- 26 Mayıs 2015
- 194
- 80
- 37
- Konu Sahibi AtesinAlevi
o filmi çok merak ediyom ha daha cd side düşmemiştirKitabı sevip sevmediklerini bilemem de filmi sevmediklerini biliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
o filmi çok merak ediyom ha daha cd side düşmemiştirKitabı sevip sevmediklerini bilemem de filmi sevmediklerini biliyorum
o filmi çok merak ediyom ha daha cd side düşmemiştir
sen nerden bılıyinnnnBence 3lu yapmak az olur arada 4-5 olunca daha keyifli oluyor öneririm
işyerindeyim açmıo.evdede yok maalesefBen netten izledim
Oooo neler bilmiyorum ki swinger club bir numarali tavsiyemdirsen nerden bılıyinnnn
Oooo neler bilmiyorum ki swinger club bir numarali tavsiyemdir
iş yerinde açma zatenişyerindeyim açmıo.evdede yok maalesef
Özgürlük mu ??? Senin yaptığın resmen namussuzluk kimse kusura bakmasin. Sen sevgilini sevgilinde seni mi izlicek ilişkiye girerken. Rabbim topunuzu kazisa keşke bu dünyadan Rabbim ıslah etsin.Bir yılı aşkın süredir ruhsal duygusal ve fiziksel uyumda üst düzey bir ilişki yaşıyorum. Ben de sevgilim de bu mükemmel birlikteliğin diğer bütün ilişkiler gibi tükenip bitmesini istemiyoruz. Mutlu ve uzun birliktelik için ne yapmamız gerektiğini soruyoruz hayata.Sonuç olarak gördük ki ilişkilerin en büyük düşmanı sahiplenmek. Sahip olmak istedikçe aslında eşimizi kaybettiğimizi , onun özgürlüğünü elinden aldıkça kendimizin de tutsa olduğumuz kanısına vardık. Bu yok edici duyguyu ise threesome (üçlü cinsel ilişki) ve grup seks ile aşabileceğimizi düşündük. Böylece en büyük tabu olan seks konusunda ve paylaşım konusunda açılım yapabileceğimizi ve ilişkimizi uzun süre bu yıpratıcı etkiden koruyabileceğimizi düşündük.
Cinsi sapkınlık olarak düşünülen bu durumun aslında özgürlük yarattığını düşünen biz bu konuda diğer insanların fikirlerini ve yorumlarını merak ediyoruz.
O degilde daha iliskinin ilk yilinda 3lu yapan 10 yil sonra ne yapar merak ettim
Gıslar bdsm için grinin elli tonunu izleyin ama grey in totosuna bakmak yok tamam mı anlaşalım
Ben sinemaya gittiydim.Ben netten izledim
Yok birbirlerini izlemeyecekler. Aynı anda olacak ne oluyorsa. Hep beraber.Özgürlük mu ??? Senin yaptığın resmen namussuzluk kimse kusura bakmasin. Sen sevgilini sevgilinde seni mi izlicek ilişkiye girerken. Rabbim topunuzu kazisa keşke bu dünyadan Rabbim ıslah etsin.
Bende onu sordum ama cevap alamadimmO degilde daha iliskinin ilk yilinda 3lu yapan 10 yil sonra ne yapar merak ettim
açık bi film diyolar sinema kopmadı mı:)Yok birbirlerini izlemeyecekler. Aynı anda olacak ne oluyorsa. Hep beraber.