Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir iki kelimeden benim basaramayacagimi söylemeniz komikBu ince fikirlilikle üzgünüm bu isi basaramazsiniz. Girişimcilikte böyle duygulara hassasliga yer yok..
Oncelikle Merhaba,KK merhaba...
Benim icin paraya ihtiyacim var ve bu yuzden youtube'de yemek kanali acmak isterim ilgi alanim da oldugu icin ama bu sefer de ya baskalarinin cani cekerse herkesin almaya ve yapmaya gucu yetmezse baskalarini uzermiyim diye dusunuyorum... siz ne dusunuyorsunuz?
Oncelikle Merhaba,
simdiye kadar yaptiginiz yorumlari da goz onune alarak yaziyorum, bana hic samimi gelmediniz.
Insanlarin interneti olupta o mecralari kullaniyorsa gorduklerini cani cekip, gucu yetememe kismini dusunemiyorum.
Velev ki bu kadar ince dusuncelisiniz baska ilgi alanlariniz varsa onlara yonelirsiniz, konu acmaya gerek kalmaz.
Hem paraya ihtiyaciniz var, para kazanmak icin kanal aciyorsunuz ama o yemek malzemelerini almak icin yuklu bir butce gerektirdigini bilmiyorsunuz. Yemek hazirlamak bunu gorsel olarak cekip, sunup, montajlamak hepsi is.
O kadar cok alternatif var ki siz iclerinden nasil siyrilacaksiniz? Birilerinin cani cekerseden once bunu dusunmelisiniz. Abone sayiniz cok olursa bir ihtimal markalar sponsor olur, urun gonderir.
Evet cok var ama dogru/yanlis boyutunu sorgulamak istedim sadece:)Keşke herkes düşünse ama maalesef o kadar çok var ki...
Görüpte yapamayacak olan izlemez zaten dur du yemegin tarifine bakayim demez merak etmeyin
Konunuz icerik olarak samimi gelmedi, cani cekerler, alip yapamazlar kismi.Merhaba, elestirin icin tesekkur ederim.. peki ne özelligim sana samimi gelmedi? paraya ihtiyacim var dedigim ise; evet az birikmisligim var ama birgun bitecek ben ozaman ne yapacagim?
eger bu actigim konu samimi degilse, buraya acmazdim zaten ne gibi bir cikarim olabilir ki bunu yazmam? eski konularimla celisen nedir ki?