uzun ilişki yaşamak adına cinsellikte tabu yıkmak

AtesinAlevi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2015
2
1
53
Bir yılı aşkın süredir ruhsal duygusal ve fiziksel uyumda üst düzey bir ilişki yaşıyorum. Ben de sevgilim de bu mükemmel birlikteliğin diğer bütün ilişkiler gibi tükenip bitmesini istemiyoruz. Mutlu ve uzun birliktelik için ne yapmamız gerektiğini soruyoruz hayata.Sonuç olarak gördük ki ilişkilerin en büyük düşmanı sahiplenmek. Sahip olmak istedikçe aslında eşimizi kaybettiğimizi , onun özgürlüğünü elinden aldıkça kendimizin de tutsa olduğumuz kanısına vardık. Bu yok edici duyguyu ise threesome (üçlü cinsel ilişki) ve grup seks ile aşabileceğimizi düşündük. Böylece en büyük tabu olan seks konusunda ve paylaşım konusunda açılım yapabileceğimizi ve ilişkimizi uzun süre bu yıpratıcı etkiden koruyabileceğimizi düşündük.
Cinsi sapkınlık olarak düşünülen bu durumun aslında özgürlük yarattığını düşünen biz bu konuda diğer insanların fikirlerini ve yorumlarını merak ediyoruz.

Bu durumu cinsel fantezi olarak görmüyorum. Tabi ki fanteziler kişiyi bağlar. Ben felsefi boyutuyla daha çok ilgileniyorum. İlişkilerin bitme sebebini düşündükçe bu fikir ortaya çıktı. Ne kadar çok farklı görüş alırsam düşüncelerimi geliştirebilirim.

sen bence cinsiyetini değiştirip bayan olup öle gel kadınlar kulubune katıl fake oldugun çok belli yeni üye

felsefi. hımm grup seks çok felsefidir zaten. anladı ben seni

Doğru yoldasın abi. Biz de 13 yıllık aşk dolu ilişkimizi,bahsettiğin "threesome" zımbırtısına bağlıyoruz. O olmasa ohooo çoktan ayrılmıştık Hatta foursome öneririz,o daha garanti.İlişkiniz mutluluktan havalarda uçuyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…