Canım öncelikle bir yastıkta kocamanızı ve ömür boyu hiç bitmeyen mutlulukla yol almanızı dilerim...Rabbim mutluluğunuza mutluluk katsın inşallah...
Bu anlattığın durum malesef hemen hemen her evlilikte oluyor,ilgisizlik vs...bu artık doğal olarak karşılanıyor bazı hanımlar tarafından bazıları ise bu şekilde kabul edemiyor...başta neyse öyle devam etsin istiyoruz ama olmuyor işte...
Evlenene kadar canımlar cicimler bebeğimler,evlendikten sonra biraz uzaklaşmalar,sevdiğini söylememeler...
Tamam biliyoruz sevdiğini hatta eminiz adımız gibi ama duymak istiyoruz değil mi...bunda ne kötülük olabilir ki beni zorlama felan...
Bazen ben düşünürüm acaba çok şey mi istiyorum diye ama eşim diyor ben gerçekten seviyorum...hareketlerine bakıyorum adam gerçekten seviyor sadece flört dönemimizde olduğu gibi sık sık beni sevdiğini söylemiyor da arada bi diyor...ama ben hareketlerine bakınca anlıyorum gerçekten beni sevdiğini,sen de anlayabilirsin canım benim...
Mutlaka seviyordur adı evlilik oldu ya ondandır...büyüsü bozuldu işte...artık yanındasın,sana ulaşmak için uğraşmıyo nasıl olsa artık benim diyor,sahiplendim diye düşünüyor bu yüzden demiyordur sevdiğini,ama güzelim adam da her dakika ilgi gösteremez ki,belki kafasına birşeyler takılıyordur ne bilim işle alakalı felan,borcunuz da yokmuş oh ne güzel...
Bence sen dediğin gibi biraz kendini geri çek...fazla üstüne düşme,bırak kendi gelsin,ben kendi adıma konuşayım bilemem gerçekten neyin ne olduğunu içinizde olmadığım için ama ortada gerçekten bir yanlış varsa bu ilgisizlikten dolayı bu yanlışın ona ait olduğunu bilsin kabul etsin...
Ayrıca kayınvalidenlerle aynı binada oturman da çok zor olmalı güzelim ,yemeler içmeler bir,sadece yatmaya eve gidiyorsunuz...o da anlamsız...yemeler içmeler ayrı olsa daha iyi bence hem evde daha fazla vakit geçirirsiniz beraberce ...belki bunun da etkisi olabilir.Annesi fazla ilgili gördüğüm kadarıyla ,dediğim gibi arada bir kayınvalidenlere çıksanız eşin de evine daha çabuk ısınmış olur zannımca..