Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gelinlik AyakkabısıUzun gelinlere düz taban galiba:(ama.......
kızlar benim nişanlımla byum aynı bi iki parmak uzun topuklu giyemem düğünde düz taban olucak ama bildiğiniz model warsa yardımcı olurmusunuz???şimdidden tesekkürler:)
rahat babetlerde var cnm converse giyenlerde oluyo ama bence özel bi gün spor ayakkabi fln tuhaf kacmazmiki? daha tasli isiltili bi babet veya cok kücük topuklu bi ayakkabi daha hos durur bence
yorumlarınız için teşekkür ederim bensiz_sewme,gulmisal..:):) baya fikir edindim çok saolun... fstk çok güzel ayakkabılar koymussun hepsini beğendim içinden bitane seçicem... çok saolun yaa kimse bişi yazmıcak sanmıştım.çok saolun kızlarrrr:)
bak gelin ayakkabıları topiğinde rahatlıgına düşkün gelinler die baslık var ben orya bi sürü ekledim bende düz taban babet giymiştim bilekten baglı topuksuz balerin gibi