• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üzmeme sebep olur mu ki?

Iyi de canı çekecek olan, ali o yapamayacak olan bi zahmet yemek kanalı izlemesin. Çok enteresan malzemeli şeyler yapmayacaksaniz, elinde bir akıllı telefonu, interneti, tableti olan yani sizin hedef kitleniz zaten bir yemek malzemesini alabilecek maddi güçtedir

Konunuz icerik olarak samimi gelmedi, cani cekerler, alip yapamazlar kismi.
Eski konulariniza bakmadim, ilk yaziyi alintiladim ancak diger arkadaslara verdiginiz cevaplarla birlikte bende olusan fikir uzerine yazdim.

Az birikmisiniz kenarda yine dursun, meslek edindirme kurslarina gidin nacizane tavsiyem budur.
Iskur destekli kurslar oluyor bulundugunuz ilde mevcut mu bir arastirin.

Ornek olarak diger yemek kanallarini incelerseniz simdiye kadar yaptiklarinizi cekip, yukleseniz dahi elinizdeki birikmisi tuketecek kisa zamanda populerlik elde edemeyeceksiniz. Tabii benim maharetim baska diyorsaniz orasi ayri.
Sizi digerlerinden ayiracak olan fark neyse o yoldan ilerleyin. Yolunuz acik olsun.

Dusuncelerinizi acarmisiniz? Yazdigim yorumlara tekrar baktim ve bu konuda ki sorgulayisim ile yazdigim cevaplar ile ilgili bi samimiyetsizlik göremedim kendimde, sizin söylemeniz iyi olacak ki eger samimiyetsizsem bunu degistirebileyim..
Yemek kanali acmak dogrudur veya yanlistir demedim henuz sadece sorguluyorum, fikirlerinizi ögrenmek istiyorum.. mesela biri "tableti/telefonu olan zaten onu da yapacak guctedir" dedi, ozaman belki yanlis yolda degilimdir derim, vicdan azabi cekecek birsey yoktur ortada derim kendi kendime..

Meslek kurslarina da bakacagim mutlaka, tesekkur ederim tavsiye icin...
Beni digerlerinden ayiracak ne olabilir ki... bilmiyorum fikire ihtiyacim var. Tesekkurler..

Iyi de canı çekecek olan, ali o yapamayacak olan bi zahmet yemek kanalı izlemesin. Çok enteresan malzemeli şeyler yapmayacaksaniz, elinde bir akıllı telefonu, interneti, tableti olan yani sizin hedef kitleniz zaten bir yemek malzemesini alabilecek maddi güçtedir

Tesekkur ederim dusuncelerin icin:) evet dogru söyluyorsunuz

keşke herkes sizin kadar naif olsa:KK200:

Tesekkur ederim kedimvekahvem kedimvekahvem ama merak sadece <3

KK merhaba...
Benim icin paraya ihtiyacim var ve bu yuzden youtube'de yemek kanali acmak isterim ilgi alanim da oldugu icin ama bu sefer de ya baskalarinin cani cekerse herkesin almaya ve yapmaya gucu yetmezse baskalarini uzermiyim diye dusunuyorum... siz ne dusunuyorsunuz?
O zaman bütün restoranlar kafeler kepenk indirsin ..

Evet dert ediyorum görupte yapamayacak olanlar olur mu diye, o kadar cok yemek kanali var dogru ama ya hatalilarsa? Onlar yapiyor diye dogru yaptiklari anlamina gelmez dedigim gibi herkes o yoldan gittigi icin o yol belki dogru yol degildir..

Tesekkur ederim Hanife:)
Onu görecek interneti olan yapamaya da olanak bulur ince fikirli olma işini abartmışsınız

Back
X