Üzgünüm kızlar...

su_perisi su_perisi

Beklemek demek, umut demek...
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2016
202
158
33
Daha önce konu açmıştım. Doğuma nasipse 6-7 hafta var ama riskli gebelik olduğu için evdeyim ve genelde yatıyorum. Yürümek üstümü giyinmek duş almak bile çok zor. Ev temizliğine kadın geliyor. Yemek ve bebek eşyalarını hazırlamak için annemi çağırmıştım. Bi şekilde geldi. Duş alıyor anne saçını kurut diyorum kim alacak makineyi diyor. Bebek için avmye gitcem diyo diyorum orda yorulup harcayacağın enerjiyi evde başka bişiye harca diyorum alma bişi zaten aldın yeteri kadar diyorum. Ben kendim giderim sıkıldım diyo. Yemek koycak yemek de patates kızartması söylemesi ayıptır domates ve yoğurt istiyorum birini versem yetmez mi diyo sonra hamile olunca kıyamadı koydu ikisinide. Bebek uyku setini yıkıcaz tutturuyo yorganı ben yıkamam siz yıkayın mevzu makineye atıp yıkama. Neyse bugün yıkadık akşama yemek yapmam diyo dedim menemen yapalım yapmadı. Açıkcası çağırdığım için üzgünüm. Hata yaptım. İçimden yüzüne gülmek ve konuşmak hiç gelmiyor. Kalbini de kırmak istemiyorum ama elimde değil hiç sıcak davranmak gelmiyor içimden. Her şeye bi kulp buluyor onu yapamam bunu beceremem yaparkende binbir zorlukla yapabiliyor. Herşeye negatif yaklaşıyor. Fırını çalıştıramam, düdüklüyü kapatamam, sandelye getir kendine diyorum getiremem. Devamlı yapamam edemem. Doğum olunca elime alamam. Oturup ağlamak istiyorum. Kötü düşüncelere kapılıp kimseyi üzmek istemiyorum. Her şeyden önemli sağlıkla doğum yapabilmem. Anne ahı almak istemem ama ne yapcağımı bilmiyorum. Eşime de ayıp oluyor ama ağzını açıp bi kelime söylemez Allah için Allah ondan razı olsun. Bana telkin verin kızlar ihtiyacım bu. Sevgiler.

Üf cok zor.benzeri benim başimada geldi o yuzden seni anliyorum.doğumdan sonra ben iyiyim.sende bugune kadar cok yoruldun.kendi işimi artık kendim görüyorum diye tatlı bi şekilde yollarsin.ama doğuma kadar evladın için sabretmekten başka çare yok gibi

Eger maddi imkaniniz varsa haftada birkac gun yardimci alin evinize siz kendinizi iyi hissedene kadar en azindan hamile halinizle sinir harbine girmezsiniz

Bu ne ya? Nefes alsa vermeye üşenecek yakında.

Başka kimse yok mu gelebilecek? KV, kardeş, teyze , kuzen? Çağırın, anne biraz da o yardımcı olacak sen doğuma kadar dinlen diye annenizi yollayın.

Daha önce de demiştim. O da çok sağlıklı değil zorlanmasını anlıyorum. Her şeyi yapmasını beklemiyorum ama bu kadar negatiflik beni yoruyor. Belki hamilelikle fazla hassasım bilmiyorum.

Bu ne ya? Nefes alsa vermeye üşenecek yakında.

Başka kimse yok mu gelebilecek? KV, kardeş, teyze , kuzen? Çağırın, anne biraz da o yardımcı olacak sen doğuma kadar dinlen diye annenizi yollayın.

Bi hafta oldu geleli gelir gelmez biraz rahatsızlandı şimdi normal ama dedim hatta sen hasta olunca üzüldüm dön istersen diye doğuma kadar kalırım diye geldim dedi. Yani bi yandan kırılıyorum. Bi yandan kıyamıyorum onu kırcam diye duygular allak bullak ben de. Yani iyi niyetli ama benim ihtiyacım olan şeyleri yapmak ona zor geliyor haliyle sıkıntı burdan çıkıyor. Kalp kırmadan biraz daha kalsın kv gelebilirse annemin gitmesi niyetim.

Sabır diliyorum arkadaşım, sağlıkla al bebişi kucağına inşallah. Eviniz müsait ve KV sevdiğiniz bir insansa anneniz gitmeden de çağırabilirseniz bence. Kendi isterse kalır, rahatsız olursa da gider.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…