- 12 Nisan 2013
- 2.679
- 2.089
- Konu Sahibi AtesinAlevi
Şişe damacana falan yok da, seks oyuncakları falan diyelim bari, gruptan daha mantıklı.
türk milleti oalrak damacana soda şişesi de oyuncak zaten
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şişe damacana falan yok da, seks oyuncakları falan diyelim bari, gruptan daha mantıklı.
avatarı şimdi mi değiştirdinOoleyy. BDSM’nin açılımı bondage, dominance/discipline, submission/sadism ve mazochismdir. Yani Türkçesiyle kölelik, baskınlık/disiplin, itaat/sadizm ve mazoşizm.
Forumu çok şok eden bir konu olduğu için çok eğleniyorum ben bdsm konusu açıldığında
Evet dediğiniz slavery oluyor. Siz sahibe olarak tüm kontrolü elinize tutuyorsunuz, o da köleniz oluyor. Bu sadece yatak odasında da olabilir (o zaman slaveryden ziyade dominant/submissive oluyor), hayatın genelinde de.Bana zamanında biri dadanmıştı, benim kölem olmak istiyordu. Ben onun sahibi olacakmışım, o bana sürekli hizmet edecekmiş, ben onu aşağılayacakmış, küfürler edecekmişim, acı çektirecekmişim falan. Daha da söylemeyeceğim detaylar var cinsellikle ilgili bu kişi hakkında ama anladınız işte... Ben de ona diyordum ki yahu o ne öyle, ben sana neden küfür edeyim, ne yapacaksak normal bi şekilde yapalım bu nedir yani. Onun bu istekleri bdsm mi oluyordu? O zamanlar hiç düşünmemiştim üzerinde, şu an aklıma geldi.
Yok lgbt tartışmalarından beri öyleavatarı şimdi mi değiştirdin
şu cümleleri türkçe yazsanızda bizde anlasak kızlarEvet dediğiniz slavery oluyor. Siz sahibe olarak tüm kontrolü elinize tutuyorsunuz, o da köleniz oluyor. Bu sadece yatak odasında da olabilir (o zaman slaveryden ziyade dominant/submissive oluyor), hayatın genelinde de.
Oh be konu ısındı
Korkmuştum valla ne yalan söyleyeyim, garipti yani adam evde kedi gibi dört ayak üzerinde dolanıyordu. Kölelik, sahiplik vs bana göre değildi yani ve garipti de. Dört ayak üstündeki köpek gibi duran (doggie) taraf o olacaksa ben ne anladım o işten yaniEvet dediğiniz slavery oluyor. Siz sahibe olarak tüm kontrolü elinize tutuyorsunuz, o da köleniz oluyor. Bu sadece yatak odasında da olabilir (o zaman slaveryden ziyade dominant/submissive oluyor), hayatın genelinde de.
Oh be konu ısındı
o zaman birazdan cam damacana resimlerini sıralayacağını varsayıyorumYok lgbt tartışmalarından beri öyle
Evet dediğiniz slavery oluyor. Siz sahibe olarak tüm kontrolü elinize tutuyorsunuz, o da köleniz oluyor. Bu sadece yatak odasında da olabilir (o zaman slaveryden ziyade dominant/submissive oluyor), hayatın genelinde de.
Oh be konu ısındı
Millet konusunda haklısın.türk milleti oalrak damacana soda şişesi de oyuncak zaten
Demiyor, sıra bende durumu yok. Yani benim başıma gelende yoktu, adam her konuda ağzına s*çmamı istiyordu, onu arzuluyordu.Eee adam sıra bende derse ne olacak
Slavery kölelik. Dominant baskın taraf, sahip; submissive itaatkar, teslim olan.şu cümleleri türkçe yazsanızda bizde anlasak kızlar
Ahaha ya fena o olaylar fena fena.Korkmuştum valla ne yalan söyleyeyim, garipti yani adam evde kedi gibi dört ayak üzerinde dolanıyordu. Kölelik, sahiplik vs bana göre değildi yani ve garipti de. Dört ayak üstündeki köpek gibi duran (doggie) taraf o olacaksa ben ne anladım o işten yani
Demez. İş köleliğe geliyorsa "sıra bende" diyecek bir ilişki dinamiği yoktur orada. Bir taraf hep itaat edendir.Eee adam sıra bende derse ne olacak
Bdsmciler o kitabı/filmi pek sevmez yalnız, gerçek bdsmyi yansıttığını düşünmezler :)Gıslar bdsm için grinin elli tonunu izleyin ama grey in totosuna bakmak yok tamam mı anlaşalım
Bdsmciler o kitabı/filmi pek sevmez yalnız, gerçek bdsmyi yansıttığını düşünmezler :)
Demiyor, sıra bende durumu yok. Yani benim başıma gelende yoktu, adam her konuda ağzına s*çmamı istiyordu, onu arzuluyordu.
Slavery kölelik. Dominant baskın taraf, sahip; submissive itaatkar, teslim olan.
Ahaha ya fena o olaylar fena fena.
Demez. İş köleliğe geliyorsa "sıra bende" diyecek bir ilişki dinamiği yoktur orada. Bir taraf hep itaat edendir.
Bdsmciler o kitabı/filmi pek sevmez yalnız, gerçek bdsmyi yansıttığını düşünmezler :)