- 22 Mayıs 2018
- 19
- 3
- 1
- 31
Evet kizlar bu ikinci konum, ilk konumu bilenler bilir erkek arkadasimla ilgili. Kendisi yabanci ve ailemin kabul etmeyeceginden emindim. Is yerinden tanisiyoruz hatta beni ise o almisti. Bi kac aydir bir birimizi daha yakindan tanimaya calistik cokta iyi anlasiyorduk birbirimizden hoslaniyorduk egleniyorduk gülüyorduk her aksam isten sonra oturup bir seyler iciyorduk (restoranda calisiyoruz) sonra beni eve birakirdi kendide evine giderdi. Her sey bugüne kadarmis. En büyük sorun beyefendinin eski kiz arkadasi, 8 senelik iliskileri oldu ve zamaninda birlikte ev tutuklari icin hala ayni evde yasiyorlar. Kiz hostes oldugu icin bir iki haftada bir geliyor eve bir kac gunlugune. Erkek arkadasinin eski kiz arkadasiyla ayni evde yasamasi kimin hosuna gider ki, ama iste yeni ev bulup tasinana kadar kalacak dediginde altan aldim anlayis gösterdim sonucta sokaga atamaz, en gec 2 3 ay sonra annesinin evine tasinabilecek annesinin evi isaata oldugu icin. Bugün yine is yerindeyiz sabah geldim konustuk sakalastik güldük kahve ictik hic bir sorun yoktu ta ki bi kac saat sonrasina kadar. Ben calisiyorum o ofisinde. Birde baktim eski kiz arkadasi girdi onun odasina dogru gidiyor benim ellerim basladi sinirden titremeye, mesaj attim ne isi var onun burda diye, konusmak icin kendi cagirdigini söyledi ve ben sadece orta parmak emojisi yolladim geri kendisine. O sirada bende tabi düsünüyorum bu sekilde devam etmek istermiyim onunla diye ve tabiki hayir, bir degil iki degil kiz sürekli ariyor kendisini yine onunlami birliktesin diye telefonu acmadiginda onunlami ilgileniyorsun yine diye mesaj atmalar fln. Kiz gitti yarim saat sonra ve ben tabi tribimden gecilmiyor suratina bile bakmiyorum. Asaga yukari yarim saat sonra beni yanina cagirdi konusmak istedigini söyledi. Oturduk basladi konusmaya ve beyefendi dedigine göre bu durum kendininde hosuna gitmedigini ve bu konu kendini yordugunu ve benimde üzüldügümün farkinda oldugunu fln söyledi. Bu arada ben parmagimi isiriyorum aglamamak icin tutuyorum kendimi ve kiz evden gidene kadar aramizdaki iliskiye ara vermek istedigini söyledi bende sende rahatsiz oluyoruz bu durumdan fln dedi. Bana söyledigi herseyin gercek oldugunu beni gercekten sevdigini onun icin cok degerli oldugumu bana sarilmayi benimle gülmek ve eglenmek cok hosuna gitigini söyledi ama bi kac ayligina ara vermek istediginide söyledi. Bi kac ayligina cok iyi iki is arkadasi olmamizi istedigini ve kalbinde farkli bi yerim oldugunu söyledi ve hayatinda yaptigi en zor konusma oldugunu dedi. Ben hic bir sey söyleyemedim aglamamak icin tutuyorum kendimi ve sadece peki sen nasil istersen diyip sustum sonra kalktim tam kapidan cikarken biraz zamana ihtiyacin varsa zaman ayirabilirsin dedi, arkama bakmadan gittim isimin basina ama zor tutuyorum kendimi tuvalete gidip agladim Daha sonra kendide geldi belli ki oda bir iki göz yasi dökmüs belli etmemeye calisiyor gözlerini ovaliyor fln. Daha dün aksam is arkadasimizin dogum günündeydik sarilmalar gülüsmeler fln ve bugün birden bu durumdayiz tüm gün yüzüne bakamadim. Isten sonra geldim eve kendimi odama kilitledigimden beri agliyorum hayir yani ne dememi bekliyorsun ki "olur tabi bi kac ay sonra kaldigimiz yerden devam ederiz" flnmi Benim ilk iliskim 7 sene önceydi ondan sonra bir daha olmamisti erkek arkadasim zaten bi ara bütün erkeklerden nefret etmistim sirf ataerkil zihniyeti yüzünden kimseyi kabul etmedim hayatimda kimseyi istemedim. Seneler sonra herkes ayni degildir ve insanlara sans vermem gerektigini düsündüm ve bu beyefendiden önce iki kisiyle görüstüm ama olmayinca olmuyor sonra bu cikti karsima iste Bilmiyorum ki nasil yüzüne gülebilirim hic bir sey olmamis gibi Sanirim bi 7 sene daha kimseyi kabul etmeyecegim