Uzman cavus maas

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Valla ben bir polisten ayrıldım. Anlattığı profille tam uyumluydu. Sürekli görev derdi maaşını bilirdim çünkü ben de aynı bakanlık grubundayım ama onun dışında gelir gideri bilmezdim. Karısından kocasından çok gizli saklı işleri olanlar aldatıyor işte daha ne olabilir. Bu arada benim boynuzlar arşa çıkmış da haberim yokmuş. Kurtuldum ben konu sahibi de çalışıp ayakları üzerinde durmak zorunda kimseye güven yok işte

Kizlar esime sordum basta soylemek istemedi ama askeriyenin oyagimk ne varmis birikim yapip her ay oraya yatirmis orda degerliyonumus para
Devlet oyağı zaten kesiyor kenarda değerlendiriyor. Aktarma olduğundan en olun var mı öyle bir şey bilemedim. Her ikisinin hesap dökümünden anlarsınız. Benim içime sinmedi nedense

Yok bence de zaten eşinin maaşı 45 bindir, ek görev vs. yoksa. Benim takıldığım nokta maaşını özellikle gizliyor olması. Bu eşe bilenmek için yeterli bir sebep zaten. Güvenilmez bir adam. Aldatma diyemem ama belli ki bir şeyler saklıyor.

Maaş aralığını bilmiyorum ama sabah akşam mesai pek mantıklı durmuyor. Nöbet mi yani?

E bacım aile de yok para nerde? Sana bir şey alıyor mu? Evin gideri borç harç bitince kalan varsa, kalan para ile ne yapılıyor niye sana söylemiyor ki mana veremedim
Aliyor her istedigimi araba kiralar gezdirir yemege filan goturur

Ablacım eşin oraya kendi yatırıp değerlendirmiyo parayı, devlet kendi maaştan kesip oraya yatırıyo zaten. Adam hala saklıyo senden
Aaa ciddimisiniz bana niye oyle dedi o zaman oyak tam olrak ne oluyor tam bilmiyorum bende

Ablacım eşin oraya kendi yatırıp değerlendirmiyo parayı, devlet kendi maaştan kesip oraya yatırıyo zaten. Adam hala saklıyo senden
Aynen onlarda oyak var, zorunlu olarak kesilip oraya yatar. Emekli olurken ya tamamını çeker yada maaş olarak alırlar... Orada değerlendiriyor kısmı yalan Bi yerde Bi halt ediyor ama ne

Eşinizin uzman çavuş olduğuna eminmisiniz?
Ayrıca sizden böyle birşeyi saklayan biriyle nasıl rahatça aynı yastığa baş koyabiliyorsunuz?

Siz lojmanda mi kaliyorsunuz yoksa kira vs falan mi?Baktim %10 kesinti oluyormus oyakta.Tabi detaylari kusuratlari bilemiyorum tam ama 5000 lira civari oluyor uzman cavusta yanlis okumadiysam.
Aile olmussunuz.Neden kalem kalem gelirimiz bu,giderimiz su,bu da yatirimimiz diye belirtmekten kacinir ki bir erkek?

Para konusunsa kismaz her istedigimi alir cok şükür gezdirir yer icirir sadece maasini soylemiyor parayi vermese dicem hani birisine veriyor diye ama bize harciyor
Maasini bilmediğiniz adamin tamamini size harcadigini da bilemezsiniz neticede.
Yani ne yapacağınızdan korkuyor da söylemiyor anlamadim. Bir isler çeviriyor bence de.

Aaa ciddimisiniz bana niye oyle dedi o zaman oyak tam olrak ne oluyor tam bilmiyorum bende
Devlet her ay maaştan belirli bir miktar keser oyak’a yatırır. Bu kesilen oraya yatırılan tutarı devlet belirler eşin belirlemez. O para orada birikir. Devlet işletir parayı. Emekli olduğunda toptan veya her ay maaş olarak ödenir o para geri. Yani eşinin kendi isteğiyle kenara atıp biriktirdiği para değil o. Maaşından zorunlu kesilip oyak’a atılan para o. O para kesilip kalanı maaş olarak alıyorlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…