- 2 Şubat 2015
- 5.988
- 9.571
-
- Konu Sahibi AtesinAlevi
Dayi dusune dusune bunu mu buldunuz?Bir yılı aşkın süredir ruhsal duygusal ve fiziksel uyumda üst düzey bir ilişki yaşıyorum. Ben de sevgilim de bu mükemmel birlikteliğin diğer bütün ilişkiler gibi tükenip bitmesini istemiyoruz. Mutlu ve uzun birliktelik için ne yapmamız gerektiğini soruyoruz hayata.Sonuç olarak gördük ki ilişkilerin en büyük düşmanı sahiplenmek. Sahip olmak istedikçe aslında eşimizi kaybettiğimizi , onun özgürlüğünü elinden aldıkça kendimizin de tutsa olduğumuz kanısına vardık. Bu yok edici duyguyu ise threesome (üçlü cinsel ilişki) ve grup seks ile aşabileceğimizi düşündük. Böylece en büyük tabu olan seks konusunda ve paylaşım konusunda açılım yapabileceğimizi ve ilişkimizi uzun süre bu yıpratıcı etkiden koruyabileceğimizi düşündük.
Cinsi sapkınlık olarak düşünülen bu durumun aslında özgürlük yarattığını düşünen biz bu konuda diğer insanların fikirlerini ve yorumlarını merak ediyoruz.
Yalnız nick ve konu uyumu süper
Yalnız nick ve konu uyumu süper
O dedeler asansörde mi ne öpüsuyodu dimi böyle fransız öpücüğü tarzındaBoşver bilme daha iyi. Ben tum dedelerden soğudum sonrasında
Bir yılı aşkın süredir ruhsal duygusal ve fiziksel uyumda üst düzey bir ilişki yaşıyorum. Ben de sevgilim de bu mükemmel birlikteliğin diğer bütün ilişkiler gibi tükenip bitmesini istemiyoruz. Mutlu ve uzun birliktelik için ne yapmamız gerektiğini soruyoruz hayata.Sonuç olarak gördük ki ilişkilerin en büyük düşmanı sahiplenmek. Sahip olmak istedikçe aslında eşimizi kaybettiğimizi , onun özgürlüğünü elinden aldıkça kendimizin de tutsa olduğumuz kanısına vardık. Bu yok edici duyguyu ise threesome (üçlü cinsel ilişki) ve grup seks ile aşabileceğimizi düşündük. Böylece en büyük tabu olan seks konusunda ve paylaşım konusunda açılım yapabileceğimizi ve ilişkimizi uzun süre bu yıpratıcı etkiden koruyabileceğimizi düşündük.
Cinsi sapkınlık olarak düşünülen bu durumun aslında özgürlük yarattığını düşünen biz bu konuda diğer insanların fikirlerini ve yorumlarını merak ediyoruz.
orçun olabilir pelin olabilirateş-in-alevi, hım ilginç
3.de okşanmı olacak?
"threesome" da iyidir ama benım favorim "game of thrones"
Aklımdan geçmedi değil :)orçun olabilir pelin olabilir
bir sen eksiktin sende geldin tam olduu..Bir yılı aşkın süredir ruhsal duygusal ve fiziksel uyumda üst düzey bir ilişki yaşıyorum. Ben de sevgilim de bu mükemmel birlikteliğin diğer bütün ilişkiler gibi tükenip bitmesini istemiyoruz. Mutlu ve uzun birliktelik için ne yapmamız gerektiğini soruyoruz hayata.Sonuç olarak gördük ki ilişkilerin en büyük düşmanı sahiplenmek. Sahip olmak istedikçe aslında eşimizi kaybettiğimizi , onun özgürlüğünü elinden aldıkça kendimizin de tutsa olduğumuz kanısına vardık. Bu yok edici duyguyu ise threesome (üçlü cinsel ilişki) ve grup seks ile aşabileceğimizi düşündük. Böylece en büyük tabu olan seks konusunda ve paylaşım konusunda açılım yapabileceğimizi ve ilişkimizi uzun süre bu yıpratıcı etkiden koruyabileceğimizi düşündük.
O dedeler asansörde mi ne öpüsuyodu dimi böyle fransız öpücüğü tarzında
Demek ki onlar da özgürlük yolunda banyo fantazi olayina girmişler.Yok yok banyodaki versiyonu diyorum ben. 4-5 tane dedeAçmayın dedeler yazınca direkt onlar cıkıyor
"threesome" da iyidir ama benım favorim "game of thrones"