S
sevilaydinçer
Ziyaretçi
- Konu Sahibi sevilaydinçer
sağlıklı beslenme, cilt bakımı, zayıflama,saç ve makyajla ilgili sorularınıza çözüm getirmeye çalışırım...sağlıklı bakımlı ve güzel olmak hepimizin hakkı dii mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gözaltı morluğu genetikse ,uykusuz kalmamaya gözlerinizi fazla yormamaya dikkat edin.bunun yanısıra kuşburnu çayını demleyip kompres yapın yada yağını günde 1 defa olmak kaydıyla sabahları kullanabilirsiniz.kivi kabuğu nemli kısmı haftada bir maske gibi uygulanır çözümler pek çoktur ama ben etkili ve uygulanabilir olanını söylüyorum .kozmetik ürünü olarak liearac marka ürünün diopticalm kremini alabilirsiniz denemiştir.kapatıcı da pastelin çift taraflı kullanımı olan makyaj ürünü yada makyajda en son ıd mineral adlı markanın gözaltı aydınlığını alın ürüne başlandığında hemen vazgeçmeyin sevgiler...
su çieği izlerini geçirmek hemen hemen imkansızdır.kimyasal peeling etkildir lazerle birlikte ama pahalı ve zor bir süreçtir cildi sıkılaştırarak gözenekleri az görünür hale getirebilirsiniz. birde iyi cins bir kapatıcı kullanılır sizde cilt tipinizi söylerseniz sıkıştırıcı doğal mask önerebilirim sevgiler....
sivilce lekeleri için, yazan arkadaşım cilt tipinizi söylermisiniz...bilmiyorsanız nasıl teşhis edeceğinizi söyleyim..beni bilgilendirin lütfen sevgiler...