Uzman Estetisyenden sorunlarnza zmler...

• Konu Sahibi sevilaydinçer
  • Başlangıç Tarihi
S

sevilaydinçer

Ziyaretçi
sağlıklı beslenme, cilt bakımı, zayıflama,saç ve makyajla ilgili sorularınıza çözüm getirmeye çalışırım...sağlıklı bakımlı ve güzel olmak hepimizin hakkı dii mi?

sivilce lekelrinden nesıl kurtulabilirm :KK43:

genetik göz altı morlukları için kesin tedavi yöntemi nedir :uhm:

yada çok iyi kapatan bir kapatıcı :uhm:

yanıtlayabilirseniz sevinirim..teşekkürler a.s.

su çiçeği izlerini tamamen geçirme şansım nedir?

gözaltı morluğu genetikse ,uykusuz kalmamaya gözlerinizi fazla yormamaya dikkat edin.bunun yanısıra kuşburnu çayını demleyip kompres yapın yada yağını günde 1 defa olmak kaydıyla sabahları kullanabilirsiniz.kivi kabuğu nemli kısmı haftada bir maske gibi uygulanır çözümler pek çoktur ama ben etkili ve uygulanabilir olanını söylüyorum .kozmetik ürünü olarak liearac marka ürünün diopticalm kremini alabilirsiniz denemiştir.kapatıcı da pastelin çift taraflı kullanımı olan makyaj ürünü yada makyajda en son ıd mineral adlı markanın gözaltı aydınlığını alın ürüne başlandığında hemen vazgeçmeyin sevgiler...

sivilce lekeleri için, yazan arkadaşım cilt tipinizi söylermisiniz...bilmiyorsanız nasıl teşhis edeceğinizi söyleyim..beni bilgilendirin lütfen sevgiler...

su çieği izlerini geçirmek hemen hemen imkansızdır.kimyasal peeling etkildir lazerle birlikte ama pahalı ve zor bir süreçtir cildi sıkılaştırarak gözenekleri az görünür hale getirebilirsiniz. birde iyi cins bir kapatıcı kullanılır sizde cilt tipinizi söylerseniz sıkıştırıcı doğal mask önerebilirim sevgiler....

gözaltı morluğu genetikse ,uykusuz kalmamaya gözlerinizi fazla yormamaya dikkat edin.bunun yanısıra kuşburnu çayını demleyip kompres yapın yada yağını günde 1 defa olmak kaydıyla sabahları kullanabilirsiniz.kivi kabuğu nemli kısmı haftada bir maske gibi uygulanır çözümler pek çoktur ama ben etkili ve uygulanabilir olanını söylüyorum .kozmetik ürünü olarak liearac marka ürünün diopticalm kremini alabilirsiniz denemiştir.kapatıcı da pastelin çift taraflı kullanımı olan makyaj ürünü yada makyajda en son ıd mineral adlı markanın gözaltı aydınlığını alın ürüne başlandığında hemen vazgeçmeyin sevgiler...

teşekkürler a.s.

su çieği izlerini geçirmek hemen hemen imkansızdır.kimyasal peeling etkildir lazerle birlikte ama pahalı ve zor bir süreçtir cildi sıkılaştırarak gözenekleri az görünür hale getirebilirsiniz. birde iyi cins bir kapatıcı kullanılır sizde cilt tipinizi söylerseniz sıkıştırıcı doğal mask önerebilirim sevgiler....

Çok teşekkür ederim cevap için cilt tipim karma. Akşamları contractubex kullanıyorum etkili midir sizce?

sivilce lekeleri karma cilt için ..öncelikle cildi temiz tutarak ve tonikle gözenekleri sıkıştırın gül suyu ve limon karışımını her gün sabah akşam yüz ve boyuna uygulayın karışım.yarım limon suyu 100 gr saf gülsuyuna karıştırılır ağzı kapalı şişede buzdolabında saklayın olur mu...ayrıca elma kabuğu lekeli yerler için çok güzel bir açıcıdır haftada birgün 1 tk pakmaya 1 tk oksijenli su 1 aspirin toz halinde uygulanırsa faydalı olduğunu gözlemledik sevgiler

Mrblar.. Öncelikle böyle bir topik açmanızdan dolayı teşekkür ediyorum. Geçen yaz farkında olmadan parfümü sıkarken boynumda lekeler oluştu ve ne yapsam geçmedi. Güneşte daha çok kızarıyor. Ne yaparsam geçer veya azalır?

contractubex uygun olabilir yinede bir cilt uzmanından ne kadar süreyle kullanılabileceğinizi öğrenin.gözenek sıkıştırıcı bir maske kullanın haftada bir banyodan sonra buhardan sonrada olabilir .yalnız temiz tutmaya özen gösterin gelelim maskeye ..karma cilt tipine uygun sıkıştırıcı bir maske...1 yumurta akı ,yarım limon suyu ...yumurta akını çırpıp 1 yemek kaşığı limon suyunu katarak yüze sürün 20 dakika sonra dinle dinlendirimiş içme suyu ile yıkayıp gülsuyu sürün ardından besleyici bir kremi cildinize yedirin.[.buzdolabında 6 saat bekleyebilen bir karışımdır ]

sağol desibelcim.. güzel hanımların daha güzel olmaları için fırsat yaratıp yararlı olmaya çalışıyorum bilgi ve deneyimlerimizi paylaşmak çok hoş...lekeleri yeni ve boyunda olması avantaj senin için önce leke giderici kozmetik ürünlerinden faydalanmanı öneririm. medical kozmetik eczanede satılan ürünlerden istersen araştırırım senin için bunun yanısıra elma sirkesinden faydalanabilirsin şişe suyunla karıştırarak..tonik gibi..mutlaka güneş korumalı nemlendirici kullanmalısın. doğal yolla maydonoz limon suyu ve yoğurt karışımı maskeyi 30 dk bekletip bol suyla durulayın sevgiyle kalın...

sevilay ablacım topiğin hayırlı olsun harika olmuş. bizlere böyle bir imkan sunduğun için çook teşekkür ederima.s.

şimdi geçiyim soruma:
benim cilt tipim karma.
gözeneklerim çok belirginleşmeye başladı.yağ bezelerim oluşuyor .ama malesef cildim kuruluktan kaşınıyor pul pul dökülüyor .nivea aqua sensetion nemlendirici -temizleyici-tonik kullanıyorum.
herşeyin çözümü var ama bu belirginleşmeye başlayan gözenekler ve geçmeyen sivilce izleri beni artık çileden çıkardı. derdima dermann sevilay ablammm:eek:

çok teşekkür ederim deneyeceğima.s.

öncelikle böyle bir topik açıp yardımcı olmak istemeniz çok güzel...benim cildim kuru ama çenemde siyah noktalarım var bunları geçirmek için ne yapabilirim? sivilceye yatkın bir cildim yok ama bu siyah noktalar canımı sıkıyo elleyip cildimi bozuyorum:KK43:(

ben direkt göz altıma odaklanmışım..en önemli 2.sorunum siyah noktalar

yüzüme nemlendirici sürmediğim zaman geriliyor ve kuruyor ama buna rağmen burun ve çene çevremde hafif siyah noktalar var..burun çevremdekiler biraz daha geniş alana yayılmaya başladılar -tatlicadiarzu- benim cilt tipim ne oluyor bu durumda benneyaptımki

2 günde bir yüzüme kese yapıyorum..aklıma geldikçe de acı badem sütü ile siliyorum ..bi türlü alışkanlık edemedim cildimi her gün temizlemeyi benneyaptımki

biraz uzun oldu kusura bakmin :nazar: önerilerinizi bekliyorum.teşekkürler

nazariksim uzun olur mu? ne güzel her cilt kendine özeldir o yüzden ,teşhis olayını ben sizin yorumlarınızdan alıyorum yoksa nete girseniz bir sürü reçete var, ama hangi cilde yarar ne yapılırsa zararlıdır çok ince detaylar anlatılmadığı için fayda yerine zararı olabilir tabiki...kuru cilttede siyah nokta olabilir. ama kuru cildii beslemek nemlendirmek, yağlı cildide temiz tutmak gerekli...bol su içmek ,sağlıklı besinler cildimize yararlıdır.üzerimize ne giyersek yakıştırdığımızda güzelizdir ama cildimiz değişmez giysimizdir.ve ona çok iyi bakmak gerekli...kese yerine peeling bence daha mantıklı yukarı doğru hareketlerle yapabilirsin ama zamanla deformasyon olabilir..cildin kuru olan kısımlarına nemi eksik etme sevgiler [ siyah noktaları anlatıcam ]

zenku ,canım seninde cildin kuru ve siyah nokta oluşuyorsa temizlemeye ve nemlendirmeye özen gösrer.kuru cilt buhar banyosu:kaynamış suya papatya atın ve havluyla yüzünüzü buharda bekletin 10 15 dk sonra temiz pamukla siyah noktaları zorlamadan temizleyin çıkmayanlar tedavi süresince temizlenir merak etmeyin.free alchool yani alkolsüz tonik kullanın sabah akşam... birde allerjik cilt yapınız yoksa [önce kolunuzun iç kısmında deneyin]1 yk yoğurt 1 tk badem yağını karıştırıp maskaeolrak kullanın .bütün maskeler göz ve dudak etrafı hariç sürülür.sevgiyle kalın ve de yüze el sürülmez emi canım...sakın oynama cildinle.....

X