllık ilişkim bitmişti. Bitiren de bendim. Çünkü aramızda ilgi , sevgi ,fedakarlık hep benden gelmişti. Tükenmiştim , defalarca konuşmuştum hep aynı yalanlar, bahaneleri sunmuştu bana , hep beni suçlamıştı.
Ben kendime kafa dinlemek için zaman verdim, o kendine yeni sevgililer yaptı, fotoğraflarını gözüme sokmaya çalıştı.
Zamanla ne kadar yanlış bir adam olduğunu anladım. Su an öyle bir adamla nişanlıyım ki, hiç olmadığım kadar aşığım, hiç sevilmediğim kadar seviliyorum. İyi ki olmamış diyorum, Allah'a şükrediyorum.
Uzun iliski degildi ama kisa evliligim bittiginde sukur dedim kurtuldugum icin.. Cunku artik o insanla mutlu olma ihtimalimin olmadigina emin olmustum..22 yasindayim ve 6 yillik iliskimi bundan 15 gun bitirmek.zorunda kaldim . Hergun bu his nezamn gececk diye dusunuyorum icimde tarifi.imkansiz bir sizi var sanki.kimse onun gibi olanayacak kimseyi bu kadar sevemeyecegim .. kimse onun gibi sarilmayacak sanki bana nefesim kesiliyor yere goge sigamiyorum gunes.dogmuyo sanki . Sevilmeyen hor kullanilan ego sisiren.taraf oldum hep sevdikce kaybettim ..
Merak.ediyorum uzun iliskisini.bitiripte bu yasadiklarimi yasayip sonra cok kutlu olan varmi .. sanki.bi tarafim.her zamn oisman olacak gibi geliyor. Nolur iyi.seyler soyleyin yeniden sevebildinizmi unutabildinizmi hayyalerinizi gecmis.hep bi golgemi oldu hayatinizda yada
Soyleyeceklerine cok.ihtiyacim var
benden vazgeçen biri için neden hayatımı zindan edeyim? kalbime söz geçirmek zor oldu elbette ama alışkanlık başka bişey değil. anılar aklına gelir biyere gidersin aaa onla gelmiştik dersin zamanla hiç aklına gelmemeye başlar başkası için heyecanlandığında özellikle.Zor olmadimi atlatmak.hic
Sizin.adiniza cok sevindim rabbim banada yardim.etsin.gecsin.acim bi an once :)benden vazgeçen biri için neden hayatımı zindan edeyim? kalbime söz geçirmek zor oldu elbette ama alışkanlık başka bişey değil. anılar aklına gelir biyere gidersin aaa onla gelmiştik dersin zamanla hiç aklına gelmemeye başlar başkası için heyecanlandığında özellikle.
Valla arkadaşlarla oturup eskilerden konuştuğumuz zaman "Böyle güzel ilişkiler yaşayacağımızı bilseydik zamanında o kadar hırpalamazdık kendimizi, ne salakmışız yaa" diye kendimizle dalga geçip güldüğümüz çoktur. geçmiş derken öyle boş geçmiş değil yani hee, birimizin ilişkisi 5 yıllık birimizin 4 yıllık filan yani. Hep böyle 4-5 yıllık iliskiler yasayıp geride bırakan insanlarız bu konuyu konuşan. Ama şuan kim sana ne derse desin acın hafiflemicek. İnsan yaşayıp görünce anlıyor hakkaten unutulduğunu. Seninde ne salakmışım yahu diceğin zamanlar gelicek. O zaman sende şuan senin gibi üzülen insanlara aynı şeyi söyliceksin filan. Bu da böyle bir döngü yani.
Sizleri duyudukca umutlaniyorum :) gececk.degilmi bitcek bu aci..
Peki geri dinmek istedileemi.oisman oldularnj
Benim eski erkek arkadaşım ayrıldıktan 1 sene sonra barışmak için dönmüştü ama o saatten sonra kim ne yapsın onu yani ben normal hayatıma dönmüştüm o yüzden istemedim. Yanılmıyosam diğer arkadaşımın eskiside döndü yaklaşık 1 sene sonra. Gerçi o hala pes etmedi arada hala arar arkadaşımı bi şansını dener de arkadaşımında güzel bi ilişkisi var o da o yüzden sallamıyor pek durumu. Bir de senin de öylemi bilmiyorum ama bizimkiler ilk aşklarımızdı. Ne büyük acııı:))) şimdi yüzünü bile hatırlamıyoruz valla. Unuttuk gitti.
Evet ilk askim , ilk kalp agrim , ilk sizim ,ilk heycanim kalp carpintimm vs. Ondan.bukdar aci cekiyorum galiba cocuktum onu tanidigimda bana. Cok iyi bi arakads oldu sorunlarimiz hep vardi zaten ama ustesinden.gelirim sandim benim.sevgim.yeter sandim onca ay pesimde kosup kendine deli gibi asik.edip ego sisirdi .bahsettigim.adamla 3 ay sibra nisanlancaktik okdar yalvardi. Simdi umrunda degilm ve ben.artik bizden.bisey olamayacaginin farkindayim. Donermi bilmem ama acim.gectikten sonra sarmadiktan sonra iglestigimde simdi ne kadar cagresizsem.ozamn bi okdar acimasiz olacagim !
Masallah barekallah bitanem rabbim nazarlardan saklasin :) peki simdi iliskin.nasil nasil davraniyosun hemn.msj cevap veriyimusun.bulusmayi senmi istiyorsun tartsinca kim yazar yada tartisirmisiniz .. bunoari soruyorum.yanlis anlama.kuzum benmi bazi syleri cok yogun yasdim hatammi bu mukemmel.iliskide bi kadin.nasil olmali tas yerinde agir derler ya ben.o agirligi veremedim galibaBenimde öyleydi. Ayrıldıktan sonra hep derdim ki nasıl unutucam acaba, onu ilk tanıdığımda daha çocuktuk, yüzünde bir tane tüy yoktu, şimdi büyüdük o da sakallı makallı koca delikanlı oldu, birlikte büyüdük sonu bu olmasaydı keşke filan diye baaaaaya dramatik yaklaşmıştım. Ama şimdi gerçekten ne hatırlıyorum ne bişey hissediyorum. Ne anılar kaldı aklımda ne yüzü. Ay ne de işim olur zaten. Şimdiki erkek arkadsşımla da az buz bir zaman değil 4. Yılımızdayız. Ve ben bu 4 yıl boyunca ilişkimde bir kere bile yok sayılmadım. Bir kere bile görmezden gelinmedim. Bir kere bile isteklerim umursamazlıklara maruz kalmadı. Gerçekten mutluyum. Ve eğer önceki iliskim bitmeseydi şuan böyle bişeye sahip olamazdım. Sende böyle söyliceksin bundan adın gibi emin ol. İnsan acıyı yaşarken sonsuza kadar çekicek sanıyor. Ama öyle bişey yok neyseki. Canını sıkka o yüzden.
Masallah barekallah bitanem rabbim nazarlardan saklasin :) peki simdi iliskin.nasil nasil davraniyosun hemn.msj cevap veriyimusun.bulusmayi senmi istiyorsun tartsinca kim yazar yada tartisirmisiniz .. bunoari soruyorum.yanlis anlama.kuzum benmi bazi syleri cok yogun yasdim hatammi bu mukemmel.iliskide bi kadin.nasil olmali tas yerinde agir derler ya ben.o agirligi veremedim galiba
Diğer iliskimde onun dikkatini çekmek için hepp düşünerek hareket etmeye ihtiyacım vardı. Şimdi geç yazıyım, bu sefer ben aramıyım o arasın gibi. Bu soruları sorduğuna göre sende aynı şeyleri yaşamışsın:) Drammmmm:))))) ilişkinin normali bu değil ama canım, ben bu ilişkimde gördüm yani. Ben erkek arkadaşımı istediğim zaman ararım istediğim kadar ararım, keza erkek arkadaşımda aynı şekilde. İstediğim herşeyi bi saat anlatırım dinler, keza erkek arkadaşımda aynı şekilde:))))) bu sefer ben mesaj atmıyımlar biyana, biz bazen gece uykumuz bölünürse bile birbirimize yazarız sabah uyanınca okur diye. 4 yıllık iliskimizde biz hala gün içinde en az 4-5 kere konuşur ve istediğimiz kadarda mesajlaşırız. Hiç taktik uygulamaya ihtiyacım olmayan, istediğim gibi davrandığım bi iliski:) ve iliskinin normali budur. Diğer türlüsü değil:))))
Ozamn bu iste bu iliskide bi yanlislik var :) yani benimkinde kiymet bilinlerden etsin rabbim :) darisi bu guzel.gunleri gormek banada nasip etsin :)