- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.934
-
- Konu Sahibi IntheStarss
İlişkiler de gelişiyor değişiyor, balantictaki heycanla sonraki heyecanlar aynı olamaz. Hormonlar da çok etkili artık sizin için daha normal biri hale geliyor . Sürekli yüksek olmayı beklemek, masalsı aşklar yaşadığını düşünmek gerçekçi değilmantıklı ahahasksl bari onu yapayım eskisi gibi olur umarım
Konu sahibi cok sirinsin ya korkma bu kadar kızAy ne güzel yazmışsınız ya. Açıkçası onunlayken ben de öyle hissediyorum sadece yanımda dursun yeterli bana sadece bazen o ya böyle düşünmüyorsa diye korkuyorum kaybetme korkusuuu
Tecrübesiziö ilişki konusunda hep aşık hissettiğim romantik eğlenceli bol sohbetli sürekli birlikte zaman geçirmekten keyif aldığım bir ilişki hayali kuruyordum fazla mı masalsı djsldkİlişkiler de gelişiyor değişiyor, balantictaki heycanla sonraki heyecanlar aynı olamaz. Hormonlar da çok etkili artık sizin için daha normal biri hale geliyor . Sürekli yüksek olmayı beklemek, masalsı aşklar yaşadığını düşünmek gerçekçi değil
Niye böyle oldu korkuyorumm gitmesin djsşdmşdKonu sahibi cok sirinsin ya korkma bu kadar kız
İkimiz de sık görüşme taraftarıyız aslında hemen özlüyoruz o açıdan bi sorun yokBen sevgiliyken çok sık iletişime geçilmesinden sıkılıyordum. Her gün buluşmak ve sürekli mesajlaşmak/araşmak bana göre değildi böyle olanlarla hemen yolumu ayırırdım. O yüzden bu konu bence başkalarının fikirlerine ihtiyaç duyulacak bir alan değil. İlişkide kişilerin iletişime geçme sıklığı da denk olmalı yoksa bir taraf bunalıyor bir taraf da ihmal edildiğini düşünüyor.
Gidebiliriz inşallah bakalım teşekkür ederimmmBence ilişkiye renk katan tatiller oluyor genelde. Hazır bahar geldi bir seyahat planlayın. Ama amele gibi tüm sorumluluğu almayın, birlikte paylaşın. Hem insan insanı yolda tanıtmış, bir bakın bakalım beraber nasıl geçiyor? Bazı sorunlar yaşayın, çözün, hemen keyfi kaçıyor mu, çözüm insanı mi görmüş olursunuz. Hem hatırlanacak bir anı olur sizin için.
Hatta mümkünse ikinizin de bilmediği yerlere gidin. Aileniz baskıcı vs ise, gece eve dönmeniz gerekiyorsa günübirlik bir yerleri tercih edin. Ama bir ilişkiye tatil kadar iyi gelen bir şey bilmiyorum.
Hayatın olagan akışına aykırı ki , yaş kaçtı bu arada .Tecrübesiziö ilişki konusunda hep aşık hissettiğim romantik eğlenceli bol sohbetli sürekli birlikte zaman geçirmekten keyif aldığım bir ilişki hayali kuruyordum fazla mı masalsı djsldk
20. Bilmem hep mükemmeliyetçi oldum zaten ilişki konusunda da böyleyim ufak bir şey hemen düşündürüyorHayatın olagan akışına aykırı ki , yaş kaçtı bu arada .
Evli çiftler bile aynı evin içinde 5 saat birlikte vakit geçirmiyor.
Niye kız, demiş ki;Hayatın olagan akışına aykırı ki , yaş kaçtı bu arada .
Masalsı değil o zaman dksşsmdlf ben böyle bir ilişkinin hayaliyle devamNiye kız, demiş ki;
Ne varki bunda? Bunlar olmayacaksa zaten sevgililigin anlamı ne?
- Aşık hissettiğim
- romantik
- eğlenceli
- bol sohbetli
- Sürekli birlikte zaman geçirmekten keyif aldığım bir ilişki
İkimiz de aşırı kıskancızzz özellikle benKıskanç olmamak çok önemli..
Sürekli mümkün gelmiyor yengenç bana romantik komedi tadında bir iliskiz zaman zaman sessizlikler olabilir, her zaman eglenemezsin gibi gibi. Her gün buluşup sonraki zamanlarda da telin başında saatlerce kalmak . Bı yerde daha azalır geliyorNiye kız, demiş ki;
- Aşık hissettiğim
- romantik
- eğlenceli
- bol sohbetli
Yengenc senin yorumlarını hep görüyorum tatil yaptığınız ile ilgili vs.Tatillerde hesab ödeme,etkinlik ödeme işini nasıl yapıyorsunuz?mesela konaklamayı yeme içmeyi aktiviteye katildiysaniz onun ücretini falan nasıl ayarlıyorsunuz?Niye kız, demiş ki;
- Aşık hissettiğim
- romantik
- eğlenceli
- bol sohbetli