başınız sağolsun belinay.Allah rahmet etsin.
Allah'tan geldi yapacak bişey yok.
en azından babaannen uzun bir süre yaşadı,çoluk çocuğunun mutluluklarını gördü.torununun evlendiğini gördü.senin sevdiğini sevildiğini gördü.
yani görecek çok şey var elbet ama bunları düşünerek avunmaya çalışmak lazım.
45 dakika can çekişti diyorsun.
ya aylarca acı içinde kıvransaydı.
benim anneannem 2 sene önce vefat etti.12 yıl kanserle boğuştuktan sonra son 7 ay yatalaktı.son 2 ay ise Almanyadaki doktorlar artık ilaç vermiyordu.hepimiz ölmesi için dua ettik biliyormusun?insan canının ölmesi için dua edermi? ettik.
artık her telefonda çığlıklarını duyuyorduk çünkü.
o yüzden dua et ki babaanneni hep şen şakrak haliyle hatırlayacaksınız.
Allah ne kadar ac olsada sıralı ölüm versin...
tekrar başınız sağolsun...
ben kolay kolay ağlamıyan biriyim ve yazdıklarından dolayı çook üzüldüm çook direndim gözyaşlarımı aktmamak için ama tutamadımbenim de babannem var ve küçüklüğümden ebri hep benimle beni o büyütmüştür bazen anlaşamadığımız günler oluyor ama yinede çook seviyorum onu ölüm lafı ona hiç yakışmaz ama ölümünden en çok korktuğum insan da o RABBİM uzun ömürler versin küçüklüğümden beri hep dua ederim hatırlıyorum bu duayı 1. sınıfa giderken etmişitm halada ederim ALLAH'ım benim ömrümden 60 yılı alsın onun ömrüne katsın onsuz yaşıyamam çünki inana acını anlayabiliyorum çook üzüldüm boğazım da bir düğüm oluştu resmen HATUN BABANNE VE ALİ DEDE YE DUA MI ETTİM
Canım başınız sağolsun ,Allah babaannenin mekanını cennet eylesin.
Çok duygulandım okurken.Sizlere de allah sabırlar versin.
Dualarımız sizinle
belınaycıgım olumde bızım ıçın ınsan elbette olecek uzulmussundur çok zor bende dedemı kaybettım çok zor ama tevekkul etmek lazım sen sımdık onun arkasından kelımeı tevhıd ve yasın okumalssın ona yapabılecegın bu bende okurum basın sagolsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?