Gebeliğe Hazırlık Üzülüyorum her ay belirti ve sonuç sıfır !?? :(

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Baloglusunannesiii

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2017
1.180
788
123
34
merhaba kızlar bi oğlum var 8 Aydır kardeş denemesi yapıyoruz ama olmuyor ilk çocuğum oğlum normal yolla oldu evlendikten 2 ay sonra hamile kalmıştım ama şimdi olmuyor ?? doktora gittim sıkıntın yok dedi mantar varmış ilaç kullandım sıkıntı yok gene . Bu ay kasıklarım agrıyo göğüsler sızlıyor 4 gün var bata . Ama her ay bunları yaşıyorum bilmiyorum neden olmuyor ? Üzüntüden helak oldum artık son çare tüm bebek yaptıracagım

Ya neden üzüntuden helak oluyorsun ya ben anlamiyor da olabilirim ama bir cocugun var zaten buna dua etsene bir yandan hic olmayanlar var yillardir ugrasip olmayanlar
Ya ben anlayamiyorum kusura bakma

eşiniz de tum kontrollerini yaptırdı mi tup bebek dusunmek son careniz olmali .Bir cocugunuz varmis Allah bagislasin .Her yolu denemelisiniz oncelikle .

Bence 4 5 ay daha deneme yapın, olmamasının tıbbi sebebi yoksa tamamen psikolojiktir, strese bağlıdır, stresi kafanuzdan atamazanız olmaz. Tüp bebek yapsanız daha çok stres yapacaksınız belki oldu mu olacak mı falan diye. Bence önce kafanıız boşaltın. Şükredin 1 tane var. Şükürler olsun benimde1 oğlum var 2.5 yaşına gekecek, düşğnmeye başladım kardeş, riskli gebeyim birde yani hamile kalmakla bitmiyor, ama stres yapmıyoruorum olursa olurr Allah verirse verir vermezsr oğluma sağlık can versin napalım ölüm yok, 2 3 kardeş olup da sıkıntı zorluk çeken var küs oluo yıllarva konuşmayan var, yani bazen kardeş olnaması daha hayırlı olur belki de .. inşallah siznde benimde çoxuklarımıza verir kardeş Allah ama siz önce başka uğrallar bulun strssten kurtulun, birde illa bu ay olsun demeyin, kendinize atıyoeum 6 ay zaman verin. Bu 6 ay içinde olursa olun diyin ama her ay adet için gün saymayın.

Cok haklısın Rabbim inşallah hayırlısını nasip eder . Biraz daha zaman vereceğim kendime insallah Allahım gönlümüze göre verir

Cok haklısın Rabbim inşallah hayırlısını nasip eder . Biraz daha zaman vereceğim kendime insallah Allahım gönlümüze göre verir

Aminn inşallah, bak ben plansız oldu 3 ay önce, hiç beklemediğim anda hatta günlerce inanamadım hata var dedim kalp atılını duyunca inandım zaten 2 hafta sonra da kalbi durdu malesef .. tek ilişkiyle ve hemen sonrasında spor yaptığım halde kaldım o ay spor diyet yapıyodum hiç adetin geçtiğini bile farketmemiştim karnımda batmalar olunca hesapladım baktım 5 6 haftalıktı öğrendiğimizde. Şimdi 3 hafta oldu kürtaj olalı, adetten sonra deneyeceğim, dikkat ediyorum beslenmeme folik asit içiyorum .. rabbim nasip etsin oğluşlarımıza kardeş inşallah ama sende başka uğraşlar bulmaya çalış canım çok stres etkiliyo

Çok çok üzüldüm oğlum 10 aylıkken hamıle kaldım ama dişlerimin agrısından doktora gittim antibiyotik kullandım meğer hamıleymısm. Düşük oldu . Çok zorlandım üzüldüm. Bakalım artık hayırlısı

Evet o gitmedi. Bir kaç ay daha bu şekilde deneyip tam teşekküllü bi doktora görünelim en iyisi
O zaman simdiden kendinizi yipratmaniz cok yersiz .Icinizi ferah tutun .Esinizin spermlerinde sorun olabilir .Ve bu halledilmeyecek bir sey degil .Sigara iciyorda sperm sayisi hizi ve yapısını olumsuz etkilemis olabilir ilk cocuktan sonra .Beklemenize gerek yok herhangi bir tup bebek merkezine gidip semen analizi yaptırabilir esiniz .Cikan sonucu da bir urologa gösterirsiniz o sizi yonlendirir.

Sagolasın içim rahatladı bi nebzede olsa . Çok şükür sigara içmiyor . Kontrollere gidelim bakalım hayırlısı Rabbimden

Sagolasın içim rahatladı bi nebzede olsa . Çok şükür sigara içmiyor . Kontrollere gidelim bakalım hayırlısı Rabbimden
Kendinizi hirpalamayin .Maalesef cogu kisi kendinde sorun var diye didik didik arastiriyor ama erkek faktörünü atliyor .Nasil ki siz hormon testi yaptiriyorsaniz erkek de semen analizi vermeli .Tek tarafli olmuyor.

Evet o gitmedi. Bir kaç ay daha bu şekilde deneyip tam teşekküllü bi doktora görünelim en iyisi

Bende şimdi.eşime içiricem, seninde eşin keçiboynu özü içsin sabah akşam, sense inr ceviz fındık yiyin bol bol, olur inşallah. Bak ben tahlilelri yaptırdım tiroidim çok çalışıyormuş çok yüksek çıktı, bu şekilde sakın hamile kalma bebekte zeka zorunu olur.dedi dr, tedaviye başladık ben bu ay deneme ypamicam herhalde, 2 3 hafta sonra değerlere bakarım bi daha düşüş olursa anca .. zaten bu değerle asla hamile kalamazsın dedi dr

Bende cok şükür hiç bi sıkıntı yok eşimede baktıracagım hayırlısı hakkımızdan inan annelık bekleyis zor seyler tabibim yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…