• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üzerimde ki yük..

Sakuura

Oluruna bırak...
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2012
1.091
321
128
Ankara
Biraz karışık bir durum ama üzerimde yük hissediyorum.

Üniversiteden yakın olduğum bir arkadaşım var adı Ali olsun. Ali aynı zamanda benim sevgiliminde en yakın arkadaşı.

Alinin çok sevdiği ve değer verdiği bir kız vardı. Onun için çok şey yaptı. Tüm kaprislerine katlandı bir dediğini iki etmedi. Çoğu zaman sevgili gibi dolandılar ettiler ama kız Aliye evet demedi.Aliyi resmen parmağında oynattı. İstediği zaman gel dedi istediği zaman git dedi. Ali de biraz aptal aşık gibi ne derse yaptı. Yıllık yazısına bile 'sen varsan varım bende' gibi laflar yazdı ümit verdi verdi verdi.. En son okulun bitmesine yakında bizim seninle aramızda hiç birşey olmadı benim artık bir sevgilim var dedi sıyrıldı işin içinden..
Aliyi tahmin edersiniz şuan derbeder..

Her neyse aradan bir kaç ay geçti sevgilimin çalıştığı firmada karşı masasında oturan bi çocuk var. Bu çocuğun adı da Hasan olsun. Sevgilime bahsedermiş hep 5 senelik ilişkim var çok seviyoruz birbirimizi falan filan diyerek. Sevgilim anlatırdı bana çok temiz bi çocuk onlarda bizim gibi kurban bayramından sonra nişanlanıcaklar aynı tarihe denk gelmezse bizide çağırıyo falan diye..

Geçen gün hasan sevgilimden bi ricada bulunmuş. Sevgilimin ailesi geldi onları otogardan alıcaz tek başıma gitmeyim sende gelirmisin diyerekten. Sevgilimde tamam diyo. Giderlerken hasanın sevgilisinide yoldan alıcaklar. Bi binanın önünde durup hasanın sevgilisini bekliyolar. Kız arabaya biniyo sevgilim arkadasını dönüyo ve bakıyo ki Hasanın 5 senedir sevgilim dediği kız meğer bizim Alinin aşık olduğu. Aliyi parmağında oynatan kızmış..

Şimdi üzerimizde o kadar büyük bi yük var ki Aliye mi sevineyim sevgilisi varken başkasıyla flört eden bir kızdan kurtuldu diye.
O saf çocuğamı üzüleyim o evlilik hayalleri kurarken aldatıldı diye.
Birde düşünün nişan hazırlığındalar..

Bir yanım diyo ki Hasanın bilmek hakkı o temiz insanın böyle bi kızla işi olmamalı, bir yanım diyo ki bana düşmez bunu konuşmak..

Karışmamanı öneririm. :34:
Öyle tabi bana düşmez..
Ama nişanlarına gidesim var kızı bende tanıyorum sohbet etmişliğim konuşmuşluğum çok.
Nişanda karşısına geçip dik dik bakasım var sen nasıl kadınsın diye..

Birde çok oturaklı hanım hanımcık kız derdım hep..

çok zor bir durum :(
kızın tepkisi ne olmuş peki sizin sevgilinizi görünce ?
bir yandan bunu bile bile saklamak o insana haksızlık
diğer yandan aşırı ağır bir acı :(
ben Hasan'ın yerinde olsam böyle bir acıyı yaşamak istemezdim..
bence siz uzak durun.. başkalarının mutluzluğunun sebebi olmayın.

çok zor bir durum :(
kızın tepkisi ne olmuş peki sizin sevgilinizi görünce ?
bir yandan bunu bile bile saklamak o insana haksızlık
diğer yandan aşırı ağır bir acı :(
ben Hasan'ın yerinde olsam böyle bir acıyı yaşamak istemezdim..
bence siz uzak durun.. başkalarının mutluzluğunun sebebi olmayın.
Bende ne dedi ya seni görünce dedim kıpkırmızı kesildi dedi.
Aaa biz aynı okuldaydık lafları açıldı kafasını kaldırıp yüzüme bakamadı dedi..
Eminim ödü patlıyodur acaba söylerler mi diye ama göz göre göre Hasanın hayallerinide yıkamayız..

Sevgilim kendimi çok kötü hissediyorum karşımda kızla telefonda konuşuyo ne derse ne isterse yapıyo diyo..

Bende ne dedi ya seni görünce dedim kıpkırmızı kesildi dedi.
Aaa biz aynı okuldaydık lafları açıldı kafasını kaldırıp yüzüme bakamadı dedi..
Eminim ödü patlıyodur acaba söylerler mi diye ama göz göre göre Hasanın hayallerinide yıkamayız..

Sevgilim kendimi çok kötü hissediyorum karşımda kızla telefonda konuşuyo ne derse ne isterse yapıyo diyo..

desene yine bulmuş elinde oynatacak iyi niyetli bir insanı..
böylelerini Allah ıslah etsin ne diyeyimm..
umarım Rabbim arkadaşınıza yardım eder de onun gerçek yüzünü görür..

İnşallah..
Yada akıllanır belki yapmaz bir daha..
Çocuk öyle çok seviyo öyle umutlanmış ki ayrılırlar umarım demeye dilim varmıyo..

Hani erkeklerden beklersin böyle şeyleri de bayanlar yapınca nedense daha ağır geliyo insana..

Karışmazsınız, belki de çok mutlu olurlar belli mi olur.

Karışırsınız, Hasan belki de ömür boyu mutsuz olarak yaşar.

Karışmazsınız, mevcut potansiyelle bir gün Hasan'ı başka biriyle aldatır, zamanında uyarmadığınız için kendinizi suçlu hissedersiniz.

Karışırsınız, Hasan böyle biriyle evlenmesinden kurtardığınız için minnettar olur.

Çok karışık çoook...

Siz a dan z ye olayların içinde olmamışsınız ,tüm ayrıntılara hakim değilsiniz .Siz size anlatıldığı kadarını üstelik tek taraflı biliyorsunuz.Karışmama eğiliminizi doğru buluyorum.Ön yargılı olmamak hepsine mutluluk dilemek lazım.

esans arkadaşımıza katılıyorum :29: alinin ve o kızın hayatında ne kadar rolünüz var ne kadar iyi tanıyorsunuz yada o kızın yaşadağı şeyi biliyo musunuz belki Ali herşeyi biliyodu kız belki o sıra hasandan ayrıydı kafası karşıktı bilemezsniz Allaha bırakın derim bence kız zaten kötü bi kızsa elbet Rabbim adaletlidir.. Sizin yapmanız gereken bi görev varsa eger sessizce nişana gidip tebrik edip dönmek ceza vermek size düşmez... tabi bu benim nacizane fikrim...

çok karışık bir durum en iyisi hiç karışmamak sanırım:50:
belki kız akıllanmıştır hasanı gerçeken seviyordur bilemeyiz
ali ye üzüldüm doğrusu

Back