üzgünmüyüm bilemiyorum

BenCagla

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2007
301
0
44
bugü biliyorsunuzki 12.günüydü.
ama 1,5 saat kadar önce evde test yaptım ama tek çizgi
bu olayda kendim ve eşimden sonra kayınperime üzüldüm:çok üzgünüm:

üzüntünü bende paylaşıyorum canım ama umudunu kaybetme hayırlısı allahdan inşallah hepimize bebiş nasip eder kendini çok yıpratma sakın allah büyük canımŞeniz

canım kendini üzme. Belki çıkar.Bende yaptım bugün .10.günümdü.8dk.sonra ikinci çizgi çıktı.Ama çatlatma iğneleride pozitif gösterebiliyomuş bazen.

Umudunu sakın kaybetme arkadaşım. Biliyorsun benim de ilk aşılamam tutmadı. Ama bu bir son değil, daha yolun başındayız. Diğer aşılamalarda pozitif sonuç alırız inşallah.

canım arkadaşım üzülme tabiki üzülme desemde üzülürsün ama elden ne gelir ki inş başka sefere bebişin iyi tutunur

:teselli:üzülme canim bir dahaki sefere insallah anne olursun hem bu senin ilk denemen yanilmiyorsam:teselli:

hepinize çok teşekkür ediyorum.
ama hiç ağlamadım,isyanda etmedim.ama çok üzgünüm

canım benimde ilk aşılamam tutmamıştı ama ramazan bayramından sonraki ilk adetimde 2.'yi yaptıracağız inşallah. bende aynen senin gibi olmuştum ağlamadım isyan etmedim dr.umun söylediği şey sen büyüdün artık oldu. bizler bu imtihanlarla büyüyoruz olgunlaşıyoruz. kolay mı? bizim yaşadıklarımız peygamber imtihanı ve bu imtihanla da ancak peygamber sabrıyla başa çıkarız...... allah sabrını arttırsın ve hepimize en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasib etsin

canım çok üzüldüm ama içimden bi ses benimkininde tutmıcanı söylüyor bugün akşam bende test yapıcam ama ümitsizim

eninde sonunda allahın izniyle olacak inşallah... ama umarım allah tüm isteyenlere ve bana da sonunda değilde daha erken nasip eder anne olmayı...

caglacim üzülme bozma moralini .....narin insallah senden iyi haber aliriz....bir sey sorcam neden idrar testi yapiyorsunuz....bana dr.um kan testi yapcak ?... persembe arayaca dr. cuma kan vermeye gitcem...tabiki o zamana kadar adet olmasam....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…