• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

uzman cvs karısı olmak :/

mehmeterdogan

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2013
43
3
86
Kars
mrb arkadaşlar esım uzman cavus 3 aylık evlıyız ve hemen hemen hergun ısten eve barut gıbı donuyo ve benle tartısmak ıcın sureklı bahane uretıyo. alttan alsam bana basından savar gıbı konusma benle dıyo tartısmaya gırdıgımde de sorun daha cok buyuyo sızce ne yapmalıyım daha bu 3 aylılık evlılıkte bu tartısmalarımız boyle olursa ılerıyı dusunemıyorum :(

Merhaba canım, her ne kadar evliliğin ilk ayları cicim ayları deselerde, bence en zor dönemleri ilk zamanlar. Anca birbirinizi tanıyorsunuz çünkü. Onun huyları sana garip gelebiliyor, senin huyların ona garip gelebiliyor.
Eşinin karakteri nasıl bilemem ama birazda mesleğin verdiği bir gerginlik olabilir. En güzeli işi işten çıktıktan sonra unutmak, eve güleryüzlü gelmektir. Ama nerdee..
Benim eşimde bir ara o kadar sinirli geliyordur ki, hatta annesinin yanında felan beni azarlamalar felan. Çok kızdım, tartışıyorduk devamlı. Baktım hep böyle, sessiz kalmayı tercih ederim. Ben sessiz ve duyarsız olunca, yavaş yavaş yola girdi bizimkisi.
Onu hiç umursamadım, evde yokmuş gibi davrandım, hiç üstüne düşmedim:19:
Sende mümkün mertebe muhattap olma, varsın sinirlensin bir süre üstüne gitme. Bakalım zamanla anlar hatasını inşallah..

Back