çok teşekkür ederim arkadaşlar.. desteğiniz için dularınız için yanımda olduğunuz için... bu sabah 10 gibi babamlar döndüler memleketten.. ve tahmin ettiğim gibi babam çökmüş sakal bırakmış ve gözleri hala kançanağı içinde kıpkırmızıtülbentini almış babanneciğimin tabuta serilen tülbentini ve hep onunla uyumuşş.. kahvaltı yaptırdım biraz sohbet ettim onunla güldürdümde ( bu bana göre süper bişi) sonra dedimki bak baba bizler varız kızların var annem var ve senin babannem ve dedem için hissettiklerini bizler senin için hissediyoruzz üzülüyoruz seni böyle görünce.. sakın içine atma babacım ağla şimdi şuan ağla ama içine atma sağlam dur ayakata kal dirençli ol çünkü bizim sana ihtiyacıımz var babam dedim o ağladı ben ağladım sarıldık tekrar ağladık zor geçicek biliyorum hiç kolay olmicak.. hadi kalk baba traş ol yada gel ben kesim sakallarını dedim, yok kesmicem uzatıcam sakallarımı dedi.. bunu neden dedi bilemiyorum? ama hiç üstelemedim tamam babam kesmeyelim yakışır sana sakal birde böyle deneyelim dedi.. sonra abdestini aldı cumaya gitti.. ayrıca camiidede hem yönetimde hemde ortağıyla beraber çay ocağını işletiyor babam ve biraz orda kalmış cemaatla konuşmuş o yokken babannem için namaz kılmış cemaat (gururla sevinerek anlattı babacığım)eve geldi birar kahve yaptım annemle ikisine karşılıklı içtik ve yatırdım onları dinlendiriyorum. böyle işte kızlar akşamada ablam gelicek eniştemle ve desteğimiz hep sürücek benim canımın içi kanım olan babama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?