- 2 Ekim 2014
- 2.337
- 5.037
- 358
- 39
- Konu Sahibi Kirpapatyam46
-
Bir kadın ile bir erkeğin çalışmaması aynı olmuyor. Kadının sorumluluğu evde de bitmiyor annelikte de. bu kadın ben çalışmak istemiyorum demiyorki elbette çalışacak ama insani bir ücret aldığında. Ayrıca kadın kaç parçaya bölünecek herşey onda birde eve para getirmeye mecbur mu olacak.Eee çalışmayan kadın da kocadan para beklemiş olmuyor mu? Anne olmak mı bu kuralı yıkıyor?
Yani bizim ülke kültürüne göre adaletli aslında.sanki kadın çalışıyor olsa adam ev işi yapıp, çocukla ilgilenecek.balık baştan kokuyor yani.bir de evlilik, ev arkadaşlığı değil ki üst düzey bir fedakârlık ve şefkat istiyor.haklısınız.yoksa evlenmemek gibi bir seçenek de var.herkes kendi parasını harcar gider yani.Bir kadın ile bir erkeğin çalışmaması aynı olmuyor. Kadının sorumluluğu evde de bitmiyor annelikte de. bu kadın ben çalışmak istemiyorum demiyorki elbette çalışacak ama insani bir ücret aldığında. Ayrıca kadın kaç parçaya bölünecek herşey onda birde eve para getirmeye mecbur mu olacak.
7500 liraya çalıştıran yerler mi varKpss artk çok zor ama özel sektörde bir çok alanda çok komik rakamlar teklif ediyor. Eşiniz anlar mı bilmiyorum çok sanmıyorum konuşup anlatmayı deneyin. Ayrıca ev hanmlığı ve çocuk bakımı çok çok zor... 7500 lira için çalışıp 6bini bakıcıya mı vereceksiniz.Empati yapıyor ve sizi anlıyorum. Bende pandemide aktif çalşmayı bıraktım yine eğitim koçluğu tarzı uğraşlarım olsa da öyle düzgün bi gelirim yok. Kpss den yoruldum mülakat vs uğraşacak gücümde yok dayımda yok istememde zaten... çalşmıyorum eşim eşiniz gibi davransa çok üzülürdüm Allahtan eşimin hiç böyle bi talebi yok Allah size de yardm etsin eşiniz tam bi hödük...
Ne güzel onerebileceginiz .bir şey ler varsa yazarsanız çok sevinirimKPSS için YouTube da çok güzel konu anlatımı videoları var. Dersane şart değil ben o videolarla 83 aldım vaktiyle.
Eşine gelince. Sabret ataninca dehle.
Kvniz çalışan bir kadın mıydı? Eğer degilse hayırdır ev gecindirmek zor mu geldi babandan böyle mi gördün de. Altta kalma parasınıda borc görme öyle hissettirme. Kadın erkek eşit değildir. Çünkü fıtrat başkadır eşitlik adalet sağlamaz. Ev geçindiremeyeceksen neden evlendin de sende.Ne güzel onerebileceginiz .bir şey ler varsa yazarsanız çok sevinirim
Siz neden eşinizden borç olarak adlandirarak para istiyorsunuz..paraya ihtiyacınız varsa eşinizden isteyeceksiniz elbette kimden isteyeceksiniz başka..nedir bu laflar ekmek elden su gölden yasiyosun falan ?? Ev arkadaşımı var zannediyor karşısında ya..Sizde lütfen biraz dik durun ne için uzuluyosunuz bu kadar..şartları uygun bir iş bulursaniz çalışırsınız bulamazsanız da evinizin işlerini yaparsiniz çocuğunuzla ilgilenirseniz .beyefendi de evi geçindirecek ihtiyaçlarınızı karşılayacak..ezik durmayın karşında onun bu kadar ..Merhabalar bilen birileri vardır ben geldim yine.
Eşim memur bende özel sektör de çalıştım ama şimdi kızım hem birinci sinnif olduğu için hemde çalıştığım yer çok fazla çalıştırip az para verdiği için ayrıldım .
Bir yıl oldu totelde işi bırakalı.
Kpss hazirlanicam.
Bir yandan iş de arıyorum denk gelirse çalışırım diye .
Ama eşim her fırsatta calis çalış diyor bıktım artık aslında demiyor dese üzülmeyecegim bu kadar belki.Sen bilirsin deyip hep ima yapıyor.
Mesela başvurdugum bir yer geri dönüş yaptı.
Sabah 8 akşam 6 maaş 7.500 bana diyor ki git nolcak emeğime uzulmuyor.
Mesela para istedim
Şakasına aşkım borç istemeyedee utanıyorum artık alıp alıp vermiyorum dedim gulerek
İşe mi başlasam dedim.
Sitemli bir ses tonuyla yani bencede yeterr dedi çok üzüldüm.
Bir arada ekmek elden su gölden yaşıyorsun demişti .
Ben kendimi feda ettim kendimi geçtim demişti bir ara
Hep sitem ediyor bişey yapamıyorum birşeyden kastı ne bilmiyorum
Yani şuan orneklesem çok fazla yazıp hatırlamak üzülmek istemiyorum..
Bu sene kpss çalışıp atanmam lazım.
Kendim için.
Ama liseyi ünv Yo dışardan yani açıktan okudum.
Temelim yok
Dersaneye gidemem.
Bu sene olmazsa yaş geçiyor
Önlisans zaten 2 yıl daha bekliyemem.
Şuan agliyarak yazıyorum moral verin lütfen.
Eşim bayanlarin yoğun çalıştığı bir iş kolunda çalışıyor kesin diyorum beni onlarla kiyasliyordur.keske çalışmaydı falan diye daha çok üzülüyorum
Kpss için ne yapabilirim.
Ohaa yok artk bu nasıl eş ya ekmek elden su gölden yaşıyorsun ne demektir terbiyesiz adam ben çalışmıyorum hiçte çalışmadım ve bu benim kendi tercihim eşim asla öyle bir ima yapmadı şükürler olsun ki ve ben para da istemem kendisi maaşını alınca hesabıma atyor direk birde borç olarak eşten para almak nedir ya hayat arkadaşın o seninMerhabalar bilen birileri vardır ben geldim yine.
Eşim memur bende özel sektör de çalıştım ama şimdi kızım hem birinci sinnif olduğu için hemde çalıştığım yer çok fazla çalıştırip az para verdiği için ayrıldım .
Bir yıl oldu totelde işi bırakalı.
Kpss hazirlanicam.
Bir yandan iş de arıyorum denk gelirse çalışırım diye .
Ama eşim her fırsatta calis çalış diyor bıktım artık aslında demiyor dese üzülmeyecegim bu kadar belki.Sen bilirsin deyip hep ima yapıyor.
Mesela başvurdugum bir yer geri dönüş yaptı.
Sabah 8 akşam 6 maaş 7.500 bana diyor ki git nolcak emeğime uzulmuyor.
Mesela para istedim
Şakasına aşkım borç istemeyedee utanıyorum artık alıp alıp vermiyorum dedim gulerek
İşe mi başlasam dedim.
Sitemli bir ses tonuyla yani bencede yeterr dedi çok üzüldüm.
Bir arada ekmek elden su gölden yaşıyorsun demişti .
Ben kendimi feda ettim kendimi geçtim demişti bir ara
Hep sitem ediyor bişey yapamıyorum birşeyden kastı ne bilmiyorum
Yani şuan orneklesem çok fazla yazıp hatırlamak üzülmek istemiyorum..
Bu sene kpss çalışıp atanmam lazım.
Kendim için.
Ama liseyi ünv Yo dışardan yani açıktan okudum.
Temelim yok
Dersaneye gidemem.
Bu sene olmazsa yaş geçiyor
Önlisans zaten 2 yıl daha bekliyemem.
Şuan agliyarak yazıyorum moral verin lütfen.
Eşim bayanlarin yoğun çalıştığı bir iş kolunda çalışıyor kesin diyorum beni onlarla kiyasliyordur.keske çalışmaydı falan diye daha çok üzülüyorum
Kpss için ne yapabilirim.
Su cumleyi niye kuruyorsunuz kiMesela para istedim
İşe mi başlasam dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?