- 2 Temmuz 2013
- 16.466
- 12.868
- 498
- Konu Sahibi KumkatNedir
-
22 yasindayim ve 6 yillik iliskimi bundan 15 gun bitirmek.zorunda kaldim . Hergun bu his nezamn gececk diye dusunuyorum icimde tarifi.imkansiz bir sizi var sanki.kimse onun gibi olanayacak kimseyi bu kadar sevemeyecegim .. kimse onun gibi sarilmayacak sanki bana nefesim kesiliyor yere goge sigamiyorum gunes.dogmuyo sanki . Sevilmeyen hor kullanilan ego sisiren.taraf oldum hep sevdikce kaybettim ..
Merak.ediyorum uzun iliskisini.bitiripte bu yasadiklarimi yasayip sonra cok kutlu olan varmi .. sanki.bi tarafim.her zamn oisman olacak gibi geliyor. Nolur iyi.seyler soyleyin yeniden sevebildinizmi unutabildinizmi hayyalerinizigecmis.hep bi golgemi oldu hayatinizda yada
Soyleyeceklerine cok.ihtiyacim var
22 yasindayim ve 6 yillik iliskimi bundan 15 gun bitirmek.zorunda kaldim . Hergun bu his nezamn gececk diye dusunuyorum icimde tarifi.imkansiz bir sizi var sanki.kimse onun gibi olanayacak kimseyi bu kadar sevemeyecegim .. kimse onun gibi sarilmayacak sanki bana nefesim kesiliyor yere goge sigamiyorum gunes.dogmuyo sanki . Sevilmeyen hor kullanilan ego sisiren.taraf oldum hep sevdikce kaybettim ..
Merak.ediyorum uzun iliskisini.bitiripte bu yasadiklarimi yasayip sonra cok kutlu olan varmi .. sanki.bi tarafim.her zamn oisman olacak gibi geliyor. Nolur iyi.seyler soyleyin yeniden sevebildinizmi unutabildinizmi hayyalerinizigecmis.hep bi golgemi oldu hayatinizda yada
Bende 5 senelik ilişkimi bitirmiştim bundan 3 4 sene önce ama iyi ki bitirmişim o kadar çok yanlışı oldu ki hayatımı mahvetcektim bile bile şimdi hayatımda başkası var ve o kadar mutluyum ki 14 mayısta nişanım 13 ekimde de düğünüm var
En sevdiğim söz "Vazgeçtiklerimiz Belki de Kurtulduklarımızdır"
Sana bir tavsiye hayat sadece ondan ibaret değil elbet karşına sana değer veren biri çıkar kendini üzüp yıpratma ileride ne salakmışım o kadar üzdüm yıprattım kendimi diceksin bunu yaşamış biri olarak söylüyorum Mutlu olmaya bak dünyaya bir kere geliyoruz Senden Bir tane daha yok
Ben 7 yillik iliskimi bitirdim gectigimiz yaz. hatta buraya konusunu acmistim bende senin gibi ayrildiktan sonra. Cok fena ruhum daraliyordu. Ama inan zaman herseyin ilaci. Bana bu cumle sacma geliyordu ama gercekten zaman herseyin ilaci. Suan hayatimda kimse yok ama inan cok mutluyum. Kendini sevmen cok onemli bu durumda. Kendine hobi edin ise gir para kazan alis veris yap gez toz inan hic degmez uzulmene. Bende ilk ayrildigimda dunyanin sonu gelmis gibiydim ama suan icim kipir kipir. Tekrar asik olabilirim mesela, bunu hissediyorum :) sende hissedeceksin merak etme. hepsi zamanlaaaa. Kimse icin bu kadar uzulmeye degmez. demekki dogru insan degilmis. sukret ki simdi bitmis daha sonra bitmesinden daha iyidir.
Kizim ?22 yasındasın ,6 yıllık ne ciddisi be kızım? 16 yasında başlayıp evlilikle biten kaç ilişki var?
önünde koca bir ömür var..
Bu tarz açılan konu ve ben şuan kaçıncısına yazıyorum bilmiyorum.22 yasindayim ve 6 yillik iliskimi bundan 15 gun bitirmek.zorunda kaldim . Hergun bu his nezamn gececk diye dusunuyorum icimde tarifi.imkansiz bir sizi var sanki.kimse onun gibi olanayacak kimseyi bu kadar sevemeyecegim .. kimse onun gibi sarilmayacak sanki bana nefesim kesiliyor yere goge sigamiyorum gunes.dogmuyo sanki . Sevilmeyen hor kullanilan ego sisiren.taraf oldum hep sevdikce kaybettim ..
Ben cok mutluyuz saniyordum dedgilmisiz mutlu olsak ayrilmazdim . Ozleseydi bensiz yapmaz arardi oysa 1 kez aramdi inanin 1 ez aranmadim 15 gunde verdgim 6 yilima aciyorum gercekten degmezmis
Ne guzel :) neler yaptiniz o surecte kafanizi dagitmak.icinBu tarz açılan konu ve ben şuan kaçıncısına yazıyorum bilmiyorum.Evet uzun ilişkisini bitirip mutlu olan çok var. Hepimiz olduk, biride benim. Uzun ilişkimi bitirdim üstelik nişan atarak. Ölmedim bak şimdi başkasıyla 3.5 aylık evliyim. İyiki geçmişimdeki tüm ilişkilerim bitmiş . Gene olsa gene bitirim hepsini oh olsun
4 yillik iliskim bitti zerre icim acimadi. Senin suan yasadiklarinida yasamadim. Biraz gaddar olucaksin. Bitmesi gerekti bitti hayat devam ediyor. Suan ki hissettiklerin aliskanliklarin uzuntusu. Varligina alistigin gibi yoklugunada alisirsin.
Bende yeni ayrildim... kac sene sonra... Biz bir kere daha ayrilmistik 1,5 sene ayri kaldik. Unutamadim. Geri dönmek icin yalvardi. Kabul ettim cünkü hala her gün onu düsünüyordum nefret etsemde. Simdi yine ayrildik. Bu sefer o da aramiyor, aslinda hep o savasirdi. Ayni o zamandaki gibiyim su anda yine. Ama yine unutamayacagimi biliyorum. Kara sevdam olmus gidiyor hayat iste. Bitiren de her defasinda benim. Insallah sen unutursun.
Benimde 6 yillik iliskim 1.5 ay once bitti.22 yasindayim ve 6 yillik iliskimi bundan 15 gun bitirmek.zorunda kaldim . Hergun bu his nezamn gececk diye dusunuyorum icimde tarifi.imkansiz bir sizi var sanki.kimse onun gibi olanayacak kimseyi bu kadar sevemeyecegim .. kimse onun gibi sarilmayacak sanki bana nefesim kesiliyor yere goge sigamiyorum gunes.dogmuyo sanki . Sevilmeyen hor kullanilan ego sisiren.taraf oldum hep sevdikce kaybettim ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?