- 17 Nisan 2009
- 6.796
- 2.197
- Konu Sahibi AtesinAlevi
Az önceki arkadaşın yazdıgının aynını yazdıhmm sövdü saydı dimi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Az önceki arkadaşın yazdıgının aynını yazdıhmm sövdü saydı dimi
karı kenarına , koca agzına woowwgrupçu geldi hanımmmm
hertürlü karı kenarına koca ağzına overlok geçilir.
5 dk.da teslim edilir
Aa bak öyle daha da renkli ve uzun ömürlü olur ilişkiAman sus ters mers deme akıllara başka şeyler gelmesin. Zaten konu netameli.
Bir yılı aşkın süredir ruhsal duygusal ve fiziksel uyumda üst düzey bir ilişki yaşıyorum. Ben de sevgilim de bu mükemmel birlikteliğin diğer bütün ilişkiler gibi tükenip bitmesini istemiyoruz. Mutlu ve uzun birliktelik için ne yapmamız gerektiğini soruyoruz hayata.Sonuç olarak gördük ki ilişkilerin en büyük düşmanı sahiplenmek. Sahip olmak istedikçe aslında eşimizi kaybettiğimizi , onun özgürlüğünü elinden aldıkça kendimizin de tutsa olduğumuz kanısına vardık. Bu yok edici duyguyu ise threesome (üçlü cinsel ilişki) ve grup seks ile aşabileceğimizi düşündük. Böylece en büyük tabu olan seks konusunda ve paylaşım konusunda açılım yapabileceğimizi ve ilişkimizi uzun süre bu yıpratıcı etkiden koruyabileceğimizi düşündük.
Cinsi sapkınlık olarak düşünülen bu durumun aslında özgürlük yarattığını düşünen biz bu konuda diğer insanların fikirlerini ve yorumlarını merak ediyoruz.
Vallahi ben evli değilim. Senin tecrübenin önünde saygıyla eğiliyorum.Aa bak öyle daha da renkli ve uzun ömürlü olur ilişki
Yok yav ne tecrübesi hak yolu dururken b...k yolu tercih edilmez de hani konu sahibi cinsel hayatini renklendirmek istiyor ya çözüm önerisi sundumVallahi ben evli değilim. Senin tecrübenin önünde saygıyla eğiliyorum.
Yok yav ne tecrübesi hak yolu dururken b...k yolu tercih edilmez de hani konu sahibi cinsel hayatini renklendirmek istiyor ya çözüm önerisi sundum
Yok yok banyodaki versiyonu diyorum ben. 4-5 tane dede Açmayın dedeler yazınca direkt onlar cıkıyor
Benim çözümüm buçözüm bu mu :) yada açmayın dedelere katılsın dimi tabi dedeler duruyosa
Ha iki amca asansörde öpüsuyodu bak ben onu hatırlıyorum hahahaha :)çok travmatikti hatırlattınız gözümde canlandı.
bir o bir de asansör faciasından sonra yaşlı insanlara bakışım değişmişti.
iki amcayı bırak kımler opuşuo görüyoz hepHa iki amca asansörde öpüsuyodu bak ben onu hatırlıyorum hahahaha :)
aaa o amca bu damacana mevzusu muHa iki amca asansörde öpüsuyodu bak ben onu hatırlıyorum hahahaha :)
Nayir diil :)aaa o amca bu damacana mevzusu mu
Platon ve Sokrates mezarlarında ters döndü
çatlıcam şimdiAman sus ters mers deme akıllara başka şeyler gelmesin. Zaten konu netameli.
sende ne çok şey biliyon kız damacanayı ben bilmiyom mesela :)Nayir diil :)
Bu iki dede asansore biniyor kapilar kapanır kapanmaz öpüşmeyi basliyirlar.Senin dediğin damacanaya tecavüz