uzun ilişki yaşamak adına cinsellikte tabu yıkmak

Bir yılı aşkın süredir ruhsal duygusal ve fiziksel uyumda üst düzey bir ilişki yaşıyorum. Ben de sevgilim de bu mükemmel birlikteliğin diğer bütün ilişkiler gibi tükenip bitmesini istemiyoruz. Mutlu ve uzun birliktelik için ne yapmamız gerektiğini soruyoruz hayata.Sonuç olarak gördük ki ilişkilerin en büyük düşmanı sahiplenmek. Sahip olmak istedikçe aslında eşimizi kaybettiğimizi , onun özgürlüğünü elinden aldıkça kendimizin de tutsa olduğumuz kanısına vardık. Bu yok edici duyguyu ise threesome (üçlü cinsel ilişki) ve grup seks ile aşabileceğimizi düşündük. Böylece en büyük tabu olan seks konusunda ve paylaşım konusunda açılım yapabileceğimizi ve ilişkimizi uzun süre bu yıpratıcı etkiden koruyabileceğimizi düşündük.
Cinsi sapkınlık olarak düşünülen bu durumun aslında özgürlük yarattığını düşünen biz bu konuda diğer insanların fikirlerini ve yorumlarını merak ediyoruz.

Su yazdıklarınızı alintilamaktan utanıyorum su an o derece tiksinc buluyorum.
Bu insanlık nereye gidiyor, ne kadar sığ düşünceli olmuşsunuz konu fake olsun veya olmasın arsizligin her geçen gün arttığının farkındayız.
Bu kafayla giderseniz sizden bi halt olmaz afedersiniz.
Konu fake ve siz erkekseniz sizden ileride baba mi olacak pardon bu sıfatı zerre haketmiyorsunuz, eğer su an bi bayan yazıyorsa bunu durum daha vahim size anne diyecek cocuklara da bu felsefelerinizi aşılarsanız artik zaten o saatten sonra da toplum olarak helak olmayı bekleriz bunun başka yolu olamaz.

Bu durumda uzun yıllardır evli olanları ne 3lü paklar ne grup. Bazı üyeler 30-40 senelik evli, tüm KK toplansak anca renk katar anca yok edicilikten kurtarırız. En son da zaten tüm dünya hep beraber hadiiiii. :KK73:
Sizin canınız farklı şeyler istiyor, ilişkileri ve süresini alet etmeyin.

Kullanici adin kafadan ofsayt zatenn...bu ust duzey iliskinize hayran kaldim...bulgunuz cozum yoluda muazzam yani...fake misin umarim oylesindr..erkeksen artik baydinizz ..ergensen allahim su okullar bi acilsaydi da kurtulsaydik ...midem bulandi ya resmen...

X