Üzmeme sebep olur mu ki?

Iyi de canı çekecek olan, ali o yapamayacak olan bi zahmet yemek kanalı izlemesin. Çok enteresan malzemeli şeyler yapmayacaksaniz, elinde bir akıllı telefonu, interneti, tableti olan yani sizin hedef kitleniz zaten bir yemek malzemesini alabilecek maddi güçtedir

Dusuncelerinizi acarmisiniz? Yazdigim yorumlara tekrar baktim ve bu konuda ki sorgulayisim ile yazdigim cevaplar ile ilgili bi samimiyetsizlik göremedim kendimde, sizin söylemeniz iyi olacak ki eger samimiyetsizsem bunu degistirebileyim..
Yemek kanali acmak dogrudur veya yanlistir demedim henuz sadece sorguluyorum, fikirlerinizi ögrenmek istiyorum.. mesela biri "tableti/telefonu olan zaten onu da yapacak guctedir" dedi, ozaman belki yanlis yolda degilimdir derim, vicdan azabi cekecek birsey yoktur ortada derim kendi kendime..

Meslek kurslarina da bakacagim mutlaka, tesekkur ederim tavsiye icin...
Beni digerlerinden ayiracak ne olabilir ki... bilmiyorum fikire ihtiyacim var. Tesekkurler..

Tesekkur ederim dusuncelerin icin:) evet dogru söyluyorsunuz

keşke herkes sizin kadar naif olsa

Tesekkur ederim kedimvekahvem ama merak sadece <3

O zaman bütün restoranlar kafeler kepenk indirsin ..

Onu görecek interneti olan yapamaya da olanak bulur ince fikirli olma işini abartmışsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…