merhaba arkadaşlar.uzun bir aradan sonra ben geldim...bir derdim var...beni tanıyanlar bilir...3aylık evliyim...deliler gibi severek evlendik...recomu bililerle ona olan sevdamı:) buraya kadar tamam...ama evlendiğimizden beri bişeyler eksik sanki...o eski ilgili konuşkan adam gitti yerine bi başkası geldi...artık benimle hiç ilgilenmiyo...beni sevdiğini hiç söylemedi evlendiğimizden beri ben söylediğimde bende diye cevapladı...neden böyle anlayamıyorum.önceden neredeyse eli elimden ayrılmayan adam şimdi sanki zorla tutuyo gibi...bunu söylediğimde artık evliyiz sevgili gibi olamayız diyo...lütfen bana bir akıl verin nasıl davranmalıyım..sabah işe gidiyo akşam geliyo yemek yiyo sonra pc başına geçiyo saatlerce oyun oynuyo...benimle ilgilenmiyosun diyorum...benimle vakit geçirmek istewmiyomusun diyorum saçmalama ne alaka diyo beni fazla sıkma diyo
neden böyle olduki sanki...ben kendimi biraz uzak tutayım diyorum hani belki sorar neyin var diyede anlar ama yok onu yapamıyorum zaten okadar çok seviyorum ki ona kızamıyorum bile böyle üzülmekle kalıyorum of