- 14 Haziran 2023
- 6.038
- 18.358
- 33
-
- Konu Sahibi Sakura1011
E bacım aile de yok para nerde? Sana bir şey alıyor mu? Evin gideri borç harç bitince kalan varsa, kalan para ile ne yapılıyor niye sana söylemiyor ki mana veremedimEsim ailesiyle gorusmuyor ki zaten
İmzamı atıyorum.1 kocan aldatıyor
2 40 50 bin alıyor.
3 sende çalış.
Valla ben bir polisten ayrıldım. Anlattığı profille tam uyumluydu. Sürekli görev derdi maaşını bilirdim çünkü ben de aynı bakanlık grubundayım ama onun dışında gelir gideri bilmezdim. Karısından kocasından çok gizli saklı işleri olanlar aldatıyor işte daha ne olabilir. Bu arada benim boynuzlar arşa çıkmış da haberim yokmuş. Kurtuldum ben konu sahibi de çalışıp ayakları üzerinde durmak zorunda kimseye güven yok iştearkadaşlar bilen de konuşmuş bilmeyen de konuşmuş aldatıyor diyen bile olmuş ? Suizan hayatta çok önemli , kim kimi aldatıyor bilemeyiz sorun adam maaşını açıklamıyor kadın bunu merak ediyor ? Neden okuduklarınızı anlamakta bu kadar zorlanıyorsunuz .
Batı da kara kuvvetlerinde maaşlar 45-50 arasında değişir , eşinizin maaşını söylememe sebebi kumar vb şeylerle uğraşıyor olabilir bilemeyiz , ama bu şekilde evlilik hep sallantıda olur , çözmeye çalışın .
Oyak hesabını değil. Oraya yatan para direkt maaşından kesiliyormuş zaten. Size maaş hesabını ve hesap hareketlerini göstermeli.Evet oyak hesabinu gosterdi
Devlet oyağı zaten kesiyor kenarda değerlendiriyor. Aktarma olduğundan en olun var mı öyle bir şey bilemedim. Her ikisinin hesap dökümünden anlarsınız. Benim içime sinmedi nedenseKizlar esime sordum basta soylemek istemedi ama askeriyenin oyagimk ne varmis birikim yapip her ay oraya yatirmis orda degerliyonumus para
bırakın da ona kadın karar versin. 45 bin olan maaşı 60-70 veya 100 bin maaşı vardır diyerek siz belirlemeyin. 4 yıllık savcının bile 65-70 bin bandında maaşı var. bahsi geçen uzman cavus ve maaşı 45 bin.Kadının kocasına bilenmesi için yeterince sebep var zaten.
Yok bence de zaten eşinin maaşı 45 bindir, ek görev vs. yoksa. Benim takıldığım nokta maaşını özellikle gizliyor olması. Bu eşe bilenmek için yeterli bir sebep zaten. Güvenilmez bir adam. Aldatma diyemem ama belli ki bir şeyler saklıyor.bırakın da ona kadın karar versin. 45 bin olan maaşı 60-70 veya 100 bin maaşı vardır diyerek siz belirlemeyin. 4 yıllık savcının bile 65-70 bin bandında maaşı var. bahsi geçen uzman cavus ve maaşı 45 bin.
Maaş aralığını bilmiyorum ama sabah akşam mesai pek mantıklı durmuyor. Nöbet mi yani?Kizlar bi bakin esim bana maasini soylemiyor erkegin maasi sorulmazmis su kendisi 4 bucuk yillik uzman cavus ve batida gorev yapiyor sabah aksam mesaiye gidiyor komando batida komando olupta bu arada kara kuvvetlerinde calisyor esim ne kadar maas aliyor esiniz
40 bin mi alıyor. Ben de uzman casuslar yüksek alıyor saniyordumArkadaşın eşi 22 yıllık uzman çavuş 40 oldu ocakta
Aliyor her istedigimi araba kiralar gezdirir yemege filan gotururE bacım aile de yok para nerde? Sana bir şey alıyor mu? Evin gideri borç harç bitince kalan varsa, kalan para ile ne yapılıyor niye sana söylemiyor ki mana veremedim
Sabah gidiyor aksam geliyor arada nobet oluyorMaaş aralığını bilmiyorum ama sabah akşam mesai pek mantıklı durmuyor. Nöbet mi yani?
Ablacım eşin oraya kendi yatırıp değerlendirmiyo parayı, devlet kendi maaştan kesip oraya yatırıyo zaten. Adam hala saklıyo sendenKizlar esime sordum basta soylemek istemedi ama askeriyenin oyagimk ne varmis birikim yapip her ay oraya yatirmis orda degerliyonumus para
Aaa ciddimisiniz bana niye oyle dedi o zaman oyak tam olrak ne oluyor tam bilmiyorum bendeAblacım eşin oraya kendi yatırıp değerlendirmiyo parayı, devlet kendi maaştan kesip oraya yatırıyo zaten. Adam hala saklıyo senden
Aynen onlarda oyak var, zorunlu olarak kesilip oraya yatar. Emekli olurken ya tamamını çeker yada maaş olarak alırlar... Orada değerlendiriyor kısmı yalanAblacım eşin oraya kendi yatırıp değerlendirmiyo parayı, devlet kendi maaştan kesip oraya yatırıyo zaten. Adam hala saklıyo senden
Kizlar bi bakin esim bana maasini soylemiyor erkegin maasi sorulmazmis su kendisi 4 bucuk yillik uzman cavus ve batida gorev yapiyor sabah aksam mesaiye gidiyor komando batida komando olupta bu arada kara kuvvetlerinde calisyor esim ne kadar maas aliyor esiniz
Maasini bilmediğiniz adamin tamamini size harcadigini da bilemezsiniz neticede.Para konusunsa kismaz her istedigimi alir cok şükür gezdirir yer icirir sadece maasini soylemiyor parayi vermese dicem hani birisine veriyor diye ama bize harciyor
Devlet her ay maaştan belirli bir miktar keser oyak’a yatırır. Bu kesilen oraya yatırılan tutarı devlet belirler eşin belirlemez. O para orada birikir. Devlet işletir parayı. Emekli olduğunda toptan veya her ay maaş olarak ödenir o para geri. Yani eşinin kendi isteğiyle kenara atıp biriktirdiği para değil o. Maaşından zorunlu kesilip oyak’a atılan para o. O para kesilip kalanı maaş olarak alıyorlarAaa ciddimisiniz bana niye oyle dedi o zaman oyak tam olrak ne oluyor tam bilmiyorum bende