Uzun bir "ne" ile basladi bizim hikayemiz.

bır ara hatırlayıp konuya gelse vallaha merak ettım ne durumda olduklarını...

yaşına göre çocukça davranmışsın, allahtan sonuç kötü olmamış, ama yine de sen kimseye bu şekilde bir evliliği tavsiye etme bence.... herkes senin kadar şanslı ve eşin kadar doğru düzgün olmayabilir....

Aaaaah Ne kadar güzel bir hikaye Buu !! GERCEKTEN katiliyorum kizlar , rüya gbi Filim gibi ..Senin adina çok çok sevindim elenya ... !!
ama gercekten inanilmaz , senin bu yaptigini HErkes yapamazdi , herkeste bu cesaret yok! Bence .. bu karari almak zor olmus ..tur anlayabiliyorum ..
Allah sizi hep mutlu etsin insallah , yine KK ya girersen , güzel haberler getir insallah

canım okurken gerçekten etkilendim.
verdiğin karar çok büyük bir karar hayatım.ama mutlu olman güzel.inşallah hep böyle devam eder.
bende evlilik kararını senin kadar çabuk almasamda çabuk aldım.
15. gün evlilik teklifi alıp evet demiştim.ama bende iyiki demişim diyorum hayatım.
ani alınan kararlar her zaman olmasada zaman zaman sanırım işe yarıyor ne dersin yerimseniben
allah mutluluğunu daim etsin canım.

Canım Allah Herkese Böyle Tanışmalar Böyle Mutlu Evlilikler Nasip Etsin.....:1hug:

çokk şanslıymışsın canımm..hep mutlu olursunuz inşallah..

valla ŞANS die buan denir sanırım.şansınız ömür boyu sürsün inşallah

evet arkadasımız sanslıymıs ama ben yinede internette baslayan ilişkileri pek tasvip etmiyorum aynı sehirde olunca yine bir derecede farklı sehirlerden ne bileyim bana risk gibi geliyor

ben olsam bu kadar kısa sürede evet diyemezdim heralde :)
ama seninki değmiş Allah bir yastıkta kocatsın ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…