Uzm. Dr. Ünal Şahin hakkında bilgi paylaşım

ben kendisine ameliyat olmadm ama keşke olsaydm diyorum..2 kişinin burnunu canlı canlı gördüm hatasz güzel burunlarr
ben kendisine ameliyat olmadm ama keşke olsaydm diyorum..2 kişinin burnunu canlı canlı gördüm hatasz güzel burunlarr
kime oldunuz memnun değil misiniz

bende unal beyi dusunuyirum burun ucu olacak burun kanatlarim cok yayiliyor gulunce birde burun ucum dusuk nasil bir doktor cok korkuyorumya rezil olursa burnum diye lutfen yardimci olun olanlar resim koyabilirmi

arkadaşlar ünal bey'e burun ameliyatı olmayı düşünüyorum. kendisi ile deneyimleriniz nasıl? öneriri misini?

bende unal beyi dusunuyirum burun ucu olacak burun kanatlarim cok yayiliyor gulunce birde burun ucum dusuk nasil bir doktor cok korkuyorumya rezil olursa burnum diye lutfen yardimci olun olanlar resim koyabilirmi
irayze burun ucu amelıyatı oldun mu unal bey'e?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…