• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzm. Dr. Ünal Şahin hakkında bilgi paylaşım

Editor

Edidir Edi
İçerik Editörü
12 Temmuz 2006
1.287
3.050
658
İstanbul
Yüz Estetiği
Şakak Germe
Orta Yüz Germe
Orta Yüz ve Boyun Germe
Tolal Yüz Germe
Yüzde Kontür
Göz Kapağı
Dudak Şekillendirme
Doku Kokteyli
Peeling
Lazer Tedavisi

Asma Teknikleri
Dudak Asma
Kaş Asma
Kalça Asma
Yanak Asma
Boyun - Gıdık Asma
Meme Asma

Meme Estetiği
Meme Büyütme
Meme Küçültme
Meme Dikleştirme
Erkek Meme Estetiği
Meme Eşitsizlikleri

Vücut Estetiği
Liposuction - Vaser
Kol Germe
Karın Germe
Uyluk Germe
Bacak İnceltilmesi
Bacak Eğrilikleri

Doğuştan Olan Hastalıklar
Dudak Damak Yarığı
Kepçe Kulak
Kulak Yokluğu
Burun Yokluğu
Parmakların Yapışık Olması
Hemanjion ve Urlar
Göz Kağağı Sorunları
Seks Organları Yokluğu
Yüz Kafa Şekil Bozuklukları
Meme Rekonstrüksiyonları

Ünal Bey'e Ameliyat olanlar yazabilir mi ??? Az kaldı ameliyat olmama hemen karar vermem lazım

:kedi:bende salı saat 5 e randevu aldım.bakalım neler olacak.aslında reha beyi çok istemiştim ama bir senelik tüm randevuları doluymuş.ünal beye sıcak baktım.çünkü herkes olumluydu.bakalım neler olacak.kaydirigubbakcemile4inşallah kararım yanlış deildir.eyvahedigeldismile

canım fiyat konusunu da konuşcaksındır muhtemelemen bizi de bilgilendirir misin

canım fiyat konusunu da konuşcaksındır muhtemelemen bizi de bilgilendirir misin

fiyat gayet makul.inş.bi aksilik çıkmazsa n10 şubat olarak tarihi belirledik.fiyata gelince aslında herkes için farklı şeyler olacaktır,fiyat konusunda ama bence cidden çok uygunkaydirigubbakcemile3sadece muayene için bi möiktar para alınıo o kadar.ama o da gazidekinden az.alkisalkisalkis

bende ünal şahine ameliyat olmak istiyorum ama reha yavuzeri de çok öneriyolar.ünal şahine ameliyat olanlar bilgi verirse cok iyi olurrrrrbilmiyorumkismile

hımm peki yarın ben randevu almaya gidicem ön görüşme için ne kadar ödemem gerekiyo(ona göre para alcam da yanıma)bide önceden bi taslak yapıyo mu??bu konularda yardımcı olursan çok rahatlıycam gerildim de senin halini düşünmek bile istemiyorum:S

fiyat gayet makul.inş.bi aksilik çıkmazsa n10 şubat olarak tarihi belirledik.fiyata gelince aslında herkes için farklı şeyler olacaktır,fiyat konusunda ama bence cidden çok uygunkaydirigubbakcemile3sadece muayene için bi möiktar para alınıo o kadar.ama o da gazidekinden az.alkisalkisalkis

canım acaba özelden yazabilirmisn fiyatı hala görüşemedim de :S

hımm peki yarın ben randevu almaya gidicem ön görüşme için ne kadar ödemem gerekiyo(ona göre para alcam da yanıma)bide önceden bi taslak yapıyo mu??bu konularda yardımcı olursan çok rahatlıycam gerildim de senin halini düşünmek bile istemiyorum:S

Evet cnm önce tasarımını yapıyo daha sonra burnunda ki işleme göre sana fiyat çıkarıcaklar çok korkma fiyattan piyasayla aynı hemen hemen

nehhy canım mesajdaki fotoyu acamadım acılmıyo :S göremediğim için anlayamadım türk lokumu diye bi yöntem varmış onepte yapılıyomus o yöntemle mi yapılcak??(petek dinçöz burnu öleymiş)herkese aynısı gitmez tabi ama yinede soriym dedim :)

tasarım da yapıo.ben dedim ki tabiki de böyle olmaz ama 3 aşağı 5 yukarı böyle olur dedim doktor bey bana yok aynısı oluo dedi,ay keşke olsa dedim tabi içimden:Saruboceq:12 gün kaldı bakalım nasıl olacakeyvahedigeldismileinş. pişman olmam:sinifsinif:bilmiyorumkismileama işlem süper olursa süpper olurrrrdelikafadulden

ayy canım bütün iş doktora güvende ve ne istediğini bilmekte sen o işi halltmişsin zaten şimdi bizde sabırsızlıkla iyi haberlerini bekliyoruz:))

aaa çok sevindim yaaa:))memnun kaldınmı nasıl bi doktor,senn istediğin gibi mi oldu yoksa onun tasarımı üzernden tercih mi yaptın kaca oldn? canım böle boğdum biraz ama ünal şahine olan yoktu bende cok kararsızdım tarih alcaktım artık zühtü demir e olan bir sürü kişi var ona olayim diyodum aklımda kalcaktı. şimdiden saol :))

canımm benim burnumun tasarımla pek alakası yok,ve şu an öyle güzel durmuyor bakalım 1 yılın dolmasını bekleyeceğim hala şiş

beni 3 gün önce ünal şahin ameliyat etti. kesinlikle tavsiye ediyorum. ağrı sızı yok.genel anestezi istediğim için hiçbişi hissetmedim. tek sıkıntım burnumda tampon varken uyuyamamak ve yutkunamamak oldu ama dün tamponlarım çıktı, ünal beyin asistanı aldı tamponları ve hiç acı hissetmedim, sol tarafımdan kemik aldırdığım için hiç nefes alamıorum ancak sağ taraftan ara ara nefes alıyorum. ilk gün su bile içemiyodum, bugün katı yiyeceklere başladım. çok zorlanmadım. cumartesi günü alçım alıncak. merak ediyorum çok nasıl oldu diye ama doktoruma güvendiğim için içim rahat=)

Back