Uzun iliskisi bittiginde "iyki" dediniz mi ?

Unutmanın ilk formülü unutmayı gerçekten istemektir. bıçak gibi birden, süründürmeden. aşkı hisseden kalp değil beyindir. beynini inandırırsan çözülmeyen sorun yok aslında. ilk kural istemek diyorum sadece. bir de hayatıma kim girip olmadıysa, iyiki olmamış diyorum. iyi ki..

Iliski bittiyse zaten yurumeyen birsey vardir yani hem cok cok cok gencsin hic uzulme daha karsina kimler kimler cikacak. Hem sunu soyleyim 22 yasinda tanidigim bir adam 10 sene sonra begenecegim bir adam olarak kalmayabilir hatta bu ihtimal cok cok yuksek.
O yuzden ayrildigin iyi olmus yoluna bak derim

İnsan hayatında yaşadığı hiç bir şeyi unutamaz. Unuttum demeyelimde hatırlamıyorum ve hiç birşey hissettirmiyor nefret duygusu bile fazla geliyor diyelim. Bende beş yılımi verdim. Ama olmadı.. Çok acı çektim günlerce ağladım sonra bi gün dedim ki ne için ? Beni bir msjla bitirecek bi insan için mi bunlar? Tamam dedim bitti artık. Piskolejimi bu şekilde ayarladim. Hemen bitmedi tabi ama zamanla soğumaya başladı herşey. Kötü olan herşeyi düşündüm. Ve zaten kısa bi zaman sonra nisanlanacagini duydum. Onu duyduktan sonra inan içimdeki herşey koptu gitti. Ve bir ay arayla nişanlandık. Aradan bir yıl gibi bi sure geçmişti ve sonunda bende birine şans verdim. İyi ki vermişim öyle çok seviyorum ki eşimi iyi ki onunla evlenmisim.. Ve Rabbim beni öncekinden kurtarmış diyorum. Merak etme gecicek . ama yeterki geçmesini işte ve bunun için birşeyler yap. He bu arada ahımı almıştı ben evlendim bir ay sonra o evlenecekti nişanı attı. Allah kimsenin hakkını kimse de bırakmıyor.

merhaba, ben de 22 yaşındayken 3 yıla yakın süren ilişkim bitmişti.
6-7 ay her gece ama her gece ağlayarak uyudum (aldatılmıştım)
gururu bir kenara bırakıp peşinden gittim aradım vs saçmalıklar şimdi düşününce
sonra zamanla mantıklı düşünmeye başladım iyi ki olmamış dedim uyumsuz noktalarımız vardı esasında

ama en çok " iyi ki " dediğim an eşimle tanıştığımdaydı. şunu hiç unutma herşeyin hayırlısı olsun de ve olacağına inan.

Ben 7 yillik iliskimi bitirdim gectigimiz yaz. hatta buraya konusunu acmistim bende senin gibi ayrildiktan sonra. Cok fena ruhum daraliyordu. Ama inan zaman herseyin ilaci. Bana bu cumle sacma geliyordu ama gercekten zaman herseyin ilaci. Suan hayatimda kimse yok ama inan cok mutluyum. Kendini sevmen cok onemli bu durumda. Kendine hobi edin ise gir para kazan alis veris yap gez toz inan hic degmez uzulmene. Bende ilk ayrildigimda dunyanin sonu gelmis gibiydim ama suan icim kipir kipir. Tekrar asik olabilirim mesela, bunu hissediyorum :) sende hissedeceksin merak etme. hepsi zamanlaaaa. Kimse icin bu kadar uzulmeye degmez. demekki dogru insan degilmis. sukret ki simdi bitmis daha sonra bitmesinden daha iyidir.

Bende 5 senelik ilişkimi bitirmiştim bundan 3 4 sene önce ama iyi ki bitirmişim o kadar çok yanlışı oldu ki hayatımı mahvetcektim bile bile şimdi hayatımda başkası var ve o kadar mutluyum ki 14 mayısta nişanım 13 ekimde de düğünüm var
En sevdiğim söz "Vazgeçtiklerimiz Belki de Kurtulduklarımızdır"
Sana bir tavsiye hayat sadece ondan ibaret değil elbet karşına sana değer veren biri çıkar kendini üzüp yıpratma ileride ne salakmışım o kadar üzdüm yıprattım kendimi diceksin bunu yaşamış biri olarak söylüyorum Mutlu olmaya bak dünyaya bir kere geliyoruz Senden Bir tane daha yok

Omur biyu pisman olmam demi ya kotu biri cikarsa karsima ya.onu.cok.ozlersem.ya mutusuz olursam ya.unutmazsam anilarimizi

Ben cok mutluyuz saniyordum dedgilmisiz mutlu olsak ayrilmazdim . Ozleseydi bensiz yapmaz arardi oysa 1 kez aramdi inanin 1 ez aranmadim 15 gunde verdgim 6 yilima aciyorum gercekten degmezmis

Dedim tabikii önce köpek gibi acı çektim sonraonun pismanliktan oöleceğini düşündüm.en son asamada da Rabbim sana şükürler olsun onunla olmadigolmadığı için ddim. Ve en son başkasına aşık olup her gün sukrettim

22 yasındasın ,6 yıllık ne ciddisi be kızım? 16 yasında başlayıp evlilikle biten kaç ilişki var?
önünde koca bir ömür var..

22 yasındasın ,6 yıllık ne ciddisi be kızım? 16 yasında başlayıp evlilikle biten kaç ilişki var?
önünde koca bir ömür var..
Kizim ?
Evet onumde koca bir ömür var keza olmasaydida birakmak zorundaydim cok yiprandim kucuktum saglikli dusunemedim ve bunu karsimdaki cok kullandi insallah bir gun.hersey cok.guzel olur

4 yillik iliskim bitti zerre icim acimadi. Senin suan yasadiklarinida yasamadim. Biraz gaddar olucaksin. Bitmesi gerekti bitti hayat devam ediyor. Suan ki hissettiklerin aliskanliklarin uzuntusu. Varligina alistigin gibi yoklugunada alisirsin.

Bi süre sonra o kişi alışkanlık yapıyor ondan zor geliyor yoksa unutulmayacak insan yok bence, yeter ki gözden düşsün azıcık. Sürekli konuşmak mesajlaşmak gibi şeyler olduğu için ayrılınca sanki vakit geçmiyor gibi boşluk oluşuyor. Yeni uğraşlar bul

Bu tarz açılan konu ve ben şuan kaçıncısına yazıyorum bilmiyorum. Evet uzun ilişkisini bitirip mutlu olan çok var. Hepimiz olduk, biride benim. Uzun ilişkimi bitirdim üstelik nişan atarak. Ölmedim bak şimdi başkasıyla 3.5 aylık evliyim. İyiki geçmişimdeki tüm ilişkilerim bitmiş . Gene olsa gene bitirim hepsini oh olsun

Ben cok mutluyuz saniyordum dedgilmisiz mutlu olsak ayrilmazdim . Ozleseydi bensiz yapmaz arardi oysa 1 kez aramdi inanin 1 ez aranmadim 15 gunde verdgim 6 yilima aciyorum gercekten degmezmis

Canim senin bunu atlatman daha kolay olur oyleyse. En azindan bu sekilde teselli edebilirsin kendini degmezmis diye. Biz severek ayrilmistik 7 yilin sonunda bizimle alakasi olmayan sebeplerden dolayi :) ama oda atlatiliyor. hayat devam ediyor.

Ne guzel :) neler yaptiniz o surecte kafanizi dagitmak.icin

4 yillik iliskim bitti zerre icim acimadi. Senin suan yasadiklarinida yasamadim. Biraz gaddar olucaksin. Bitmesi gerekti bitti hayat devam ediyor. Suan ki hissettiklerin aliskanliklarin uzuntusu. Varligina alistigin gibi yoklugunada alisirsin.

Ben.cok incindim surekli dusunuyorum kafayi yemek.uzeriyim neredeyse . Bu surecte.nelerde.grastiniz nasil gecti

Bende yeni ayrildim... kac sene sonra... Biz bir kere daha ayrilmistik 1,5 sene ayri kaldik. Unutamadim. Geri dönmek icin yalvardi. Kabul ettim cünkü hala her gün onu düsünüyordum nefret etsemde. Simdi yine ayrildik. Bu sefer o da aramiyor, aslinda hep o savasirdi. Ayni o zamandaki gibiyim su anda yine. Ama yine unutamayacagimi biliyorum. Kara sevdam olmus gidiyor hayat iste. Bitiren de her defasinda benim. Insallah sen unutursun.

Insallah insallah insallah .. sende bende unuturuz .. okdar honukden diliyorumki bunu okdar oisman olsunki kapimdan yatip kalksin ne yaptim.diyip duvarlara kafasini vursun hakeetugini yasamadan.olmez insallah

Benimde 6 yillik iliskim 1.5 ay once bitti.
Sonucta simdi o yeni sevgilisiyle mutlu mesut geziyor. Baktigin zaman degmezmis diyorsun. Benimki de su an cok taze ama gececegine inaniyorum. Sende inan.
Uzuleceksin elbet bende uzuluyorum ama gecicek insallah. Bi cok insan var kurtulmusum iyiki bitmis diyen.
Bazi insanlarin gercek yuzunu gormek icin ve buyuk hatalardan donmek icin bunlari yasamak gerekiyormus.
Guclu kalmaya calis ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…