- 23 Eylül 2020
- 713
- 645
-
- Konu Sahibi Sakura1011
Büyük sürpriz: ailesine ev almış
Valla bir de daha eve giren maaşı bilmediğiniz adamdan çocuk yapmışsınız. İş yok güç yok bravo cesaretinize ne diyim
Nolur bu kadar saf olmayın ya.Ailesine gondermiyor o zaman birikim yapiyor belkide demisti bi ara sana buyuk bir suprizim olcak bir gun belkide biriktirip bir hediye alcakta olabilr
Yok oynamiyor esimin kotu aliskanliklari yokturKumar oynuyor olabilir mi ?
ne kadar kesin konuşmuşsunuz 60 70 bim ne demek yahu? kadini iyice kocasına karşı bilemeyinNisanlim bana söyler maasiniseninki niye söylemiyor? Neden söylenilmezmis ne alaka.
Uzman cavusun maasi 60-70bin civari mesaiye kaliyorsa zaten 100bin civari maasi alir. Ki mesaiye kaliyorum deyip yalan söylemiyorsa
Esiniz jandarmami yoksa tsk damiBenimde kocam batıda uzman çavuş 45 bin.aliyor ama zam gelecek yakında 60.olur
Insallah inandiginiz gibidir.Kizlar esime sordum basta soylemek istemedi ama askeriyenin oyagimk ne varmis birikim yapip her ay oraya yatirmis orda degerliyonumus para
Kadının kocasına bilenmesi için yeterince sebep var zaten.ne kadar kesin konuşmuşsunuz 60 70 bim ne demek yahu? kadini iyice kocasına karşı bilemeyin
Hesabını açıp gösterdi değil mi? Öyleyse iyi.Kizlar esime sordum basta soylemek istemedi ama askeriyenin oyagimk ne varmis birikim yapip her ay oraya yatirmis orda degerliyonumus para
Jandarma uzman çavuş kara kuvvetleri ikisi hemen hemen aynı zaten maaşıEsiniz jandarmami yoksa tsk dami
Hobaaaa 60 70 bin hatta 100 bin miNisanlim bana söyler maasiniseninki niye söylemiyor? Neden söylenilmezmis ne alaka.
Uzman cavusun maasi 60-70bin civari mesaiye kaliyorsa zaten 100bin civari maasi alir. Ki mesaiye kaliyorum deyip yalan söylemiyorsa
O nasıl bir iş maaş söylememek, parayı nereye dağıtıyor da meblağ gizleniyor diye huylanırımKizlar bi bakin esim bana maasini soylemiyor erkegin maasi sorulmazmis su kendisi 4 bucuk yillik uzman cavus ve batida gorev yapiyor sabah aksam mesaiye gidiyor komando batida komando olupta bu arada kara kuvvetlerinde calisyor esim ne kadar maas aliyor esiniz
Evet oyak hesabinu gosterdiHesabını açıp gösterdi değil mi? Öyleyse iyi.
Kizlar esime sordum basta soylemek istemedi ama askeriyenin oyagimk ne varmis birikim yapip her ay oraya yatirmis orda degerliyonumus para
Pollyanna olmaya gerek yok, ortada birikim olmazsa ne yapacaksın:) eşten gizli iş çok saçmaAilesine gondermiyor o zaman birikim yapiyor belkide demisti bi ara sana buyuk bir suprizim olcak bir gun belkide biriktirip bir hediye alcakta olabilr