- 16 Nisan 2013
- 4.491
- 1.038
- 34
-
- Konu Sahibi AtesinAlevi
Ben de "oturmadan koltukları dezenfekte edeceğim" diye çok geyik yapıyordum da insanlar efendi gibi izledi filmi. Evde neler oldu bilemem tabiiaçık bi film diyolar sinema kopmadı mı:)
hay allahım neler duyuyorum böyleSoda şişesi faciası vardı birdenasıl bi milletiz ya
çocukluğuna insek biz orda tıkalı kalırız heraldeÇocukluğuna inelim diyeceğim ama
Ki eminimki ergensinn
Yazık seni doğuran anaya!!!
bence eve kadar beklenmemiştir karanlık ta ne oldugunu bilemeyizzzBen de "oturmadan koltukları dezenfekte edeceğim" diye çok geyik yapıyordum da insanlar efendi gibi izledi filmi. Evde neler oldu bilemem tabii
Felsefi boyut mu? Bir erkeğin cinsellikte felsefe düşüneceğini hiç sanmıyorum, düşünse düşünse.. neyse..Bu durumu cinsel fantezi olarak görmüyorum. Tabi ki fanteziler kişiyi bağlar. Ben felsefi boyutuyla daha çok ilgileniyorum. İlişkilerin bitme sebebini düşündükçe bu fikir ortaya çıktı. Ne kadar çok farklı görüş alırsam düşüncelerimi geliştirebilirim.
Cok monotonuz biz sanirimBende onu sordum ama cevap alamadimm
Günahları boyunlarına artıkbence eve kadar beklenmemiştir karanlık ta ne oldugunu bilemeyizzz