- 23 Şubat 2015
- 999
- 389
- 103
- Konu Sahibi Kirpapatyam46
-
Para gelsin çalış da ne iş olursa olsun ne kadar yorulursan yorul kafasinda.ve bu beni çok üzüyor konuşsam anlamiyacak.Üzülüyorsa üzülsün. Çok üzülüyorsa daha çok çalışıp kazansın. 7.500 liraya çalışmanızı istemesi ne demek?
Ayrıca evdeki işlerin, çocuğun sorumluluğunun kendi kendine olduğunu düşünüyor galiba. Siz kendiniz için kpssye çalıp kazanın, işinize girin. Kompleks yapıp borç istemeyin. Evlisiniz siz. Gelirleriniz ortak olmalı. Bir süre de evdeki yaptığınız işleri, çocuğun okuluna nasıl koşturduğunuzu gözüne sokarak anlatın bence.
Yaaa eşiniz çok kötü..Merhabalar bilen birileri vardır ben geldim yine.
Eşim memur bende özel sektör de çalıştım ama şimdi kızım hem birinci sinnif olduğu için hemde çalıştığım yer çok fazla çalıştırip az para verdiği için ayrıldım .
Bir yıl oldu totelde işi bırakalı.
Kpss hazirlanicam.
Bir yandan iş de arıyorum denk gelirse çalışırım diye .
Ama eşim her fırsatta calis çalış diyor bıktım artık aslında demiyor dese üzülmeyecegim bu kadar belki.Sen bilirsin deyip hep ima yapıyor.
Mesela başvurdugum bir yer geri dönüş yaptı.
Sabah 8 akşam 6 maaş 7.500 bana diyor ki git nolcak emeğime uzulmuyor.
Mesela para istedim
Şakasına aşkım borç istemeyedee utanıyorum artık alıp alıp vermiyorum dedim gulerek
İşe mi başlasam dedim.
Sitemli bir ses tonuyla yani bencede yeterr dedi çok üzüldüm.
Bir arada ekmek elden su gölden yaşıyorsun demişti .
Ben kendimi feda ettim kendimi geçtim demişti bir ara
Hep sitem ediyor bişey yapamıyorum birşeyden kastı ne bilmiyorum
Yani şuan orneklesem çok fazla yazıp hatırlamak üzülmek istemiyorum..
Bu sene kpss çalışıp atanmam lazım.
Kendim için.
Ama liseyi ünv Yo dışardan yani açıktan okudum.
Temelim yok
Dersaneye gidemem.
Bu sene olmazsa yaş geçiyor
Önlisans zaten 2 yıl daha bekliyemem.
Şuan agliyarak yazıyorum moral verin lütfen.
Eşim bayanlarin yoğun çalıştığı bir iş kolunda çalışıyor kesin diyorum beni onlarla kiyasliyordur.keske çalışmaydı falan diye daha çok üzülüyorum
Kpss için ne yapabilirim.
İnşallah sıkıntı dan stresden gözüm seyiriyor artık.Yaaa eşiniz çok kötü..
İnanın gerçekten seven insan öyle cümleler kurmaz.
Oturun kendi kendinize çalışın. Youtube de hocalardan ders dinleyin. Hırsla çalışın atanın bunlar size hayat dersi olsun.
İnşallah sıkıntı dan stresden gözüm seyiriyor artık.
Ona sorsan dünya iyisi ama artık laf anlatmaya taakim yok hırsla calisicam inşallah başarırım iyi bir puan almayı.
Yanlarına 85 puanla atanan kişilerden bahsediyor 18 yaşında küçük ama ne güzel atandı diyeİnşAllah atanır ve kocanza haddini bilddrsnz.
Siz onun karısısınız çocuğu değilsiniz..İnşallah sıkıntı dan stresden gözüm seyiriyor artık.
Ona sorsan dünya iyisi ama artık laf anlatmaya taakim yok hırsla calisicam inşallah başarırım iyi bir puan almayı.
Yanlarına 85 puanla atanan kişilerden bahsediyor 18 yaşında küçük ama ne güzel atandı diye
Kocanızı haklı bulmamakla birlikte, işi sağlam olmayan insanların evlenirken bu tarz şeyleri göze alması gerektiğini düşünüyorum.sevgi varsa da annen değil baban değil sonuçta.istediğin kadar evinin kadınıyım, çocuğunun anasıyım desen de zorla mı adamın düşüncelerini değiştireceksiniz?Merhabalar bilen birileri vardır ben geldim yine.
Eşim memur bende özel sektör de çalıştım ama şimdi kızım hem birinci sinnif olduğu için hemde çalıştığım yer çok fazla çalıştırip az para verdiği için ayrıldım .
Kpss hazirlanicam.
Ama eşim her fırsatta calis çalış diyor bıktım artık aslında demiyor dese üzülmeyecegim bu kadar belki.Sen bilirsin deyip hep ima yapıyor.
Mesela para istedim
Şakasına aşkım borç istemeyedee utanıyorum artık alıp alıp vermiyorum dedim gulerek
İşe mi başlasam dedim.
Kendim için.
Temelim yok
Dersaneye gidemem.
Eşim bayanlarin yoğun çalıştığı bir iş kolunda çalışıyor kesin diyorum beni onlarla kiyasliyordur.keske çalışmaydı falan diye daha çok üzülüyorum
Eee çalışmayan kadın da kocadan para beklemiş olmuyor mu? Anne olmak mı bu kuralı yıkıyor?memur olup ya da işe girip bu adamı rahat ettirmenizi asla istemem.ne iğrençç birisi ya.Siz iş bulun veya bulmayan boşanın bence.Yakında lokmalarınızı sayar sizin ki sayıyor ekmek elden su gölgen dediğine göre.yerinizde olsam net boşardım benden para bekleyen adamı
Bu sene asılın kpssye, beyefendi 3 kuruşa çalışıp bir de ev işi çocuk sorumluluğu ile güreşmek nedir bilmediğinden her şey kolay geliyor ona. Az daha sıkın dişinizi, kpss olmazsa düşünürsünüz bir şeyler. Değer mi son şansını 7500 TL için riske atmaya? Sabah 8 akşam 6, asgari ücret bile değil, kölelik şartları daha insaflı.Merhabalar bilen birileri vardır ben geldim yine.
Kpss hazirlanicam.
Mesela para istedim
İşe mi başlasam dedim.
Kendim için.
Temelim yok
Dersaneye gidemem.
Anne olsa da olmasa da o evin geçimini elbet erkek sağlayacak.Sonucta konuyu yazan hanımefendi özel sektörde çalışıyormuş garanti işi zaten yokmuş.Bu benim düşüncem kadın kendi isterse çalışır.Sizin düşünceniz kendinizeEee çalışmayan kadın da kocadan para beklemiş olmuyor mu? Anne olmak mı bu kuralı yıkıyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?